мисля,че имам проблем

Дата: 09.02.2005
09.02.2005, 17:05

Здравейте!Не знам как да започна и честно казано,много се надявам някой да ми помогне,защото се въртя в омагьосан кръг.Ще започна с това,че съм висока 170,килограмите ми варират между 52 и 58!!!!Проблемът ми идва оттам,че по принцип ги смъквам само,когато съм подложена на стрес,а не искам това да е начина ми за отслабване.Започвах диета след диета,по-точно ограничения в храненето-бях и на НВД,временно се лишавах от сладки и тестени неща,тренирах почти редовно,и в един момент всичко пропадаше-изкушавах се с 1 бонбон,после с 2,накрая си купувах все “забранени неща“,спирах тренировките,защото ми тежеше,срамувах се от себе си и от другите,имах чувството,че всички забелязват тези резки промени в теглото ми,подтисках се и се отдавах на безразборно ядене,докато кантара не покажеше покачване с 3-4 кг.Имам огромното желание да спра да се въртя в кръга:отслабване-спорт-тонус-самочувствие-ядене-пълнеене-липса на самочувствие.Не знам дали му е мястото в този форум да споделя,но вече не зная към кого да се обърна.Моля,ако някой има идея как да ми помогне,да ми пише-ще съм МНОГО благодарна!

Дата: 13.02.2004
От: София
09.02.2005, 17:11

Преди всичко в този спорт са важни търпението и постоянството всичко останало си идва с времето. Прегледай хубаво и сайта и форума - сигурен съм, че ще откриеш доста интересни и полезни неща, които ще ти бъдат от полза при тренировките. Според мен проблема ти е в липса на мотивация - което пък от своя страна си зависи изцяло от теб самата.

“Shut Up and Train”
————————————-
“I’m Not Here to Talk”
————————————-

Дата: 26.01.2005
От: sofia
09.02.2005, 19:07

patricia, всичко зависи от теб и е въпрос на желание, воля и упоритост ! мисли си за това, към което се стремиш, а на за това, което изпускаш....бъди сериозна и резултатите 100% ще дойдат:)

“..we are all hungry,and all hustle/
and we’re all humble,/
but together we got more muscles”

Дата: 08.11.2004
От: Варна
09.02.2005, 23:06

Да, прегледай целият форум, вземи едно кафе и чети! Тук има много неща, инфо и т.н. Мисля че сезона сега те депресира малко, но това е нормално, лично аз току що издрайвах поредната порция пилешко от ненавист към храната, ама след 2 часа ще си прасна следващата и така! Пример да дерзаеш и да не се отказваш от нищо! Ако имаш нещо конкретно, ние сме насреща!
Всичко в този свят идва с търпение и упоритост!

10.02.2005, 12:27

Благодаря на всички!Ще поразгледам още сайта,ще се помъча да си съставя примерна програма и ако нямате нищо против,ще я пусна за да си кажете мнението!Вдъхвате ми кураж!

Дата: 21.03.2004
От: На г**а на географията ;)
10.02.2005, 14:15

По време на диета, когато ти се дояде страшно много нещо сладко, изпий 100-200 мл прясно мляко и го задържай възможно най-дълго в устата си, така ще поизчезне желанието да хапнеш нещо “забранено“ и корема ти ще е пълен от трудното за смилане мляко wink пробвал съм го с успех wink
УСПЕХ в начинанието!

“И той проясни ума си...“

10.02.2005, 16:37

Забелязала съм,че когато мина по-продължително време на предимно белтъчна храна,желанието ми за сладко намалява,да не кажа изчезва-има ли някакво обяснение за това?

Дата: 08.11.2004
От: Варна
10.02.2005, 20:41

Това е нормално, аз съм 5 дена само на белтъчна храна, сладко не ми се хапва, но губя настроение от липсата на въглехидрати. Когато зареждам събота и неделя ми е хубаво, ама после 5 дена ад, е така се постига тяло, никой не е казал че ще е лесно и весело  LOL