Болки от лакътните нерви

Дата: 24.08.2004
11.02.2005, 23:31

Ходих на ортопед мислех че съм си преебал ставите, той ми каза че имам удебеление на ципата или тъканта с която е покрит лакътния нерв въпреки че болката не я усещам точно там но сигурно това е нормално. Това е този нерв които като си ударите лакъта и ви удря ток. Получи се от лицеви упори след месец пауза от тренировки легнах правих като мъж и на другия ден болки които не са само при тренировка ами постоянни и неспиращи въпреки че спрях да тренирам. Преписа ми Diclofenac сега почнах да пия. Доктора ми каза че тва е често срещано при дълго трениращи хора. Споделете моля някой с подобни оплаквания?

Дата: 12.02.2005
От: Перник
12.02.2005, 04:56

Аз имам подобно оплакване от дясният лакят! При згъване пука, и ме боли но не мн често...попринцип най-често е когато тренирам за бицепс с прав лост...ако има някакво лечение лекарство и така нататък споделете...значи моя лакят изпуква, сега по-слабо но преди беше страшна работа smile

”Това, което не те убива, те прави по-силен!”
“Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!”
“В сблъсъка между потока и скалата потокът винаги печели, но не със сила, а с постоянство.”

Дата: 24.08.2004
От: София, Студентски град
12.02.2005, 14:52

Адски много хора имат такива пукания и прещраквания в ставите, като при някои с времето и фитнеса отшумяват малко или много...ама май и лекарите не знаят със сигурност от какво са...аз бях много зле и тренировки, развиващи и сухожилията и ставите (каквито правех първите 3 месеца) ми помагат, сега само коленете ми пукат често. Ако някой знае друг цяр - да каже

Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better!

And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done…

Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар.
Е, след септември наистина ме е страх! И то не защото се знам какъв “инжинер” съм...

Дата: 07.02.2005
14.02.2005, 13:13

Еххх, тез пукания начи ни разказват играта...  smile
Колкото и тъпо да звъчи, просто не ни остава друго освен да тренираме с ум и да се молим да не стане сериозно... smile

Просто не може да нещо сериозно при мен примерно китките ми взеха да припукват последно време, точно когато намалих тренировките... еми, просто нямам идея за какво става въпрос... :?

Автора на темата- аверче, просто си направил голяма простотия! Това става като се силиш и не си загрявал яко... съчувствам ти, дано се възстановиш. И лекарите да знаеш, че са много неадекватни, ако не специалисти в спорта, не им вярвай безрезервно, имай си едно на ум... търси втори и трети и 4-ти... и т.н. мнения!

Поздрави от мен!

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 19.10.2004
От: Sofia
01.03.2005, 04:06

Според мен нервите са много деликатна ситуация, и са едни от най-продължителните контузии. Заради тях съм почивал много продължително време, защото точно когато си мислиш, че си се оправил, те отново се появяват. Както и да е....мисля, че би било хубаво да починеш малко и да не тренираш, защото след всяка тренировка ще те боли и няма да тренираш пълноценно. Едно от важните неща е да не слагаш топло на нервите, защото нерва не обича да е на топло smile ... Не слагай АртритисХот, БенГей и т.н. Не мога да ти кажа точен медикамент. Поинтересувай се и ще намериш някой 100%

Мозъкът е треньорът, мускулите отборът. Никой не е на резервната скамейка.

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
02.03.2005, 01:23

[quote author=“EKK”]Доктора ми каза че тва е често срещано при дълго трениращи хора. Споделете моля някой с подобни оплаквания?Поне при мен такова нещо няма стажа ми е 14 години а и не съм чувал и при други

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ