BB-Team + Live To Lift = Забава :))
|
Потребител
|
08.02.2010, 22:07
Лазар,много намясто каза,че отричането на нещо ограничава светогледа.Едно е да гледаш през ключалката,друго е да отвориш вратата...... Когато всички мислят еднакво,никой не мисли достатъчно. |
|
Потребител
|
08.02.2010, 22:24
Ей, хора, сигурен бях, че ще стане така! 1-ви път Kreator 5000 калории в 3 часа |
|
Потребител
|
09.02.2010, 00:42
Току-що описа цял тип хора ,които посещават залите , не само в Плевен .Оправданието “тяга не правя , щот ме боли кръста” вече направо ми омръзна да го слушам . А стойката за клек се използва най-често за .... повдигане за трапец , изненада . Е има и хора дет сгъват за бицепс там . Тея хора за мен още са слепи , ама честно казано не ми и пука за тях , да се оправят . |
|
Потребител
|
09.02.2010, 08:29
Георги,може би не си ме разбрал правилно.Смятам,че не трябва да се отричат подходите на кросфита,бодибилдинга,аеробното трениране и тн.,а може да се използват заедно в развитието на един атлет.На някой,който не му харесва някой от начините на трениране не е грешно,това е негов избор.Мойто мнение, е че отричането на нещо ни помага да сме коне с капаци. Когато всички мислят еднакво,никой не мисли достатъчно. |
|
Модератор
|
09.02.2010, 08:32
Хм... Известно време се колебах дали да не поразчистя темата и да оставя само това, което засяга неделната кондиционна тренировка в Live to Lift. После се замислих, че за разлика от други подобни теми, спорът си остана докрай с добър тон, а не се изроди в лични нападки и прочие. Освен това, полемиката функционално трениране vs. бодибилдинг е изцяло спортна , т.е. не го считам за СПАМ. Радвам се, че хора с противоположни възгледи, могат да дискутират, без да намесват близки роднини на опонента. Засега темата си остава без модериране. Прави каквото трябва и бъди готов да си платиш! Specialization is for insects. -Robert A. Heinlein |
|
Потребител
|
09.02.2010, 09:37
строг, но справедлив...виждаш ли, че и аз напредвам в anger management-a…:))) CROSSFIT ADDICT |
|
Потребител
|
10.02.2010, 16:42
Как се казва това упражнение където лежиш на лакти, като за лицева опора и си вдигаш последователно ръцете? I’m not too old for this shit! |
|
Потребител
|
10.02.2010, 16:47
Планково ренегадско гребане The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
10.02.2010, 16:52
Това ли е то, на което съкратено казват “ренегадско” или “планк”? Или “планк” е друго? I’m not too old for this shit! |
|
Потребител
|
10.02.2010, 16:59
Не точно. При класическото ренегадско гребане си в позиция за лицева опора, обаче държиш два дъмбела. С много стегнато тяло, така че да не въртиш таза, последователно гребеш с едната и другата ръка. Ето видео Планковото ренегадско гребане е утежнение на планк, където гребеш без тежест The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
11.02.2010, 07:15
Такаааа...пробвах я тренировката от неделната забава... Понеже не я видях написана някъде в тази тема, ето това е тя: Раздвижване: Загрявка:Бърпет + ренегатско + лицева/x 8 + 1 клек; Основна част: Приятна тренировчица. Доста. Очаквах, обаче, да е по-трудна и задъхваща - на четене изглежда много страшна The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
11.02.2010, 21:06
това е НЕВЪЗМОЖНО...мен още ме боли корема...от тази тренировка...или аз съм лефтер, или Лимчето е камък.. CROSSFIT ADDICT |
|
Модератор
|
12.02.2010, 08:27
Машинка е Лимката, доказан факт! Между другото, бях свидетел на тренировката, определено я правеше с лекота.
Ха! Искаш и мен да ме боли, нали? ;-P Прави каквото трябва и бъди готов да си платиш! Specialization is for insects. -Robert A. Heinlein |
|
Потребител
|
12.02.2010, 14:31
Славко, имах някакви надежди, че днес ще ме хване МТ, но....уви...мноооого леко ми опъва корема..мисля, че дори е възможно да си въобразявам, че ми опъва... The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself. Интервю с мен |
|
Потребител
|
12.02.2010, 17:13
Планково ренагадско - прави се за бройка поздрави |