BB-Team + Live To Lift = Забава :))

Потребител
Дата: 11.08.2008
От: Варна
08.02.2010, 22:07

Лазар,много намясто каза,че отричането на нещо ограничава светогледа.Едно е да гледаш през ключалката,друго е да отвориш вратата......
Поздрави smile

Когато всички мислят еднакво,никой не мисли достатъчно.
Събуждането всяка сутрин в леглото не означава,че си буден.

Потребител
Дата: 28.10.2007
От: Пазарджик
08.02.2010, 22:24
Mihail - 08.02.2010, 22:07

Лазар,много намясто каза,че отричането на нещо ограничава светогледа.Едно е да гледаш през ключалката,друго е да отвориш вратата......
Поздрави smile

Ей, хора, сигурен бях, че ще стане така!
Аз само отговарях на Славко, не се заяждах. Дори сам казвам, че именно защото ми Е ограничен светолгледа, затова не харесвам кросфита!
Съгласен съм с предизвикателствата, но това е просто друг спорт. ДРУГ. Затова и не ме вълнуват.
И все пак, евала на Владимир92 cool grin

http://www.stand.bg - сайт за култура колеги. Бъдете културни!

Потребител
Дата: 26.09.2007
От: Пловдив
09.02.2010, 00:42

по-добре хранещ се сомалиец, имаш тук таме някоя вена, поизчистил си корема...така...клякаш с 50 кила(ужасна техника), на лег ме викаш да ти помагам на 70….еее абе да те е.а в билдера...после...”тяга не правя-ще ми повреди кръста” хахахаха....”клякам рядко-болят ме коленете”...хахаха...и тва е един от релефаджиите в град Плевен

Току-що описа цял тип хора ,които посещават залите , не само в Плевен .Оправданието “тяга не правя , щот ме боли кръста” вече направо ми омръзна да го слушам .  А стойката за клек се използва най-често за .... повдигане за трапец , изненада . Е има и хора дет сгъват за бицепс там . Тея хора за мен още са слепи , ама честно казано не ми и пука за тях , да се оправят .
Извинявам се , че се отклоних от темата , просто има хора , които тренират по крайно интересни за мен начини , като гореописания .

Потребител
Дата: 11.08.2008
09.02.2010, 08:29

Георги,може би не си ме разбрал правилно.Смятам,че не трябва да се отричат подходите на кросфита,бодибилдинга,аеробното трениране и тн.,а може да се използват заедно  в развитието на един атлет.На някой,който не му харесва някой от начините на трениране не е грешно,това е негов избор.Мойто мнение, е че отричането на нещо ни помага да сме коне с капаци.
Бодибилдинга ми е безинтересен,но не значи че не уважавам сериозни хора,които го практикуват и се потят здраво под железата.Всеки сериозно отдаден на някакъв спорт заслужава респект, а не  въпроси от типа “Защо гимнастика?”,”Защо не бодибилдинг?” и тн.
Успешен ден smile

Когато всички мислят еднакво,никой не мисли достатъчно.
Събуждането всяка сутрин в леглото не означава,че си буден.

Модератор
Дата: 20.02.2008
09.02.2010, 08:32

Хм... Известно време се колебах дали да не поразчистя темата и да оставя само това, което засяга неделната кондиционна тренировка в Live to Lift.

После се замислих, че за разлика от други подобни теми, спорът си остана докрай с добър тон, а не се изроди в лични нападки и прочие. Освен това, полемиката функционално трениране vs. бодибилдинг е изцяло спортна , т.е. не го считам за СПАМ.

Радвам се, че хора с противоположни възгледи, могат да дискутират, без да намесват близки роднини на опонента. Засега темата си остава без модериране.

Прави каквото трябва и бъди готов да си платиш!

Specialization is for insects. -Robert A. Heinlein

Дневник
Снимки... Видео... Интервю...
CrossFit в bb-team

Потребител
Дата: 18.05.2008
От: Плевен
09.02.2010, 09:37

строг, но справедлив...виждаш ли, че и аз напредвам в anger management-a…:)))

CROSSFIT ADDICT
becomin’ a top crossfiter…sooner or later…you’ll see

Потребител
Дата: 18.06.2006
10.02.2010, 16:42

Как се казва това упражнение където лежиш на лакти, като за лицева опора и си вдигаш последователно ръцете?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Потребител
Дата: 09.09.2008
10.02.2010, 16:47

Планково ренегадско гребане

The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
Oscar Wilde, ‘The Picture of Dorian Gray’

Интервю с мен
Дневник
Crossfit
Mind - Body - Spirit [Вълненията на едно трениращо момиче]

Потребител
Дата: 18.06.2006
10.02.2010, 16:52
Limka - 10.02.2010, 16:47

Това ли е то, на което съкратено казват “ренегадско” или “планк”? Или “планк” е друго?

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Потребител
10.02.2010, 16:59
shemeta - 10.02.2010, 16:52

Това ли е то, на което съкратено казват “ренегадско” или “планк”? Или “планк” е друго?

Не точно.
При планк само стоиш на лакти с много стегнат корем...и торс като цяло. Това тук е видео с идеи за утежняване

При класическото ренегадско гребане си в позиция за лицева опора, обаче държиш два дъмбела. С много стегнато тяло, така че да не въртиш таза, последователно гребеш с едната и другата ръка. Ето видео

Планковото ренегадско гребане е утежнение на планк, където гребеш без тежест smile

The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.

Интервю с мен
Дневник
Crossfit

Потребител
11.02.2010, 07:15

Такаааа...пробвах я тренировката от неделната забава... Понеже не я видях написана някъде в тази тема, ето това е тя:

Раздвижване:
jumping jacks + ножици

Загрявка:Бърпет + ренегатско + лицева/x 8 + 1 клек;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 7 + 2 клекa;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 6 + 3 клекa;
...
Бърпет + ренегатско + лицева/x1 + 8 клекa.
Време: 6:32 мин
Много приятна вариация на бърпетите. И не ти изкарва въздуха smile

Основна част:
10 кръгчета от :
- Ab wheel от коленe x 10
- Суинг със 16 кг. пудовка x 10;
- Повдигания на крака от вис x 10 - стараех се да доближавам коленете до лактите...но...на много малко от повторенията се получаваше smile
- Глутеус мост на един крак x 10 на крак;
- Ренегатско на лакти x 10 на ръка;
- Отпади x 10 на крак
Време: 39:40 мин. Бавничко. Вероятно, ако бях ’ с компания’, щях да се надъхвам да бързам повече. Сега си поддържах някакво постоянно темпо с добра почивка между кръговете.

Приятна тренировчица. Доста. Очаквах, обаче, да е по-трудна и задъхваща - на четене изглежда много страшна smile
Днес дори нищо не ми опъва като за муск. треска :( Абе, аз съм машина.

Интервю с мен
Дневник
Crossfit

Потребител
Дата: 18.05.2008
От: Плевен
11.02.2010, 21:06

това е НЕВЪЗМОЖНО...мен още ме боли корема...от тази  тренировка...или аз съм лефтер, или Лимчето е камък..smile))
не се стърпя да я направиш тренировката нали:)))))))
Вики също да я мине е препоръчително...
Тази неделя пак ще съм в редиците на ЛТЛ...само да не се объркат плановете:)))

CROSSFIT ADDICT
becomin’ a top crossfiter…sooner or later…you’ll see

Модератор
Дата: 20.02.2008
12.02.2010, 08:27
slavko - 11.02.2010, 21:06

това е НЕВЪЗМОЖНО... или аз съм лефтер, или Лимчето е камък..smile))

Машинка е Лимката, доказан факт! Между другото, бях свидетел на тренировката, определено я правеше с лекота.

...
Вики също да я мине е препоръчително...
Тази неделя пак ще съм в редиците на ЛТЛ...само да не се объркат плановете:)))

Ха! Искаш и мен да ме боли, нали?  tongue wink
Предай поздрави на цялата Л2Л банда и им кажи, че ги чакаме  cool smile

Прави каквото трябва и бъди готов да си платиш!

Specialization is for insects. -Robert A. Heinlein

Дневник
Снимки... Видео... Интервю...
CrossFit в bb-team

Потребител
12.02.2010, 14:31

това е НЕВЪЗМОЖНО...мен още ме боли корема...от тази  тренировка...или аз съм лефтер, или Лимчето е камък..smile))
не се стърпя да я направиш тренировката нали:)))))))

Славко, имах някакви надежди, че днес ще ме хване МТ, но....уви...мноооого леко ми опъва корема..мисля, че дори е възможно да си въобразявам, че ми опъва...

Интервю с мен
Дневник
Crossfit

Потребител
Дата: 19.06.2009
От: София
12.02.2010, 17:13
shemeta - 10.02.2010, 16:52
Limka - 10.02.2010, 16:47

Планково ренагадско - прави се за бройка
Планк - прави се за време

поздрави smile