Фитнес програма,упражнения и т.н
|
Потребител
|
08.02.2010, 19:04
Здрасти,казвам се Иван и съм на 18 години.Висок съм 1,80 тежа 72 килограма и съм с явно бърз метаболизъм.Искам да ви помоля да ми кажете конкретна програма за фитнес по която да започна евентуално другия месец.Като натура съм слабичък и висок,целта ми е до бала който е в края на месец Май да постигна някакви резултати.Преди съм ходил на фитнес около половин година сериозно,преди това на лостове и така.В момента лявата ми ръка е шита махнаха конците всичко е ок и мога другия месец да почвам Фитнес.Искам ако е възможно до бала да кача малко повече килограми,да надуя гърдите че са мн слабо развити и гърба,за ръцете и всичко друго същото.Познати ми казаха да опитам с метан + омнадрен до бала нз защо..но просто нямам голяма възможност по отношение на $ и затова се обръщам към вас хората който сте на Ти с всичко свързано с фитнеса.Ясно и кратко като всеки новобранец така да каже е че искам да стана животно за кратко време..Въпросът ми е какво да правя и ще ми помогнете ли..от както спрях да дигам заради лявата ръка..бицепса ми е 30 сантам,до бал искм да стане поне 34-35.Искам бързи резултати и успехи.Благодаря ви предварително. |
|
Потребител
|
08.02.2010, 19:40
Плащай .... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45359/ Дневник! Bodybuilders do it, till it hurts! |
|
Потребител
|
08.02.2010, 19:50
на кой и какво да плащам? |
|
Потребител
|
08.02.2010, 19:50
Добре,че не си послушал приятелите за комбинацията с омнадрен+метан.А и сега ли се сети няма такава магическа програма за 3 месеца и опа Арни Един ден човек разбира, че ако една мечта го е накарала да се откаже от всичко, цената не си е заслужавала - това не е било мечта, а мания. Мечтите те водят към щастието с това, което имаш, а маниите първо ти отнемат всичко, а после се присмиват на глупостта ти. Жалко е, че когато го разберем е твърде късно. |
|
Потребител
|
08.02.2010, 20:00
оки мерси все пак каквото изках да разбера го разбрах |
|
Потребител
|
08.02.2010, 20:01
Пич откажи се ако ще блъскаш само заради бала. Ще качиш 4-5 кила. Даже няма да се усетят. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/45359/ Дневник! Bodybuilders do it, till it hurts! |
|
Потребител
|
08.02.2010, 20:13
един фр качи 10 и аз за тва се замислих..просто преди като ходих на зала ползвах от бб теам една програмка 1 фр я беше казал 5 пъти в седмицата събота и неделя релакс и бях качил тя беше за мускулна маса ама ръцете и гърдите са по така в застой.И целта ми беше до края на Май да ги развия повечко..пък и разбрах,че метана и омнадрена мн вределя,а аз до скоро се лекувах от болест на щитовидната жлеза(гуша) .. за врата става въпрос.И така,просто незнам на къде да се насоча.. |
|
Потребител
|
08.02.2010, 20:50
значи като бях на 17 се излъгах и си бучех омнадрен в гъза и за месец и нещо качих 8 кила(тлъстини и вода), след това спрях да тренирам както евентуално ще направиш и ти, и тези осем кила изчезнаха, но не е там проблема. Проблема е, че до ден днешен съжалявам за тази детска постъпка. Ако искаш да изглеждаш добре, да се чувстваш добре и да постигнеш задоволителните резултати за теб в областа на фитнеса се зареди с търпение и постоянство и пълен напред и забрави за метана и омнадрена. ХУБАВИТЕ РАБОТИ СТАВАТ БАВНО |
|
Потребител
|
08.02.2010, 21:53
Просто ми става смешно . Тоя омнадрен не съм го и чувал , метана май е забранена добавка . И да не е , нещо ми подсказва ,че е вреден . Бицепса дали ще ти е 30 или 35 , на 99 % от хората около теб , не им пука . Ако все пак си решил да го правиш за себе си , а на заради другите , 4 месеца е прекалено малък период . Струва ли си да си вредиш с такива работи , заради един бал ? Не . Струва си да тренираш редовно , да се храниш правилно и да поставиш цел в дълъг период от време . И аз така едно време мислех ,че за 1 месец ще направя плочки и това е . Фитнеса не е спринт , а маратон . |
|
Потребител
|
08.02.2010, 22:13
Прави сте,но нали за това поствам тука темата за да се уча ако съм тъп и прост щях да го направя без да се посъветвам от хора като вас |