Малко помощ и съвети
|
Потребител
|
09.02.2010, 00:10
Здравейте на всички бодибилдери и на всички бъдещи бодибилдери.Първо искам да поздравя всички модератори и хората които са участвали в създаването и поддържането на този сайт-СТРАХОТЕН Е ! Второ искам да попитам и помоля за малко съвети на няколко въпроса , но преди това ще ви се представя: Александър се казвам на 16 години съм и в момента тренирам от около 2 месеца , но преди около 2 години и половина започна моят стаж във фитнеса но за съжаление поради лека травма на кръста се наложи преди година да го спра,но има 1 проблем през тази 1 година натрупах малко излишни килограми-бях около 80 кг и се реших да започна протеиновата диета на д-р Пиер Дюкан (спазвам я от вече 1 месец)и сега сам 70 кг и тука идва първия въпрос : |
|
Потребител
|
09.02.2010, 10:37
В прав текст: Успех! |
|
Потребител
|
09.02.2010, 13:07
Да наистина прекрасен е протеина и аз ще продължа да го пия и значи мога да си използвам примерно програма за покачване на маса така ли ? |
|
Потребител
|
09.02.2010, 13:35
1. да смъкваш килограми и да качваш мускули е напълно възможно, особено като си на 16 (изяж пържолите, че иначе няма да има кой да купува пържоли |
|
Потребител
|
11.02.2010, 15:13
Здравейте реших направо да пиша тук за да не отварям нова тема а въпроса ми е относно протеина в момента от 1 месец си пия суроватачен но сам чел е хубаво да ги сменяваш от време на време примерно с яйчен а отделно сам чел някъде ( не помна точно къде беше ) че е хубаво сутрин смес от бърз+бавен протеин след тренировка същата смес и вечерта преди лягане примерно бавен протеин за да ме снабдява през вечерта така добре ли е или пропускам нещо ? Благодаря предварително на всички помогнали ! |
|
Потребител
|
11.02.2010, 18:46
Вземи една матрица (Synta 6, Myofusion) и си решаваш въпроса @ Лазар Моя нов режим-по цел ден да лежим... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41493/P15/ My Log http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42877/ Size ON Review |
|
Потребител
|
11.02.2010, 23:48
Здравей така е този syntha-6 има доколкото знам 6 различни протеина но нз до какво количество в смисъл ще има ли примерно достатъчно суроватка за след трен ? и достатъчно кеазин или как се наричаше за през ноща ? |