За начина на приемане на суплeментите!

Дата: 18.11.2007
От: Пловдив!
09.03.2008, 20:58

Здравейте на всички.Това ми е първото мнение във форумът.Прочетох темата- супер е.Сайта е супер и форумът също
  Относно приемането на добавки и суплименти искам да споделя моя опит.2 години тренирах без да взимам нищо ама нищо.Миналата пролет реших да пробвам с креатин в комбинация с глутамин.Взех си 500 грама креатин на Bio Tech и 100 глутамин (български).Започнах със зареждаща доза 5 дни по 20 гр. креатин и по 5 гр глутамин на ден.Креатин- 5 сутрин, 5 преди трен. , 5 след трен. и 5 преди лягане, а глутамина 5 след трен.След като минах зареждащия период продължих с 10 гр. креатин в тренировъчен ден (5 преди и 5 след трен.) и 5 глутамин след трен, а в не тренировъчен само 5 гр. креатин преди лягане.Тренирах тогава, а и още тренирам, 4 пъти седмично.Така продължих 1 месец и спрях да приемам каквото и да било.Глутаминът го бях свършил, а от креатина ми остана почти полвината.След този месец тренирах месец и полвина без да взимам нищо- един вид чисто и започнах пак, за да си доизпия креатина.Този път без зареждаща доза и без глутамин само по 5 гр. преди и 5 гр. след трен. в тренировъчен ден плюс обаче 30 гр. Сурватачен протеин сутрин и 30 гр. след трен. в тренировъчен ден и само 30 гр. сутрин в нетренировъчен.Така продължих още около месец докато ми свършиха протеина и креатина.За този целия период от 3-4 месеца резултатът беше много добър,качих 8 кг. и се чуствах идеално, качих и сила абе с две думи останах много доволен.Правя само една оговорка, че постоянно се стремя да спазвам хранителен режи и да избягвам висококалорични храни.На всички, които мислят да вземат каквото и да било да обърнат внимание и на това, че 2 години съм тренирал без да взимам каквото и да било.Това последното не го казах, за да се пъча или нещо от сорта а защото много често виждам вече хлапета в залата, които питат - “Аз какво да взимам за маса“, а инъче имат 2 влизания във фитнеса зад гърба си. Според мен най-важното е човек да си изгради един хубав режим на хранене и трениране, двигателни навици и култура, да се усъвършенства в упражненията и тогава да пребегне към добавките.Именно тогава ефектът от тях е такъв какъвто трябва да бъде wink

Дата: 13.03.2008
08.04.2008, 22:07

някои би ли ми казал осфен с много храна как да кача за 3 месеца 5-7гк молиави пи6ете по бързо???

Дата: 25.01.2008
14.04.2008, 22:09

С  креатин, протеин, високо калорична храна, тренировки и най-важното молитви smile
ПП: Някой може ли да ми каже дали е доволен отп родуктите на Explode или са боклук?

Дата: 24.10.2007
От: BurgaS
07.06.2008, 18:55

пия Л-карнитин на Explode течен и на мен ми действа супер...като почна тренировка и се потя като пор :D аЗ съм доволен много..даже мисля да взема 2-ра опаковка :>

“Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш“
“Не се страхувай от съвършенството - никога няма да го достигнеш“
“И сам по себе си трудът е удоволствие“

Дата: 26.02.2008
От: Варна
07.06.2008, 19:04

Купих си Трибестан (BioTech Silver Line) , купих си и кратин (BioTech монохидрат) , декстроза , Л-Гутамин и въпроса ми е в каква последователност да ги пия, кога и по колко ?

It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank !

Дата: 04.07.2007
От: Ямбол
22.07.2008, 13:17

Креатин 5гр + Декстроза 30гр + Л-Глутамин 5гр = след тренировка
5гр Л-глутамин = вечер
5гр Креатин + 30гр Декстроза = преди тренировка
за трибестана нз НО ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ПРИЕМАНЕТО НА СУПЛЕМЕНТИТЕ ГО ПИШЕ НА ЕТИКЕТА!

Дата: 19.02.2008
От: София, Ст. Загора
22.07.2008, 13:32

5 гр. креатин преди тренировка нека е без декстрозата. Аз съм лично против да се приема бърз въглехидрат преди тренировката. Относно трибулус-а по колко мг. са таблетите? Аз стигам до 2.5 гр. на ден разделени на няколко приема.

No profit grows where’s no pleasure taken!!!

Дата: 13.08.2008
От: Plovdiv
14.09.2008, 15:00
ShitHappen - 10.05.2005, 21:43

Аз искам да попитам при приемането на Креатин , трябва ли да има паузи ? Т.е. примерно пил съм го 1 месец ( независимо дали с зареждаща или не )и трябва да направя почивка за седмица ? Има ли нещо такова при него ? Какви са границите за приемането и почивката ?

Ти не , че не можеш да го пиеш , ама ефекта му спира ! (престава да действа)

Дата: 13.05.2006
От: София
14.09.2008, 19:53

Не е точно така зависи имал ли е зареждаш период и т.н.