За начина на приемане на суплeментите!
|
|
10.01.2006, 01:26
Ако пиеш по 2 таблетки на ден амино, по-добре въобще не пии ... много е малко това .. поне по 4 трябва да се вземат. Този гейнър не знам какъв е обаче 100 гр на веднъж са страшно много .. да не говорим че след това няма да ти се яде с часове .. раздели ги на .. да речем два приема - сутрин и след трен. В почивните - сутрин и между някое хранене, горе-долу по обяд. |
|
|
10.01.2006, 02:33
eми в сайта на биогейм пише- - за активно спортуващи: 1 доза (две таблети) сутрин след закуска или 20 минути след тренировка.
а за гейнъра в почивните дни след ядене да го пия нали щото едвали ша ми са яде ако го пия преди ядене |
|
|
10.01.2006, 02:37
[quote author="OuttaControl"]eми в сайта на биогейм пише- - за активно спортуващи: 1 доза (две таблети) сутрин след закуска или 20 минути след тренировка.
а за гейнъра в почивните дни след ядене да го пия нали щото едвали ша ми са яде ако го пия преди ядене
Еми пии 2 преди и 2 след тренировка.
|
|
|
10.01.2006, 19:39
а казаха ми, че не трябвало повече от 3грама гейнър да взимам на 1 път. дори и 5 пъти на ден да го пия това са 15грама не са ли малко. колко грама да пия на ден като съм 182см/68кг и не искам да стана повече от 80 |
|
|
10.01.2006, 19:43
“че не трябвало повече от 3грама гейнър да взимам на 1 път” - няма такова нещо гейнъра е заместител на хранене - не е удачно обаче да се залага само на него ПРОБЛЕМ СЕ РЕШАВА, КОГАТО СЕ ЗАЕМЕШ С НЕГО! |
|
13.01.2006, 22:10
Здравейте и от мен !
|
|
|
|
14.01.2006, 00:07
Взех си gainer и може ли да ми кажете как е най-добре да го пия.Мислех да го пия преди и след тренировка но ако може и вие да кажете ще съм ви благодарен ПО ЗДРАВИ Tough Ain`t enough! |
|
|
14.01.2006, 00:36
[quote author="Rocking"]Съгласен съм със приема на подържащия , но не мислете ли че зареждането е слабо??!? Много добре ти е казал. Така си го пии, няма да е слабо. Може само да споменеш за каква сума си го купи? :D shadow_master, пиеш сутрин и след трен. |
|
14.01.2006, 19:41
manson цената му е 33 лева 300гр.
|
|
|
|
03.02.2006, 14:53
Доста полезна тема точно от това имах нужда (относно креатина) понеже следващия месец ще го взимам за парви път.Никои обаче не спомена на колко грама да се взима протеина ? |
|
|
07.02.2006, 04:56
Е тва е днеска какво стана в залата не е истина направо.Не моаг да ви опиша как се изкефих,че при условие,че преди едвам правих 6-тица със 80кг,днеска направих 3 серий по 8 повторения със 80 и после една серия 6 повторения със 90.Мисля,че това е благодарение ан креатина,който зимам ама незнам как стана толкова бързо.Зимам го едва от 10-тина дена и ми е дигнал силата супер много.Даже ен съм правил никакви зареждащи периоди.Зимам два пъти по 5гр и то само в дните,който тренирам,а сега понеже се поощрих от успеха си мисля да почна да зимам още 2 пъти и в дните,който не тренирам. If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
|
07.02.2006, 05:13
[quote author="Oblivion_"]Е тва е днеска какво стана в залата не е истина направо.Не моаг да ви опиша как се изкефих,че при условие,че преди едвам правих 6-тица със 80кг,днеска направих 3 серий по 8 повторения със 80 и после една серия 6 повторения със 90.Мисля,че това е благодарение ан креатина,който зимам ама незнам как стана толкова бързо.Зимам го едва от 10-тина дена и ми е дигнал силата супер много.Даже ен съм правил никакви зареждащи периоди.Зимам два пъти по 5гр и то само в дните,който тренирам,а сега понеже се поощрих от успеха си мисля да почна да зимам още 2 пъти и в дните,който не тренирам. Буфф и аз очаквам като почна да визмам да видя какво ще се получи.А м/у другото ше кажеш ли какъв е креатина ? .А някои ще обесни ли дали се правят зареждащи на протеините ? |
|
|
07.02.2006, 05:15
На протеин не се прави зареждащ,а креатина ми е американски на фирмата Сайтек Нутришън. If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
|
07.02.2006, 18:17
[quote author="zmeia"]kreatina 4erpi voda ot babrezite taka4e neshtata ne sa tolkova rozovi.a jelanoto mu distvie moje da se postigne dale4 po dobre sas po prawilna hranitelna programa .... na parvo miasto zdraveto!!!!!!
Хайде сега да посмятаме с теб!
Пиши на кирилица… Фернандо Алонсо - каруцар №1 във Ф1. Най-добрия си остава Михаел Шумахер!!!
|
|
|
08.02.2006, 02:08
Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо… :x :x :x
ОБИДИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТУК !!!
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
08.02.2006, 03:59
[quote author="Oblivion_"]Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо… :x :x :x
Усещаш ли как ще те банна от форума? One life - live it!!
|
|
|
|
08.02.2006, 04:23
Oblivion_ Наистина имаш доста неподходящи постове нека това да ти е парвото предупреждение !!!
THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
08.02.2006, 04:24
[quote author="Oblivion_"]Тоя змея момчето има психически отклонения майче,имам чувството,че той е пил креатин и не му е дало никъв ефект и са си избива комплексите пича.Змей ти си тъпо парче!!!Говорил съм и с лекари и с инструкроти,на които това им е работата и знаят всичко за добавките от до и от тях знам,че без анаболите всичко друго е абсолютно безвредно.А иначе лъжата за тоя дето е пикаел кръв добре го скалъпи кретен такъв.Как ме нерват такива тъпаци като тебе дето нищо не разбират,не е истина направо… :x :x :x Oblivion направи един експеримент. Вземи си креатин и го пии 1 месец като пиеш макс. по 1 литър вода на ден и ще разбереш какво ще стане… :wink: “ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО” |
|
|
08.02.2006, 04:28
Мислиш че не пия ли??? :D :D :D If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
08.02.2006, 04:32
[quote author="Oblivion_"]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D Ти видя ли какво ти написах? One life - live it!!
|
|
|
|
08.02.2006, 04:33
[quote author="kao"][quote author="Oblivion_"]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D Ти видя ли какво ти написах? Да видях скъпо инструкторче,ахаха (:::Няма да се повтори,но такива като ония не трябва да се търпят тук. If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
|
08.02.2006, 04:37
Обратното , тези които обиждат няма да се търпят тук !!! Това че човека има различно мнение от теб не ти дава право да го обиждаш !!! THE BIG MEN 130 Oki
|
|
|
08.02.2006, 04:38
[quote author="Oblivion_"]Мислиш че не пия ли??? :D :D :D Абе ти си го пии, казвам ти да намалиш водата за 1 седмица (1-2 литра на ден) , за да разбереш дали ще пикаеш кръв. Ако не, значи ти си прав :wink: “ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО” |
|
|
08.02.2006, 04:40
Ти данеби да си мислиш,че си пикае кръв като ония заблудения???Лайна не мислиш,че ше пикам?абе вие не сте добре...аре се тая.По-добре да не пиша повече тука,не спора с неразбиращи. If you want something done right,you better do it yourself!-SOF |
|
08.02.2006, 04:58
Хайде почини 2 седмици тогава… One life - live it!!
|
|
|
19.02.2006, 23:51
здравеите и от мен въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам? ЛУД УМОРА НЯМА,САМО СЕ ПОТИ. |
|
|
|
20.02.2006, 17:14
[quote author="GENO77"]здравеите и от мен въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам? А може ли да те попитам, защо искаш да ги приемаш? |
|
|
20.02.2006, 19:27
[quote author="GENO77"]здравеите и от мен въпроса ми е следния-взел съм си про голд 90 и ултра уей протеин изолат,висок съм 187см. и тежа 107кг. как сте ме посаветвате да го приемам?
Сутрин - Уей
|
|
21.02.2006, 00:37
а в каква доза? ЛУД УМОРА НЯМА,САМО СЕ ПОТИ. |
|
|
|
21.02.2006, 00:48
В дозата описана на етикета - към 30 гр. |