|
Дата: 23.02.2005
|
искам раменете ми да станат много широки.Дайте съвет за някаква програма(btw рамото го правя в деня за гръб,след него)Благодаря предварително
Моля занапред да ползвате Кирилица при писане във Форума!
Модерирано от Eclipse
|
|
|
|
|
|
Дата: 29.04.2004
От: Варна
|
ако искаш ширина на раменете, наблягай на средното рамо т.е разтваряния на дъмбели от сякакъв ъгъл .
Правило номер 1: масата се прави на маса
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.01.2005
От: sofia
|
не е лошо да правиш рамото в отделен ден за да можеш да го натовариш както трябва( и предно, и странично, и задно)
”..we are all hungry,and all hustle/
and we’re all humble,/
but together we got more muscles”
|
|
|
|
|
|
Дата: 23.02.2005
|
[quote author=“wow”]не е лошо да правиш рамото в отделен ден за да можеш да го натовариш както трябва( и предно, и странично, и задно)
абе аз го натоварвам както си трябва,въпроса ми не беше в подредбата а видовете упражнения
Ползвайте кирилица, правя Ви второ предупреждение за една тема!
Eclipse
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.01.2005
От: sofia
|
според мен, ако го натоварваш както трябва в тренировка заедно с гръб, тогава не натоварваш както трябва гърба!!!!
за добра тренировка на рамото (2 вида преси,поне 1 разтваряне,хеликоптер и 5 серии задно рамо) ти трябва поне 1 час .....
”..we are all hungry,and all hustle/
and we’re all humble,/
but together we got more muscles”
|
|
|
|
|
|
Дата: 24.08.2004
От: София, Студентски град
|
Аз пък с рамо се оправям за 25 - 30 минути. Раменни преси пред врат с дъмбели, раменно разтваряне настрани с дъмбели, задно рамо пак с дъмбели и има отличен ефект. За рамо, това което открих по себе си е - дъмбели, разтварянията с умерена тежест наблягайки на техниката, и освен всичко това - 3 месеца за да видиш ефект!
Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better!
And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done…
Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар.
Е, след септември наистина ме е страх! И то не защото се знам какъв “инжинер” съм...
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.10.2004
|
Като се комбинира рамо със гръб, рамото расте повече заради разтягането на рамото като придърпваш за гръб.
Only Plants Grow Naturally
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.01.2005
|
а няма ли да се претовари така
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.11.2004
|
[quote author=“hubstar”]Като се комбинира рамо със гръб, рамото расте повече заради разтягането на рамото като придърпваш за гръб.
Напълно съгласен! пробвал сам го наистина расте повече )
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.02.2004
От: София
|
Ако искаш да акцентираш или ти изостава рамото ,по-добре го отдели примерно с крака за да го удариш от всички ъгли.Наистина и според мен дъмбелите са по-доброто оръжие
Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.02.2005
|
широчината на раменете и гърба зависи от костната структура, старо правило на арнолд гласи - по широк хват за по-широк гръб. въпреки това когато буташ за рамо - милитари прес му викат, хващай по-тясно за да можеш да стречваш повече, цялата галимация е във пропорцията, ако имаш широки рамене, а малки крака, ще изглеждаш смешно, прави кофи и лежанка (здравите серии много натоварват рамената), както и повдигане настрани с кабел за да изолираш
|
|
|