Болки в рамото
|
25.02.2005, 20:04
Снощи направих една серия лицеви преди лягане и после изведнъж така ме заболя лявото рамо, че не можех да се завия даже. Маса се прави на Маса |
|
|
|
25.02.2005, 20:48
Aхам почивката е начина на лекуване. Иначе като почнеш да тренираш почни от рамото и тренирай само с дъмбели за рамо. Put all your thoughts and emotions in to the action, not the action in to the thoughts and emotions. |
|
|
25.02.2005, 21:50
[quote author=“raiders”]Снощи направих една серия лицеви преди лягане и после изведнъж така ме заболя лявото рамо, че не можех да се завия даже.
Има няколко правила за трениране: И аз си бях трявмирал лятото рамото от плуване, обаче имаше някои положения в които не ме болеше и като отшумя лесно се продължих и бързо отшумя. А ти знаеш ли какво си травмирал?? Ако е става и/или връзки... много лошо трябва да внимаваш много, защото може да стане супер сериозно. Консултирай се с лекар. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...” |
|
25.02.2005, 23:14
Ами то и преди 6 месеца пак имаше такава болка и отшумя но това за загрявката е така ще внимавам за напред, днес си направих тренировката за ръце но с умерени тежести и си мисля да внимавам повече Маса се прави на Маса |
|