!! НОВА АНКЕТА !! За тениските "bb-team.org"
Вашия размер?
| S | 7 | |
| M | 19 | |
| L | 11 | |
| XL | 25 | |
| XXL | 18 |
|
|
23.03.2005, 23:20
Нова АНКЕТА: Тениските са бели. Ето резултатите от миналата анкета: Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
23.03.2005, 23:49
Аз искъм,но съм от Монтана,ще има ли проблем,как ще дам парите,доставка как,ала бала обяснете!:) http://free.data.bg/fitipaldi/pich/pich.gif |
|
|
23.03.2005, 23:50
За София сме го измислили. Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
24.03.2005, 00:28
Разяснете за профинцията какво ще е положението. Аз бих взел тениска. Но не искам главоболия... Междодругото, точно бели малко кофти ми идва, падам си прасе и ще има доста лекета... Все пак не искаме едно червено петно от доматИ върху б.б. тийма, ама карайте и така не е болка... - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
24.03.2005, 00:29
ако има голям интерес ще пращаме доставки по куриер за Ваша сметка. Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
24.03.2005, 00:41
Ок, не искам да съм претенциозен, нито да се отличавам от другите членове на форума, просто защото с нищо не съм по-специален, затова пускам само като предложение, не изискване следните неща: 1) Идеята за семпъл надпис и то бродерия ми харесва много, но не ми харесва никак този санс-серифен фонт на домейна с отровно синия серифен и италик клъб мембър надпис. Синичкото ми харесва, но защо не по-убито, харесва ми и серифния фонт, но този италик май му два в повечко, а юриела, може би ако няма първите 4 символа (www.), ще изглежда много по-добре в санс фонта. 2) Малък напси на лявата гърда и голям на гърда е най-логичното решение. 3) Колко точно ще са качествени фланелките, аз лично съм готов да платя 10-15лв повече, стига да знам че тази фланелка ще умалее на мен (за година две наприерм :Р). Освен това, една хубава, плътна, памъчна фланелка може да се носи спокойно и с кеф в центъра на софия, а ако е тънка като хартия барем за тренировки стане. Съжалявам, ако звуча претенциозен, просто много ми харесва идеята и се метнах да давам предложения.
|
|
24.03.2005, 00:45
В момента това сме решили като идея. Но сме открити за нови предложения, стига да са удачни предлаганите варианти. Така че слушаме, само не прекалявайте с капризите :wink: Благодаря!! Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
24.03.2005, 01:09
само да си кажа моето мнение,пък вие сами преценете : (__/) E V I L |
|
|
24.03.2005, 01:16
Гледайте сега. 1. Бродериите са почти вечни. Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
24.03.2005, 01:21
в такъв случаи поне съм навит за наи скъпия и качествения вариант,кат ще има рекламна фланелка с която да се отличавам от останалите и да бъде за фитнес поне да бъде качествена на max (__/) E V I L |
|
|
24.03.2005, 01:23
Бих искал да добавя няколко неща: фонтът, който ще ползваме, е стандартният от всички надписи в сайта ни. Наистина трябва да се ограничим в горните три вида, тъй като няма да се стигне до консенсус скоро, а до колкото знам имате желание те да са готови до републиканското първенство през април. Държа да отбележа, че тези фланелки не се правят с търговска цел, а просто удовлетворяват общото желание за тяхната направа. По този начин е напълно възможно да се познаем по фитнес центровете, което мен лично много ще ме радва. Цената е по-висока от нормалното, защото говорим за бродерия, а не за проста щампа и се надявам да не се съмнявате в това. Моето предложение за тези, които искат да си поръчат и не са от София, е да преведат парите на моята банкова сметка като посочат името си, техният адрес ще бъде записан и когато фланелките бъдат готови, ще ги разпратим чрез куриер. Съветвам цялото проучване да трае до неделя - понеделник и след това да преминем към действие, за да спазим срока на състезанието. |
|
|
24.03.2005, 03:36
Идеята в случая мисля, че е да може да се носи навън тази фланелка, ако правите рагтопове с две ръце и два крака за идеята (и обещавам да си купя естествено). Но наистина е много по-добрия вариянт да е по плътна фланелката, мисля че всеки фен на сайта би дал колкото за кило суроватка на Нутрим за еедна хубава фланелка. |
|
24.03.2005, 17:16
КЕФИ МЕ ЯКО ИДЕЯТА КАТО ГЛЕДАМ СЕКИ ДАВА АКУЛ ТА ДА ДАМ И АЗ МАЛКО mi nz |
|
|
|
24.03.2005, 17:35
[quote author=“dimitar.mihaylov”] интересуваме ако си поръчам такава тениска трябва ли да доплащам за куриер и колко? Също така много често се получава да се разминават номерата на тениските и да не вземе да стане така че да ми е голяма или малка щото все пак горя с 20 лева... (бтв дрехите ми в гардероба са горе долу еднакво големи но на размер варират от S до XXL Не ми говори, че ядеш, |
|
24.03.2005, 19:47
Ехх :( хора искам и аз тениска но и аз несъм от София ще направите ли нещо.. ?? |
|
|
24.03.2005, 19:58
аз сам от бургас с картинката е по яка как мога да порачам fdfgfgfgf |
|
|
24.03.2005, 20:08
идеята е много добра!пишете ме и мене с втория вариант Никога не съжалявай за нещата които си направил,а само за тези които не си! |
|
|
|
24.03.2005, 20:13
сега сани проучваме интереса, за да видим дали ще успеем да ги направим. Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
24.03.2005, 23:33
а материята няма ли да е по-яко ако е от памук и ликра за да е по-растегателна и да може да се описва почти плътно по тялото за да има си личат повечко “баниците“ пък и изглежда по-естетично ако е нещо по впито по тялото. Обикновения човек се стреми към одобрение в очите на околните и нарича това победа/ |
|
24.03.2005, 23:53
А който не е опекъл баницата? Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
25.03.2005, 22:06
Супер идея!Браво!Не искам да давам съвети как би изглеждала по-добре....Втотият вариант ми харесва много повеЧе. Е,добре,момЧетата от провинцията се оплакват,Че няма да могат да си вземат.А на мен ми е интересно дали ще можете да ми я пратите в Германия-само кажете колко ще ми струва(вкл. доставка).Имам един приятел които също ще се заинтересува. Волята е това,което отличава силния от слабия!Бъди силен,силен във всичко! |
|
|
26.03.2005, 00:23
Аз съм навит на 2ри вариант , така че ме смятаите и мен.Само предупредете преди да пратите. Вдигаи колкото искаш , стига да не ти се счупят ръцете.... |
|
|
26.03.2005, 02:05
И аз подкрепям втория вариант. Ако трябва да съм честен не ми харесва дизайна, но заради идеята, бих си взел. Ако, разбира се, има по-малки номера, че някой от форума сме с по-джобни размери - 166 см :wink: The Bullet Always Says The Truth |
|
|
26.03.2005, 02:29
Аз съм за регтоп, а има ли някой който да знае къде се продават регтопи (дебел, здрав, груб :wink: ) без какъвто и да е надпис, искам да си направя щампа на него! For the Jedi, |
|
|
26.03.2005, 18:32
мноо по яко 6те е сас културист отпред да има представа за какжо става вапрос саита Маса са качва на маса!!!!! |
|
|
28.03.2005, 18:16
Много яки тениски особено 2рия вариант. Моля обаче да уточните как ще става закопуването и избирането на размер, защото не мога да се похваля с голяма гръдна обиколка :( ( така де това идва от гръдния ми кош иначе мускули си имам ). Все пак не искам да нося тениска на ББ-ТИЙМ и да приличам на некаф мушмурок в торба България Над Всичко |
|
|
28.03.2005, 20:15
еми в момента поръчваме тези за екипа Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
30.03.2005, 21:07
Да ви питам от къде мога да си купя тениската ??? Силата е в теб .... |
|
|
01.04.2005, 01:40
[quote author=“LSForce”]Абе хора, имам едно предложение: Що не направите един свестен вариант на логото за отпред и за отзад и да го постнете на саита. Така всички ще могат да си го свалят на CD и в всеки град има сито печат. Взимат си диска и отиват със съответната тениска, регтоп, анцунг, гащи Е това вече е глупаво. То се губи цялата идея. По тази логика може да вземеш логото да си сложиш неква картинка и дадеш некви ебати кинтите за да ти я направят само за теб. Не виждам какво и е на предложената според мен си доста добре! България Над Всичко |
|
|
08.04.2005, 01:27
[quote author=“noolo6”]аиде бе момчета какво стана? то вече си стана жега, давайте тениските!
след около месец и нещо ще ги пуснем. Първият форум за бокс и кикбокс в България: |
|
|
09.04.2005, 02:28
[quote author=“anonimnia”]Здрасти Сащност тва бях аз!!!Сажалявам :D Няма път към щастието, щастието е пътя!!!! |