Целутрон ?!
|
|
27.03.2005, 19:23
Здравейте! Иска ми се да пробвам целутрона,но преди да се втурна да си харча парите ми се иска да съм сигурна,че има защо! Има ли някоя от вас която да го е пробвала и да ми каже: |
|
|
28.03.2005, 22:07
Някой би ли ми разяснил кво е тва чудо? Извинявам се за тъпия въпрос но не знам.хаха Go Big Or Go Home !!! |
|
|
29.03.2005, 11:10
Електронна машина за “разбиване“ на целулит. Поне аз така си мисля. Do something for yourself |
|
|
29.03.2005, 13:36
Аха ясно.Не ме касае мене. Go Big Or Go Home !!! |
|
|
29.03.2005, 19:10
Mmm да,точно това е и именно понеже звучи прекалено добре за да е истина търся женско мнение от изпробвали вече този уред.... |
|
|
30.03.2005, 17:43
Преди две години направих две серии по 15 процедури с целутрон. (между двете серии трябва да има поне 15 дена пауза). Наистина се получава съкращаване на мускулите но няма никакъв ефект. :evil: :evil: :evil: По-добре с парите, които ще дадеш за процедури да си купиш карта за фитнес. Защото при мен резултатите се появиха след като започнах да ходя на фитнес. Не си давай парите за нещо, което има съмнителен ефект, а наблегни на фитнеса ако искаш да постигнеш видими резултати. Lady in Black |
|
|
31.03.2005, 11:26
И аз така мисля! Но все пак реших да питам тук защото имам няколко познати,които ходеха на такова чудо и бяха изключително доволни! Пък и при тях имаше добър и видим резултат!....И затова реших да сравня мения на “изпатили“ |
|
|
31.03.2005, 11:50
[quote author=“Lady in Black”] По-добре с парите, които ще дадеш за процедури Може ли да попитам.За какви суми става въпрос. Благодаря за вниманието. |
|
|
31.03.2005, 12:09
На различните места цените са различни. Процедурите, които аз правих бяха в една поликлиника в Пловдив. Тогава една процедура беше 2.- лв. И нека пак да уточня, че става въпрос за време преди повече от две години - почти три. Сега какви са цените нямам никаква представа. Lady in Black |
|
|
12.04.2005, 10:48
Сега цените са... |
|
|
12.04.2005, 11:18
И понеже тва явно е темата за целулит...какво ще кажете и за другите методи като кремчета, масажи, диети и тн- кое е най-ефективно? |
|
|
12.04.2005, 11:22
[quote author=“Kaia”]И понеже тва явно е темата за целулит...какво ще кажете и за другите методи като кремчета, масажи, диети и тн- кое е най-ефективно? Скив : |
|
|
12.04.2005, 11:49
Миии, аз тва вече съм го изчела. Аз съм на НВД и кардио от 3 седмици и мога да ти кажа, че пак си имам целулит...бе незнам явно ми се ще всичко да става бързо и лесно, ма явно нито ще е бързо, нито лесно |
|
|
12.04.2005, 12:07
Да бе,знам :D всички сме така! |
|
|
12.04.2005, 13:55
Може ли малко повече информация за това кой е производител на тази серия и къде може да се намери? Lady in Black |
|
|
13.04.2005, 21:23
[quote author=“Lanfear”]Здравейте! Иска ми се да пробвам целутрона,но преди да се втурна да си харча парите ми се иска да съм сигурна,че има защо! Има ли някоя от вас която да го е пробвала и да ми каже: Купи си СаунаБелт .Че отслабнеш и нема да имап целулит. WHEN YOU NEED SAMEONE YOU JUST TURN AROUND AND I WILL BE THERE ! WHEN YOU`RE FEELING LOW BEBY LET ME KNOW AND I WILL BE THERE ! |
|
09.05.2005, 02:18
ох този сауна-не-знам-какво-си наистина изглежда като чудо, като го гледам по телевизията. има ли някой пробвал? |
|
|
|
10.05.2005, 10:29
[quote author=“Lady in Black”]Може ли малко повече информация за това кой е производител на тази серия и къде може да се намери?
Извинявай за закъснението /огромното закъснение |
|
|
10.05.2005, 10:31
[quote author=“forgotten name”]ох този сауна-не-знам-какво-си наистина изглежда като чудо, като го гледам по телевизията. има ли някой пробвал? Абе хора! Не се връзвайте на тия простотии ...по тая логика и като ходиш на сауна би трябвало да отслабваш! Верно изглежда много яко ама не вярвам изобщо че е възможно! Само ако ставаше толкова лесно... |
|
|
10.05.2005, 12:34
тва е пълен боклук според мен казват на рекламата че било по добро от сауна-я влез в сауна и като стане 90 градуса да видим къде ще е по горещо :wink: Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
13.09.2005, 14:12
Целутронът има ефект, но той е нетраен, ако после не продължиш с упражнения и режим, ами само лежиш ... Просто се възвръщат старите обиколки. В продължение на 40 минути уредът съкращава мускулите със сила и степен, която трудно може да постигнеш в залата и после още като станеш виждаш резултата. Особено на корема - става супер стегнат, но както казах ако след края на процедурите не си постоянен в тренировките няма да има смисъл. |
|
|
13.09.2005, 14:49
И аз да споделя опит. |
|
|
|
13.09.2005, 21:39
Никога не съм се стремяла да махна целулита и не съм се взирала всеки ден в огледалото да видя има ли го, няма ли го |
|
09.10.2005, 20:10
определено с тренировки и диета се постига най-голям ефект.Просто няма смисъл да си давате парите за процедури, чиито ефект е само временен. Хубавото тяло е плод на ежедневни грижи! |
|
|
03.10.2007, 17:04
Кремовете за домашна употреба са пълен боклук - професионалните кремове по масажните салони са много по-силни от тези за домашна употреба (производителят трябва да се застрахова от предозиране и т.н.) Вместо да даваш пари за боклуци - ходи да си вратнеш няколко масажа за тази цена. |
|
|
20.10.2007, 23:13
Правих CORPO - медицински уред на приципа на целутрона, но с много по ефикасно действие, комбиннирах го с антицелулитни масажи и вибросауна. Освен, че целулита ми се заглади, обиколките ми намаляха с 3 - 4 см за десет процедури. Сега ходя само на поддържащи масачюжи 2 пъти седмично. Ако някой се интересува бях ето тук: http://www.spastudiosabina.com |
|