нещо мааалко по-различно.

Дата: 03.04.2005
03.04.2005, 22:16

Изчетох всичките теми.. и въпроси във тази част на форума за храненето при жените, но все пак имам въпрос, аз съм на 18 доста висока 182 см. тежа 57 кг. , тренирам всеки ден (без събота и неделя) по час, час и половина,но не в зала а във вкъщи. Избягвам до колкото мога тестени изделия, сладки работи и всичките тия неща и въпроса ми е следния: Значи ако тръгна да спазвам НВД или някои друг подобен режим или диета , в която яко се избягват какви ли не храни просто не издържам физически, кръвното ми пада всеки ден и ако искам да си го покача, то ще си прецакам режима.. и става една дилема! А според мен си имам нужда да остлабна, а само с тренировки няма да стане, нещо да можете да ме посъветвате?

Дата: 07.02.2005
04.04.2005, 01:12

[quote author=“felicity”]аз съм на 18 доста висока 182 см. тежа 57 кг.

Ако ти имаш нужда да отслабнеш... то... 90% от момичетата около мен, имат нужда да отидат направо в дебелариум! LOL

Или по-просто казано. Не се тормози телосложението ти/груби цифри/ е чудесно.

Не се лишавай от храна, за това ти пада кръвното. И аз имах подобен проблем. Не ядях достатъчно и се чудех защо ми пада кръвното. И изобщо тонуса.

Храни се пълноценно и тренирай, като се концентрираш на групите които мислиш, че трябва да се тренират.

Поздрави и умната, че наистина ми звучиш смущаващо, да не се съсипех ей! smile

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 03.04.2005
04.04.2005, 16:22

Хахахаха :wink:  далече съм от съсипване  LOL
Имам си мярка за всичко, не и за храната, обаче  LOL
И все пак ако искам да постигна някакъв релеф предполагам, че ще трябва да разкарам някои храни, м ?

Дата: 02.11.2004
От: София
05.04.2005, 14:35

Избягвай тестеното и сладкото и всичко ще е наред. Според мен ти трябва системно (месец) преяждане, за да излезеш от релси.

Do something for yourself

Дата: 31.01.2004
От: София
05.04.2005, 19:18

Ако искаш да имаш добър релеф и здрава физика, намаляването на калориите под дадена граница би ти донесло обратен ефект. По-скоро си направи нормативан модел на хранене с поддържащ храрактер спазвай го, като постепенно увеличаваш натоварването в залата и на пистата. Релефа сам ще дойде. Дали ще избереш НВД или РБР все тая - всичко зависи от това как си структурираш дневната калорийна крива. smile В идеалния вариант тя изглежда като горната повърхност на “Профила на Жуковски“ за идеално обтекаемо крило на самолет smile .