Не е лесно да чистиш! :) НВД

Дата: 23.02.2005
10.04.2005, 04:00

Хора тарся искренно помощ. Това лято ще чистя за парви път и ми беше доста трудно изготвянето на тая диета./но се постарах/ Та става ли .

06:30 100гр овесени ядки+ 400гр кисело мляко
10:00 150гр извара + плод
14:00 100гр месо + салата+3яйца
15:00 30гр Hi Fit на нутрим и 1гр  L-Carnitin +2 Universal 2700
18:00 30гр Hi Fit +2 Universal 2700
19:00 50гр фастъци
20:00 100гр месо +салата

1726.2 Ккал
73.4гр мазнини
102.1гр въглехидрати
148.34гр белтачини

Тренирам 3 пати седмично в залата, на 16 сам 184 см 81кг . 10.5% мазнини.Тренирам от 1 год в фитнеса.
Аи сащо така тренирам бокс 3 пати седмично може ли вместо кардио просто да си ходя на бокс. Там тренировките са ни доста уморителни и траят 60 мин тъй че според мен са добро кардио.
И се надявам с този режи да не смакна мн от мускула тъй ката и без това не е кой знае колко LOL
Благодаря предварително!

SHUT UP
  AND
SQUAT!
  ХРИСТОМИР = МR. O

Дата: 05.09.2004
От: София
10.04.2005, 04:33

При 10.5% мазнини (ако наистина са толкова) какво ще чистиш? Според мен може спокойно да продължаваш да тренираш за маса, защото, както и ти каза, не е кой знае колко wink

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?”
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.”
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.”
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
10.04.2005, 06:00

Прав е Петко, не ти трябва да чистиш още! Аз се отказах тази година защото нямам достатъчно размери, а съм 177 см, 90кг, 43 ръка, 114 гръден кош, 65 крак! Качи още малко качествена маса, че си висок и след това ще чистиш, ако е остнало нещо!

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

Дата: 07.02.2005
10.04.2005, 13:15

А аз съм върл превърженик на изчистеността. smile Мисля, че е супер човек да си е релефен, макар и за сметка на масата. Ако и ти мислиш така давай.

Мазнинките наистина са малко височки. Просто разкарай тези фъстъци и всякакви други мазни ядки и продукти. За мазнина ползвай предимно зехтин/по малко но качествено/. Можеш да заложиш на рибата. Ако не ти достига протеин, вкарвай още от изварата. Месото да е пилешко... Прочети и някой други теми да ти дойдат идей за разнообразие в храненето, защото при тези НВД според мен е много опасно да се стига до еднакво ядене почти всеки ден и просто ще стане лошо. Ако взимаш и някой хран. добавки би трябвало всичко да е наред. Но ако не успееш да направиш савършена диета, то компенсирай от към тренировка. Ако са ти в повече калориите, увеличи кардиото и повторенията в серия и така...

Така го виждам аз.
Чао

п.п. Чесно да ти кажа, това с бокса не ми звучи добре. Ще има дни в които ще претренираш зверски, дори и да не ти се струва, че има такова нещо. От там ще смъкнеш ЯКО Мускулна маса/забележи мускулна/ и после, ще се чудш защо се получава така./Личен опит/

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 16.11.2004
От: София
11.04.2005, 15:30

Аз лично не виждам откъде се събират 74 гр. мазнини, освен ако не ядеш мнооого мазно месо. Но ако ядеш предимно пилешко месо, май не достигаш повече от 30-тина грама мазнини. Мисля че фъстъците можеш да ги преместиш межди закуската и обяда, или ранния следобед, но хапвай и орехи-по-добре е.
Успех!

——————————————————————————-
По-добре закуси 2 пъти, отколкото нито веднъж!!!!
——————————————————————————-
“Гладът е по-силен от тока”-казал циганинът и срязал кабела.