искрено и лично споделено за сваляне

Дата: 08.04.2005
14.04.2005, 15:14

здравейте на всички искам да споделя как аз отслабнах по време на бремеността бях качила 15кг а сега тежа по-малко от колкото преди да забременея значи изцяло бях спряла сладките неща и тестените изделия спортувах всеки ден като карам велото и много наблягах на овесените ядки като едно ядене заменях с овесени ядки с прясно мляко и мед ,меда беше единственото сладко нещо при мен и продължава да е така и до днес не мога точно да си обясня някои работи на какво точно се дължат тези постижения или всичко е комплексно ,с течение на времето разредих тренировките през ден като вече наблягам на стягането а не на свалянето и режима на хранене е по олекотен в смисъл похапвам си от време на време тестени изделия и много рядко сладки работи също така си хапвам и понякога доста мазни храни но не качвам и да подчертая че не спирам да ям хляб бонус какво ви е мнението за всичко това благодаря предварително :?:

Дата: 02.11.2004
От: София
14.04.2005, 15:33

Здравей! Всичко е нормално, щом не си яла тестено и сладко и си спортувала всеки ден. Явно и калорийния баланс е бил подходящ. Не виждам нещо ненормално.

Do something for yourself

14.04.2005, 17:34

здравей и наистина ти благодаря за отговора понеже съм нова във форума и ми е доста интересно наистина обичам да се занимавам със спорт и много обичам да комбинирам фитнес упражнения+каланетика тъй като смятам каланетиката за доста ефикасна в “моделирането” на мускулните групи и ми доставя удоволствие просто чувствам как усилието работи за мен ако мога така да се изразя незнам дали ме разбирате но просто обичам да чувствам напрежение в мускулите за да се уверя че наистина върша нещо.Пак се отплеснах но съм си такава обичам да говоря за тези неща с хора компитентни в тази област а не с такива които се чудят с какво да се “натъпчат” с извинение за грубата дума ами това е очаквам вашето искрено и лично мнение по въпроса

Дата: 29.10.2005
От: София
02.11.2005, 20:55

Скъпа,при мен килограмите бяха 20.С половината вече се справих,но остават още...Може да пробвам твоя режим пък да видим!

07.11.2005, 15:28

наистина ти желая успех пиши за твоя начин и режим и за постигнатите резултати

Дата: 11.10.2005
От: Sofia
24.11.2005, 20:05

[quote author=“beboka”]Скъпа,при мен килограмите бяха 20.С половината вече се справих,но остават още...Може да пробвам твоя режим пък да видим!

А при мен 22кг! :shock:  Добре ли е? LOL Свалих 12кг и смятам да сваля и другите 10кг!
Лошото е.....,че преди свалях чрез глад и сега с НВДто става по-трудно,заради забавения метаболизъм,но пък съм много мотивирана и спортувам всеки ден! :D
Стегнах се значително  :D и вече като се гледам в огледалото почнах да си се кефя! :D