Премахване на бенки

2 от 2
2

Дата: 23.02.2006
От: BapHa
14.03.2006, 02:41

Да ако си от Варна има един лазер с който ги горят...малко боли ама после след 2-3 седмици максимум до месец няма помен от бемките…

Живей за днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде…

Дата: 10.02.2006
20.03.2006, 22:58

Значи аз съм си махал бемки.Таквиа козметици и врачки ги забравете.Пълна глупост са.Трябва медицинско лице да види.Ако бемката е окосмена няма проблем маха се с лазер за минута две, като често остава белегче.Ако обаче не е окосмена значи че има опастност да се превърне в рак при евентуално разраняване.Така че не всички бемки трябва да се махат.Отиваш при дерматолог и той ти казва. :wink:

Senatus Populusque Romanus

Дата: 02.09.2004
От: София
25.03.2006, 23:55

Пичове не ви ли е спечено от рак на кожата с всичките тия операции, иначе имам към 4 бемки на гърба и бих ги махнал с голямо удоволствие ама нещо не смея да се подлагам на лазери или каквото и да било.. rolleyes

Иначе ако все пак реша да направя нещо по въпроса, то 1во бих се консултирал с дерматолог и последния човек при които ще отида е “местния шаман” които ще ме намаже с “вълшебния крем” и сичко ще се оправи за 10 дни и ще струва 10лв smile Ако толкова лесно се премахваха бемки, то тогава операцията нямаше да струва по 100лв на бемка :wink:

(__/) E V I L
(=’.’=) B U N N Y
(")_(") R A B B I T

Дата: 08.12.2005
От: Бургас
26.03.2006, 01:48

В Бургас има лекар който ги маха безболезнено с високочестотен ток.Ако някой се интересува мога да ви дам по точни координати.Аз лично си махнах една бемка по този начин.Не боли чак толкова :D

ПО ЗДРАВИ

Tough Ain`t enough!

Дата: 23.02.2006
От: BapHa
26.03.2006, 04:11

[quote author="MI5"]Пичове не ви ли е спечено от рак на кожата с всичките тия операции, иначе имам към 4 бемки на гърба и бих ги махнал с голямо удоволствие ама нещо не смея да се подлагам на лазери или каквото и да било.. rolleyes

Иначе ако все пак реша да направя нещо по въпроса, то 1во бих се консултирал с дерматолог и последния човек при които ще отида е “местния шаман” които ще ме намаже с “вълшебния крем” и сичко ще се оправи за 10 дни и ще струва 10лв smile Ако толкова лесно се премахваха бемки, то тогава операцията нямаше да струва по 100лв на бемка :wink:

Това че махането на бемките причинавало рак е няква отживелица....вече се премахват по безброй начини..хирургически,лазери,ток,азот и др. ама сичко си е безопасно с лазер като ги изгорят и до 2 седмици падат и след оше 2 нищо не си личи почти

Живей за днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде…

Дата: 09.05.2004
31.03.2006, 09:17

Това с бемките си е леко екстремно, не за друго а защото “изпържваш” доброкачествените образования и никой не може да ти да гарантира, дали след пърженето (или химическото третиране, което по същество са “кремчетата") няма да превърне съответното доброкачествено образование в злокачествено. Тук съм съгласен с хората, които твърдят, че правилния начин е оперативно изрязване на целия участък.
При мен имам една такава бемка на лицето, която бих желал да я премахна, но тъй като е на лицето и е “леко” притеснително оперативното и остраняване, заради риска от инфекция/белег.

Дата: 22.02.2005
От: Варна
31.03.2006, 12:30

Според мен, по-екстремно е да си живееш с тях. Особено ако е на лицето и са подложени на слънце и други дразнители. И е много важно човек да има информация и да е запознат точно какво се случва, защото като се каже"бенка",първото нещо, което идва на ум е “рак”, а всъщност връзката изобщо не е толкова пряка. За три месеца си махнах 30-тина бенки по тялото и по лицето, от години се каня да направя нещо по въпроса. Не остават нито белези, нито нищо.

ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ
http://senseof.rallybulgaria.com/

Дата: 29.03.2006
От: Sofia
31.03.2006, 17:10

[quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?

абе вие луди ли сте да си махате бенки бе
една приятелка на майка ми си махна бенката с лазер при което бяха и казали че е доброкачествен тумор
и мина известно време 2-3 години и откриха ракови заболявания
и наскоро и беше погребението
така че по-добре не си рискувайте здравето,заради някакъв суетене около някаква бенка просто няма никакъв смисал

Както се казваше:формата е временна,класата е вечна

Дата: 22.02.2005
От: Варна
31.03.2006, 17:19

[quote author="DirtyandNasty"][quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?

една приятелка на майка ми си махна бенката с лазер при което бяха и казали че е доброкачествен тумор
така че по-добре не си рискувайте здравето,заради някакъв суетене около някаква бенка просто няма никакъв смисал

Ракови заболявания на какво?! И според теб това се е получило заради премахването на бенката ли?

ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ
http://senseof.rallybulgaria.com/

Дата: 29.03.2006
От: Sofia
31.03.2006, 17:28

[quote author="Neo"][quote author="DirtyandNasty"][quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?

Ракови заболявания на какво?! И според теб това се е получило заради премахването на бенката ли?

ами и аз имам бемка и исках да си я премахвам,но се посъветвах със специалисти ходих по най-различни клиники и глупости и наистина сам доста в 4ас
най-опасните бемки са тея малките,приятелката на майка такава си е махнала
за големите те са безобидни,но наистина не е хубаво да се закачат като цяло

Както се казваше:формата е временна,класата е вечна

Дата: 06.11.2005
30.05.2006, 19:48

В Бургас също има един “Местен шаман” и той е от моя блок. LOL Познавам го много добре човека махал ми е над 10 бемки без значение какви просто ги мажи с една течност пари стават на коричка и след 10 дена падат като остава малък белег.Нямам никакви оплаквания и почти всеки пут когато минавам покрай неговия апартамент(живее на 1 етаж) има хора който си чакат реда.До колкото знам няма човек който да се е съжалявал....Но всеки си знае за себе си...както решите :D

Дата: 14.01.2005
От: Пловдив
05.06.2006, 23:26

Така аз искам само да ви кажа на всички тук че съответния човек за когото говорите,онзи шамана от Пловдив,скоро ще бъде подсъдим,защото изгаря бемките с подобна на азот концентрация,която всъщност изгаря само горния слой и след известно време тези пациенти са с карценом,което е едно от най опасните неща за които може въобще да говорим.Няколко негови пациенти вече са починали заради невероятния му метод,така че ви предупреждавам да си нямате работа с него!!!

Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни!

Дата: 22.06.2006
22.06.2006, 16:10

От всичко което почетох до момента разбрах че май съм взела най-доброто решение относо бенките си. Аз си ги имам в излишък, но за мое щастие, все по места, на които не правят впечатление. Днес ще си махам една, при проф. Обрешкова в ВМА. Доста съм притеснена, но от отзивите които получих, едва ли има по-добро място да свърша това. Всичко ще ми излезе около 130-140 лева, при положение че аз се разбрах с нея за 2 бенки (цената включва и тестване на бенките +промивки и превръзки). Предполагам, че цената ще падне, когато й кажа че искам да махна само едната.
Иначе и аз имам познат, който почина поради подобна процедура. До колкото ми е извесно (защото не ме е удобно да навлизам в подобна тема с роднините му) той е ходил и си е махнал една бенка. В последствие тя е израснала на ново. Махнали са я 2-ри път, появила се е инфекция в последствие (цялото действие се развива в Димитровград) и така са го приели тук в София, където лекарите са заявили че вече нищо не могат да направят. Така че, хора, ако на вас ви стиска с лазер, така решавайте този проблем. Истината е, че въпреки, че знам, че въпроса да голяма степем, може би, се дължи на недостатъчната компетентност на лекарите, на мен не ми се рискува в козметичен салон и само мога да ви посъветвам: Ако решите да ги премахвате в козметичен салон с лазер, задължително, преди това тествайте бенката в поликлиника при лекар специалист в тази област. :!:

Дата: 08.08.2006
27.09.2006, 18:51

как може да се изследва бемка преди да е махнат?

не се ли прави хистология след като е махнат?

Аз вече знам какво искам

Дата: 08.08.2006
27.09.2006, 18:51

как може да се изследва бемка преди да е махнат?

не се ли прави хистология след като е махнат?

Аз вече знам какво искам

Дата: 22.04.2006
16.10.2006, 02:16

Аз съм от гр.Варна и имам една малка бенка на носа 1-2 мм като точица как мога да я отстраня,къде,колко пари ще струва,безвредно ли е?

Дата: 22.10.2006
22.10.2006, 17:21

къде във варна е този лазер дето маха бемки, дайте координати,моля

22.10.2006, 18:20

Ами за Варна незнам.За Бургас знам, че има но за Варна...Ще попитам и до 1-2 дена ще се опитам да ви дам информация smile

по здрави

Tough Ain`t enough!

Дата: 22.04.2006
23.10.2006, 05:31

[quote author="shadow_"]Ами за Варна незнам.За Бургас знам, че има но за Варна...Ще попитам и до 1-2 дена ще се опитам да ви дам информация smile

по здрави

чакам, ти премахвал ли си?

и все още чакам Neo , да влезе и да обясни, не че Бургас ми е далече, но все пак Варна raspberry

25.10.2006, 01:38

Значи питах вчера доктора дето ги маха дали има във Варна ма той вика, че май нямало или поне той незнаел rolleyes  Аз съм си махал една бемка на корема така и сега нямам и белег даже.Ако някой се интересува да ми пише на ЛС ще ви дам координатите му smile

по здрави

Tough Ain`t enough!

Дата: 01.02.2008
От: Русе
08.02.2008, 19:15

на мене преди година ми махаха бемки не е страшно изобщо и изобщо не боли с скалпел ми ги махаха изрязва се самата бемка и малко здраво място около нея след 15 дена си като нов човек няма и помен от бемките моите бяха доста големи и то на гърба ..... махнаха ми ги ся имам белези но се поизчистиха с времето

Дата: 23.03.2007
От: България
27.02.2008, 11:41

Горе-долу за какви пари става въпрос?!?! shadow_

Дата: 08.02.2007
29.02.2008, 14:28
Nikito1 - 05.06.2006, 23:26

Така аз искам само да ви кажа на всички тук че съответния човек за когото говорите,онзи шамана от Пловдив,скоро ще бъде подсъдим,защото изгаря бемките с подобна на азот концентрация,която всъщност изгаря само горния слой и след известно време тези пациенти са с карценом,което е едно от най опасните неща за които може въобще да говорим.Няколко негови пациенти вече са починали заради невероятния му метод,така че ви предупреждавам да си нямате работа с него!!!

Глупости , точно този от пловдив гори най ефективно бенките със самият корен и досега незнам за случай който да има недоволни клиенти. Въпросното вещество е патентовано и доколкото знам американска компания му е предлагала около 500 000$ за да може да го ползва.

2 от 2
2