Премахване на бенки
|
|
14.03.2006, 02:41
Да ако си от Варна има един лазер с който ги горят...малко боли ама после след 2-3 седмици максимум до месец няма помен от бемките… Живей за днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде… |
|
|
20.03.2006, 22:58
Значи аз съм си махал бемки.Таквиа козметици и врачки ги забравете.Пълна глупост са.Трябва медицинско лице да види.Ако бемката е окосмена няма проблем маха се с лазер за минута две, като често остава белегче.Ако обаче не е окосмена значи че има опастност да се превърне в рак при евентуално разраняване.Така че не всички бемки трябва да се махат.Отиваш при дерматолог и той ти казва. :wink: Senatus Populusque Romanus |
|
|
25.03.2006, 23:55
Пичове не ви ли е спечено от рак на кожата с всичките тия операции, иначе имам към 4 бемки на гърба и бих ги махнал с голямо удоволствие ама нещо не смея да се подлагам на лазери или каквото и да било..
Иначе ако все пак реша да направя нещо по въпроса, то 1во бих се консултирал с дерматолог и последния човек при които ще отида е “местния шаман” които ще ме намаже с “вълшебния крем” и сичко ще се оправи за 10 дни и ще струва 10лв (__/) E V I L
|
|
|
26.03.2006, 01:48
В Бургас има лекар който ги маха безболезнено с високочестотен ток.Ако някой се интересува мога да ви дам по точни координати.Аз лично си махнах една бемка по този начин.Не боли чак толкова :D ПО ЗДРАВИ Tough Ain`t enough! |
|
|
26.03.2006, 04:11
[quote author="MI5"]Пичове не ви ли е спечено от рак на кожата с всичките тия операции, иначе имам към 4 бемки на гърба и бих ги махнал с голямо удоволствие ама нещо не смея да се подлагам на лазери или каквото и да било..
Иначе ако все пак реша да направя нещо по въпроса, то 1во бих се консултирал с дерматолог и последния човек при които ще отида е “местния шаман” които ще ме намаже с “вълшебния крем” и сичко ще се оправи за 10 дни и ще струва 10лв Това че махането на бемките причинавало рак е няква отживелица....вече се премахват по безброй начини..хирургически,лазери,ток,азот и др. ама сичко си е безопасно с лазер като ги изгорят и до 2 седмици падат и след оше 2 нищо не си личи почти Живей за днес защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде… |
|
|
31.03.2006, 09:17
Това с бемките си е леко екстремно, не за друго а защото “изпържваш” доброкачествените образования и никой не може да ти да гарантира, дали след пърженето (или химическото третиране, което по същество са “кремчетата") няма да превърне съответното доброкачествено образование в злокачествено. Тук съм съгласен с хората, които твърдят, че правилния начин е оперативно изрязване на целия участък.
|
|
|
31.03.2006, 12:30
Според мен, по-екстремно е да си живееш с тях. Особено ако е на лицето и са подложени на слънце и други дразнители. И е много важно човек да има информация и да е запознат точно какво се случва, защото като се каже"бенка",първото нещо, което идва на ум е “рак”, а всъщност връзката изобщо не е толкова пряка. За три месеца си махнах 30-тина бенки по тялото и по лицето, от години се каня да направя нещо по въпроса. Не остават нито белези, нито нищо. ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ
|
|
|
31.03.2006, 17:10
[quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?
абе вие луди ли сте да си махате бенки бе
Както се казваше:формата е временна,класата е вечна |
|
|
31.03.2006, 17:19
[quote author="DirtyandNasty"][quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?
Ракови заболявания на какво?! И според теб това се е получило заради премахването на бенката ли? ДА СТАРЕЕМ КАТО КАТЕДРАЛИ, НЕ КАТО ЦЪРВУЛИ
|
|
|
31.03.2006, 17:28
[quote author="Neo"][quote author="DirtyandNasty"][quote author="djmurguli"]здравейте!!! някой може ли да ми даде по-подробна информация за процедурата с лазера, да ми препорачате клиника или лекар и най-важното - цените какви са?
Ракови заболявания на какво?! И според теб това се е получило заради премахването на бенката ли?
ами и аз имам бемка и исках да си я премахвам,но се посъветвах със специалисти ходих по най-различни клиники и глупости и наистина сам доста в 4ас
Както се казваше:формата е временна,класата е вечна |
|
|
30.05.2006, 19:48
В Бургас също има един “Местен шаман” и той е от моя блок. |
|
|
05.06.2006, 23:26
Така аз искам само да ви кажа на всички тук че съответния човек за когото говорите,онзи шамана от Пловдив,скоро ще бъде подсъдим,защото изгаря бемките с подобна на азот концентрация,която всъщност изгаря само горния слой и след известно време тези пациенти са с карценом,което е едно от най опасните неща за които може въобще да говорим.Няколко негови пациенти вече са починали заради невероятния му метод,така че ви предупреждавам да си нямате работа с него!!! Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни! |
|
22.06.2006, 16:10
От всичко което почетох до момента разбрах че май съм взела най-доброто решение относо бенките си. Аз си ги имам в излишък, но за мое щастие, все по места, на които не правят впечатление. Днес ще си махам една, при проф. Обрешкова в ВМА. Доста съм притеснена, но от отзивите които получих, едва ли има по-добро място да свърша това. Всичко ще ми излезе около 130-140 лева, при положение че аз се разбрах с нея за 2 бенки (цената включва и тестване на бенките +промивки и превръзки). Предполагам, че цената ще падне, когато й кажа че искам да махна само едната.
|
|
|
|
27.09.2006, 18:51
как може да се изследва бемка преди да е махнат? не се ли прави хистология след като е махнат? Аз вече знам какво искам |
|
|
27.09.2006, 18:51
как може да се изследва бемка преди да е махнат? не се ли прави хистология след като е махнат? Аз вече знам какво искам |
|
16.10.2006, 02:16
Аз съм от гр.Варна и имам една малка бенка на носа 1-2 мм като точица как мога да я отстраня,къде,колко пари ще струва,безвредно ли е? |
|
|
22.10.2006, 17:21
къде във варна е този лазер дето маха бемки, дайте координати,моля |
|
|
|
22.10.2006, 18:20
Ами за Варна незнам.За Бургас знам, че има но за Варна...Ще попитам и до 1-2 дена ще се опитам да ви дам информация по здрави Tough Ain`t enough! |
|
23.10.2006, 05:31
[quote author="shadow_"]Ами за Варна незнам.За Бургас знам, че има но за Варна...Ще попитам и до 1-2 дена ще се опитам да ви дам информация по здрави чакам, ти премахвал ли си?
и все още чакам Neo , да влезе и да обясни, не че Бургас ми е далече, но все пак Варна |
|
|
|
25.10.2006, 01:38
Значи питах вчера доктора дето ги маха дали има във Варна ма той вика, че май нямало или поне той незнаел по здрави Tough Ain`t enough! |
|
08.02.2008, 19:15
на мене преди година ми махаха бемки не е страшно изобщо и изобщо не боли с скалпел ми ги махаха изрязва се самата бемка и малко здраво място около нея след 15 дена си като нов човек няма и помен от бемките моите бяха доста големи и то на гърба ..... махнаха ми ги ся имам белези но се поизчистиха с времето |
|
|
|
27.02.2008, 11:41
Горе-долу за какви пари става въпрос?!?! shadow_ |
|
29.02.2008, 14:28
Глупости , точно този от пловдив гори най ефективно бенките със самият корен и досега незнам за случай който да има недоволни клиенти. Въпросното вещество е патентовано и доколкото знам американска компания му е предлагала около 500 000$ за да може да го ползва. |
|