Да попитам...
|
27.04.2004, 22:53
хубаво ли е 15мин. след тренировка да се консумира пшеничен зародиш смесен с кисело мляко или пшеничен зародиш смесен с прясно мляко и разбит банан... Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
28.04.2004, 21:32
Spored men si e super. Vse pak vklu4i i malko protein. За човешкото тяло няма резервни части. |
|
28.04.2004, 22:19
[quote author=“Mr. Muskul”]Spored men si e super. Vse pak vklu4i i malko protein. Ok THANKS Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
30.04.2004, 12:57
Ami mnogo si e dobre p6eni4niq zarodi6, az si go piq s proteina vednaga sled trenirovka, nqkoi put i polovin-edin 4as predi neq, zavisi kak sum se hranil predi tova No pain-no gain! |
|
|
|
30.04.2004, 14:40
От къде ги взимате тея зародиши, кълнове и т.н.т? What We Do In Life Echoes In Eternity |
|
01.05.2004, 00:49
Да ти кажа аз лично си го купувам от Фантастико,той е в една зелена кутия от 200g и на нея пише ПШЕНИЧЕН-ЗАРОДИШ СТАБИЛИЗИРАН... Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
01.05.2004, 00:58
А да ви питам...аз тренирам 3 пъти в седмицата,как е по хубаво да се пие зародиша-само когато тренирам или през цялата седмица.БЛАГОДАРЯ... Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
01.05.2004, 14:59
Az go piq osnovno v dni na trenirovka, no nqma da ti navredi da go vzima6 i prez cqlata sedmica, no vse pak ne v ogromni koli4estva, 4e toi e s 45%vuglehidrati. Ina4e za men e 4udesen naturalen, hranitelen produkt :D No pain-no gain! |
|
|
01.05.2004, 18:47
А този пшеничен зародиш май го има в различен вид...моят е много ситен,а мисля че съм виждал и на зърна,някой знае е ли каква е разликата или нещо се заблуждавам. :? Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
01.05.2004, 23:36
Po princip ako e paketiran e po-siten, moq e takuv, ama ako e suvsem sitno prahoobrazno moje da e p6eni4ni trici(sudurjanieto na hranit. ve6testva e podobno) No pain-no gain! |
|
|
|
03.05.2004, 17:20
Аз си пия пшеничен зародиш с кисело мляко след тренировка и върви много добре. В други дни го пия, но в по-малки количества. Моят е дребен и има вкус на орехи или близък до него. От него добре се качва маса, а има и много витамини. Много добра “жива храна“. Незаменима за билдери. “Ключове носех аз, най-ръждивите от всички ключове; и аз умеех с тях да отключвам най-скърцащите от всички врати.“ - Ф. Ницше |
|
03.05.2004, 21:23
[quote author=“Georgi Tchompalov”]Аз си пия пшеничен зародиш с кисело мляко след тренировка и върви много добре. В други дни го пия, но в по-малки количества. Моят е дребен и има вкус на орехи или близък до него. От него добре се качва маса, а има и много витамини. Много добра “жива храна“. Незаменима за билдери. А случайно да знаеш какъв е този ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ-СТАБИЛИЗИРАН той е ситен и има форма на много малки прозрачни листенца...той става ли за консумиране... :? Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
03.05.2004, 22:12
[quote author=“alex”]А случайно да знаеш какъв е този ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ-СТАБИЛИЗИРАН той е ситен и има форма на много малки прозрачни листенца...той става ли за консумиране... :? Става, обаче има отвратителен вкус! С какво ли не го съчетавах и пак не можах да го консумирам тва нещо! Ако ти можеш - няма лошо! |
|
04.05.2004, 12:58
Аз си зимам пшеничен зародиш в едни зелени кутиики и си е екстра. |
|
|
|
04.05.2004, 17:44
Da, psheni4niq zarodish prili4a na mnogo malki i tanki listenca. Spored tova, koeto mi opisvate tozi e sashtiq kato moq. Vkusa mi ponasq. Az go svarzvam s neshto podobno na orehi. Kakto kazah s kiselo mlqko varvi mnogo dobre. A pak dobavish li i miusli stava super. Tazi smes zasishta mnogo! S edna kupi4ka ot neq moga da karam cql den bez da ogladneq. “Ключове носех аз, най-ръждивите от всички ключове; и аз умеех с тях да отключвам най-скърцащите от всички врати.“ - Ф. Ницше |
|
04.05.2004, 18:32
А по колко супени лъжици слагате пшеничен зародиш в купичка с кисело мляко,или пък с 0,7-0,8л. прясно мляко.За сега слагам около 4-5 супени лъжици,как мислите...много ли е... Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
|
04.05.2004, 22:39
Az po 3. s 4-5 mnogo tejko stava i mi e gadno. No ako ti haresva niama niakakuv problem. За човешкото тяло няма резервни части. |
|
06.05.2004, 02:15
Хубаво ли е примерно за едно ядене да се мешат хляб,яйце и сирене или пък хляб,салата и сирене или нещо такова :? Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
06.05.2004, 13:59
Alex, ne e nujno da se vglejda6 tolkova mnogo v kombinaciqta na hranite na tozi etap - dokolkoto pomnq trenira6 ot nqkolko meseca(popravi me ako burkam :wink: ) Prosto lapai zdravo, qj po-4esto i ne se ograni4avai. Dali 6te kombinira6 sireneto s hlqb i dali 6te qde6 salata s qicata, ot tova nqma da useti6 razlika. Nabivai qko 5-7 puti na den i da nqma6 griji :D No pain-no gain! |
|
|
|
06.05.2004, 15:17
Всушайте се в съветите на Image. Трябва да знаете че след като опитах това разделно хранене мога да ям много повече. Потърсете из темите, но накратко - на отделно ядене приемате или само белтък, или само въглехидрати. Така храната ми се усвоява много по-бързо, не ми става тежко и мога да ям по повече! А за пшеничения зародиш мога да кажа че е за хора които имат недостиг на витамини. На мен специално ми действа като ми задръства стомаха. Приемам го само докато чистя мазнини, защото ме засища за много дълго време, а аз си мисля че докато се качва маса трябва да се консумират храни които се усвояват по-бързо. Не ми говори, че ядеш, |
|
06.05.2004, 20:44
[quote author=“maxx_muscular”]Всушайте се в съветите на Image. Трябва да знаете че след като опитах това разделно хранене мога да ям много повече. Потърсете из темите, но накратко - на отделно ядене приемате или само белтък, или само въглехидрати. Така храната ми се усвоява много по-бързо, не ми става тежко и мога да ям по повече! А за пшеничения зародиш мога да кажа че е за хора които имат недостиг на витамини. На мен специално ми действа като ми задръства стомаха. Приемам го само докато чистя мазнини, защото ме засища за много дълго време, а аз си мисля че докато се качва маса трябва да се консумират храни които се усвояват по-бързо.
Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
07.05.2004, 12:43
maxx_muscular tova s razdelnoto hranene e hubavo, oba4e s moite 7 hraneniq kak 6te stane, puk i pone polovinata den sum navun, kak 6te gi delq proteinia i vuglehidratite… :?: To 4e 6te se usvoqva po-lesno hranata e taka, ama mnogo trudna rabota e da se postigne. Nqma kak da se nahranq samo s beltu4ini naprimer nqkolko puti - mnogo pari trqbvat za taq rabota. No pain-no gain! |
|
|
10.05.2004, 21:39
Какво ще кажете за този режим на ядене, като се стремя за маса.Сега съм точно 60кг., а искам да стана поне 65кг. 1 - 8.15ч 3 супени лъжици мюсли, 3 супени лъжици пшеничен зародиш и едно кисело мляко от 2%.Мешам ги и ги ям. П.П - м/у 1 и 2 мога да вмъкна ядене на 50-100гр. соя или фъстъци...,това успях да съчетая като ядене, т.к. през повечето време съм навън :? а и средства...моля дайте мнения... Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
10.05.2004, 23:13
Alex kato cqlo hranitelnata ti dieta e dosta po-dobra ot tazi, deto izpolzva6e dopredi mesec. S ugovorkata, 4e nqma6 vuzmojnost za drugo, mislq 4e e dobre. No ne si lqgai ve4er bez da si populnil zapasite :wink: Soqta e idealna za celta, kakto i sireneto.Predi kaza, 4e moje6 da si vzima6 qica, sega za6to si gi izkliu4il? Imai pred vid, 4e sled kato ne priema6 meso 6te ti e po-trudno da nabavq6 neobhodimoto koli4estvo protein. No pain-no gain! |
|
|
10.05.2004, 23:57
Всички пишете за пшеничен зародиш! А знае ли някой какво садържа и във какви проценти ? |
|
|
11.05.2004, 00:15
[quote author=“White”]Alex kato cqlo hranitelnata ti dieta e dosta po-dobra ot tazi, deto izpolzva6e dopredi mesec. S ugovorkata, 4e nqma6 vuzmojnost za drugo, mislq 4e e dobre. No ne si lqgai ve4er bez da si populnil zapasite :wink: Soqta e idealna za celta, kakto i sireneto.Predi kaza, 4e moje6 da si vzima6 qica, sega za6to si gi izkliu4il? Imai pred vid, 4e sled kato ne priema6 meso 6te ti e po-trudno da nabavq6 neobhodimoto koli4estvo protein. Извинявай ако съм те заблудил...яйцата по някой път ги включвам за вечеря, както и месото...THANKS До electric: В 100гр. пшеничен зародиш има... 45% въглехидрати Витамини А - 0,6 mg Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
11.05.2004, 00:37
Alex ако почна да се храня по твоята диета най-много да се смаля и да изчезна |
|
|
|
11.05.2004, 00:44
Алекс, и на мен ми се струва, че хапваш малко. Вкарай малко повече месо или яйца. С тая диета не ми се вярва да качиш маса. Аз на 65 кг, като в момента правя релеф, ям доста повече. “Шампионът не се ражда, той се създава!“ |
|
11.05.2004, 00:59
Добре съгласих се...а къде по точно да вкарам тези яйца или месо в режима си, т.к. гледам мин.1ч. да мине до следващото ядене :? Животът те мачка, мачкай го и ти ! |
|
|
11.05.2004, 01:46
Много просто-ще ядеш повече на храненията.Това е моята лека диетка :D Давам ти я само за пример как да си разпределиш храненията.Базирана е изцяло на разделното хранене. Хранене 1: 7 часа :сутрешна закуска : 200гр. овесени ядки, 200г. ориз, 5 филии пълнозърнест хляб, 3 банана ,малко шоколад Хранене 2: 10:30 часа : закуска : 5 яйца Хранене 3: 12:30 часа : обяд 200гр. пилешко 200гр. салата от зеленчуци Хранене 4: 15 часа :предтренировъчно хранене: 1 компот Хранене 5: 17 часа :следтренировъчно хранене 1-во : въглехидратна напитка-100 гр. мед Хранене 6: 17:30 часа :следтренировъчно хранене 2-ро : 50гр. гейнер Хранене 7: 19 часа : вечеря 500гр. телешки шол 200г. зеленчуци Хранене 8: 23 часа :зареждане преди сън 40гр. протеин на прах(яйчно-млечен) 2,3 часа през нощта -1 литър кисело мляко Трябва да благодаря на Image,той ме светна по някои въпроси за разделното хранене. |
|
|
|
11.05.2004, 22:23
[quote author=“Problem?“]Хранене 1: 7 часа :сутрешна закуска : 200гр. овесени ядки, 200г. ориз, 5 филии пълнозърнест хляб, 3 банана ,малко шоколад. Това наистина ли успяваш да го изядеш като хората! Или го тъпчеш в стомаха си и каквото стане! Ако успяваш - евала брато! Аз на половината ако намаля грамажите, пак ще се узоря! |