Кола маска
|
|
30.04.2005, 23:47
Абе пробвах топла кола маска, обаче нещо не стана както трябва. Явно не уцелва температурата защото или е много рядка и не захваща или е много гъста и сваля кожата No PAIN, No GAIN !!! Христомир Христов |
|
|
01.05.2005, 00:56
хай! Ами като цяло не виждам какъв би бил проблема освен точно това което ти казваш-че не уцелваш температурата.Като видиш,че е прекалено рядка не я слагай на кожата а изчакай малко да се сгъсти.Като видиш ,че пък е прекалено гъста я потопи за още малко време във горещата вода и така...Нали знаеш ,че в пакета има една пластмасова шпатулка.Взимай с нея от кола маската първо за да видиш дали е ОК като температура и тогава я слагай на кожата.След като вече си проверил тогава можеш и директно от тубичката да слагаш.Що се отнася до обрива-или имаш много чувствителна кожа ,или просто не си успял да махнеш кола маската както трябва и тя я е раздразнила. PS-имам съветче.Като залепиш лентата върху кожата вместо да я триеш /докато се закрепи напълно/ с ръце или с приложените в пакета ленти,взимаш една кърпа /или пешкир/ и с него ти е много по-лесно да я закрепиш на кожата и така ще махаш всичко с един замах. |
|
|
01.05.2005, 10:55
ще пробвам както казваш. някаде четох че за успокояване на кожата може да се използва аспирин растворен в малко вода + капка глицерин, но незнам дали върши работа. А колкото до обрива може би кожата ми не е свикнала, а и аз съм минавал с машинка преди това. Иначе незнам какво друго може да е. No PAIN, No GAIN !!! Христомир Христов |
|
|
01.05.2005, 11:24
щом си решил да си правиш кола маска,забрави тия топли/студени,само се оклепваш и нищо не става.най-добрата е тая на лентички,много е удобна,е вярно че е малко по-скъпа.ама лепиш и дърпаш,лесно и просто,иначе няма такава кола маска която да ти вдигне космите на 100%.аз не знам някой да не се е обрина поне малко след кола маска,все пак това е терор за кожата,един съвет-никога не се мий веднага след процедурата - изчакай няколко часа,може и цял ден RESPECT! |
|
|
01.05.2005, 14:00
незнаех че има такава на лентички. еми тая топлата нали много маца и ако не се измия лепне. ще потърся от другиа вид. топлата нали се използва за по-чуствителни места, затова с нея се скубя. No PAIN, No GAIN !!! Христомир Христов |
|
01.05.2005, 15:12
а за обрива си вземи гентамицин “..we are all hungry,and all hustle/ |
|
|
01.05.2005, 23:28
Колко е ефекта горе долу на една такава кола маска ще изтрае ли летния сезон ? С постоянство се постига всичко. |
|
|
|
01.05.2005, 23:46
“Летния сезон“ няма да изкара :D . Мах 2 седмици и ще почнат да ти растат- кофти тръпка. |
|
|
02.05.2005, 01:32
[quote author=“Voltmachine”]Колко е ефекта горе долу на една такава кола маска ще изтрае ли летния сезон ? Пич, на 3-тия ден след манипулацията почват да ти набиват космите, гори по-чко от преди./зависи от физиката, но и това става/. п.п. Не съм опитвал никога, но като гледам другите хора и направо ми се драйфа... - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
02.05.2005, 12:55
3 дена? е къв му е смисълът тогава ако не си мазохист и обичаш да се скубеш.Май единственото хубаво решение остава фото епилацията ама си е скъпичко - да ти обескосмят гърдите и корема 60 лева некъде :( С постоянство се постига всичко. |
|
|
|
02.05.2005, 14:32
истина е че изникват пак и то доста бързо,аз се минавам с епилатор и съм много доволен,първите няколко пъти и аз имах зверски обрив,после кожата ми свикна и сега само тук-там след процедура ми излизат пъпчици,а хубавото е че космите оредяват с времето,например подмишниците се минавам вече веднъж на две-три седмици и са ми едвам покарали RESPECT! |
|
02.05.2005, 16:06
[quote author=“tpd”][quote author=“Voltmachine”]Колко е ефекта горе долу на една такава кола маска ще изтрае ли летния сезон ? Пич, на 3-тия ден след манипулацията почват да ти набиват космите, гори по-чко от преди./зависи от физиката, но и това става/. п.п. Не съм опитвал никога, но като гледам другите хора и направо ми се драйфа...
|
|
|
|
04.05.2005, 23:21
колко време трае тая фото епилация. по радиото има няква реклама на лазерна епилация. 15 евро за под мишниците. дали е за всички процедури или само едната струва толко. No PAIN, No GAIN !!! Христомир Христов |
|
|
05.05.2005, 11:16
най-вероятно за една,ама тя сигурно ще е достатъчна,на подмишниците можеш да си направиш кола маска или да се минеш с епилатор,става за секунди и после две-три седмици взависмост от окосмяването си гладък като бебешко дупе RESPECT! |
|
|
05.05.2005, 13:32
Абе да ти кажа аз лично въобще не сън доволна от тая кола маска на лентички.Почти нищо не маха и само се стържеш там....мноого гадно!Като свикнеш с топлата няма да се омазваш а е най-ефективна!Личен опит!...На мен поне ми ги маха на 100% от веднъж!Важно е да не се опитваш да махаш нито прекалено къси нито прекалено дълги косми-щото ако са мн къси нищо не махаш а ако са мн дълги -БОЛИ!!!!!!Затова ти препоръчвам ако са мн дълги да ги подрежеш малко с ножица и след тва действай...Кво да ти кажа,аз лично не бих се оръсвала за фото и лазерна епилация-и кола маската си е достатъчно добра.Трае поне 3 седмици.И няма спор за разликата в цените Епилатор за подмишниците?! Мале колко боли тва......... |
|
|
05.05.2005, 13:42
[quote author=“cl_killa”][quote author=“tpd”][quote author=“Voltmachine”]Колко е ефекта горе долу на една такава кола маска ще изтрае ли летния сезон ? Пич, на 3-тия ден след манипулацията почват да ти набиват космите, гори по-чко от преди./зависи от физиката, но и това става/. п.п. Не съм опитвал никога, но като гледам другите хора и направо ми се драйфа...
2-3 СЕДМИЦИ? п.п. А най-голямо шоу става някой гений, като си обръсне краката примерно със самобръсначка. хахаха. Един ден идва един и вика: “Яе, пичове, аз всека се обръснах и днеска пак набили“ :shock: п.п.п. Междо другото, лазерна и т.н. високотехнологични обезкосмявания- Трябва много да се внимава къде се ходи, защото има студия където “жена ми“ ходи и за 5 процедури ефекта беше мнооого незадоволителен, а даде сума пари. :? /Да ги таковам в обирджиите/ :? - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
05.05.2005, 14:10
[quote author=“Lanfear”] няма такова нещо,боли леко първия път,ама хапеш един працал и стискаш зъби,следващата процедура е почти безболезнена,а резултатът е повече от задоволяващ,(сега да не ме изкарате мазохист,всичко е до психичекска нагласа и втълпение,аз приятелката ми докато я убея да си мине подмишниците с епилатора колко зор видях,ама сега се кефи)аз и гърдите и стомаха си минавам с епилатор,правил съм си и кола маска,ама сега нямам пукнат косъм,и като се епилираш да кажем веднъж в седмица всичко е песен.единствения проблем е ако косъма врасте в кожата,защото епилаторите имат това гадно свойство да обръщат космите и тогава се появяват кофти пъпки,но за това са измислени разни приставки,които намаляват тоя ефект. RESPECT! |
|
|
06.05.2005, 14:28
абе няма ли някво мазило за успокояване на кожата след кола маска. че иначе целия ше стана на точки. No PAIN, No GAIN !!! Христомир Христов |
|
|
06.05.2005, 19:53
Олиото за масаж и кремове след това. Хубавото на кола маската е, че започва да ти намалява драстично растежа ако си се бръснал дълго време рпеди това (аз лично 2 години и нещо). Лошото е че първата сесия боли. След това просто боли, а натам не се усеща. |
|
08.05.2005, 19:45
Защо първо не направиш пилинг, за да отсраниш мъртвите клетки, а после да пристъпиш към обезкосмяване? Тези лентични и аз не ги харесвам... Абе най-добре да отидеш на козметик. |
|
|
|
10.05.2005, 10:33
Да , козметика си е идея ако не ти се занимава сам да го правиш и имаш излишни кинти |
|
10.05.2005, 10:59
Някой да знае адреси на козметични студиа във Варна ? |
|
|
|
10.05.2005, 12:58
Lanfear, при повечето хора е обратното,сами нямат смелост да дръпнат рязко,а така някой друг - хоп и си готов,няма да се надъхваш,няма да се престрашаваш,а за козметични салони можеш да прегледаш някое списание RESPECT! |
|
|
14.05.2005, 11:34
Да знам за какво говориш. И аз отначало нямах смелост /особено на някои по-нежни места |
|
24.06.2005, 16:02
Значи всеки казва че много боляла ,но не е чак толкова Тренирай за ЗДРАВЕ! |
|
|
|
24.06.2005, 16:42
[quote author=“NoDude!“]Олиото за масаж и кремове след това. Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
24.06.2005, 18:17
[quote author=“MavericK”] а можете ли да ми кажете след нея с какво се маже кожата за да се махнат тези малки червени точици ?? Това му викат “копривна треска“ и само си минава, олиото и другите мазила помагат да се успокои по-бързо кожата. Поне 1 час след кола не трябва да мокриш местата. Жена съм!!! |
|
|
02.07.2005, 16:27
аз сам си доволна от лентите на лиция .не са и много скъпи-9лв е едно пакет4е с 20броя и 2мокри кърпи4ки за след епилацията. |
|
|
|
08.07.2005, 20:59
ей сега разглеждах и видях темата.касничко ама..... ZDRAV DUH-ZDRAVO TQLO |
|
27.07.2005, 17:16
Абе я кажете след кола маска на гърди и корем, с какво се мажете за да не ви излизат пъпки? |
|
|
|
27.07.2005, 18:58
Ето при мен как стоят нещата: 1. След кола маска космите ми излизат след 2рата седмица.
Първият форум за бокс и кикбокс в България: |