Само за спецове!!!
|
04.05.2005, 22:48
Значи.Тренирам от доста време и съм качил маса,направих гърди,бицепс и т.н.Обаче същевременно с това отпуснах корема и имам шкембе,казано кратко и ясно.Интересува ме мога ли да взема някакъв гел или каквото и да е и да намажа само корема защото искам да сваля само там без да махам нагоре каквото и да е? I am the game |
|
|
|
05.05.2005, 02:12
Не. С гелове не става
|
|
|
05.05.2005, 11:27
хаха,това ме навежда на мисълта за едно от ВС телешоп - силует 40 май се казваше,дето се мажеш където ти скефне и за 40 минути смъкваш еди си колко санта от там - ПЪЛНА ГЛУПОСТ. RESPECT! |
|
|
05.05.2005, 15:15
Бате, големи спецове ти требват за таа тема. |
|
|
06.05.2005, 23:47
Батенце, от тия щанги съвсем си се издухал За да получиш нещо голямо, трябва да си готов да се откажеш от нещо също толкова голямо. |
|
07.05.2005, 05:04
хаха сега даже продават рани Sauna Belt, и всякаквите му там простотии с формата на пеперудки и на незнам още какво ама да ти кажа самнявам се с това да свалиш коремчето :D и аз мисля че ако почнеш да тичаш и намалиш малко калориите това ще помогне повече IT’S SHOWTIME!!! |
|
|
|
07.05.2005, 14:23
[quote author=“Jester”]хаха сега даже продават рани Sauna Belt, и всякаквите му там простотии с формата на пеперудки и на незнам още какво ама да ти кажа самнявам се с това да свалиш коремчето :D и аз мисля че ако почнеш да тичаш и намалиш малко калориите това ще помогне повече
Тоя сауна белт наистина ти смъква сантиметри веднага от корема, но те са главно от вода и след като махнеш колана и си пийнеш вода и пак си идват сантиметрите. Както беше казал някой, по- скоро се отслабва с книжката за диети и упражнения, които идват заедно с колана;) |
|
07.05.2005, 16:17
Да, сланини с кремове няма да махнеш. Но май има кремове за стягане на кожата, като топиш сланините с тренировки и правилен хранителен режим да не се отпуска. |
|
|
09.05.2005, 11:00
Тези пари,ако ги вложиш в храна ще е по-добра инвестиция. Az sym Zdravko Jelqzkov.Boiko Borisov mi e idol i qm kartofi i oriz. |
|