Въпрос към трениращите момичета и жени

B

02.06.05
22:53

Винаги съм харесвал женската сила :wink:
Ето снимка на едно от най-силните момичета на света. Всъщност световната шампионка Юлия Заугулова на 75кг. Тук е клекнала и забележете станала с 255кг :shock:  :shock:  :shock:
http://www.powerlifting-ipf.com/pictures/world%20juniors%202003/Zaugolova-Yuliya-S255_5-in-75.jpg
Опа , забравих да кажа, че момичето е девойка и участва при младежите :idea:

03.06.05
22:08

[quote author=“sa6o88”]Винаги съм харесвал женската сила :wink:
Ето снимка на едно от най-силните момичета на света. Всъщност световната шампионка Юлия Заугулова на 75кг. Тук е клекнала и забележете станала с 255кг :shock:  :shock:  :shock:
http://www.powerlifting-ipf.com/pictures/world%20juniors%202003/Zaugolova-Yuliya-S255_5-in-75.jpg
Опа , забравих да кажа, че момичето е девойка и участва при младежите :idea:

Интересно.... дори и мъже рядко могат да се похвалят с такъв резултат .Е ако са трибойци естесвено може ,но любителски трениращ .....

08.06.05
15:36

Здравейте и от мен, нова съм тук,но реших да се отчета :D

Преди години и аз тренирах за сила, точно по “мъжка програма” - клек, лежанка, мъртва тяга и др....
Наистина не искам да ви казвам колко странно ме гледаха всички в залата и мъже, и жени.
Инструктора все се опитваше да ми обяснява, че това не е за жени, че така както искам да отслабвам няма да стане и ще кача маса, особено щом съм на НВД!!!  :)
А същият този инструктор ми беше направил “нормална” програма благодарение на която 1 година не постигнах никакъв резултат, освен да му пълня касичката в залата......
След като видях, че така нищо не става започнах яко ровене в нета, задаване на глупави въпроси към що-годе разбиращи хора от подобни форуми.... и накрая имах програма.
Първо тренирах по HST (Hypertrophy Specific Training, на който му е интересно ще го намери в нета) и това ме запали по големите тежести и малкото повторения. Важното е, че резултат имаше - аз не исках да трупам маса, ами просто да имам прилично оформени мускули и те лека полека започнаха да се оформят.
След HST-то преминах към програма за увеличаване на силата, общо силово съм тренирала около 6 месеца. След това забременях и прекъснах всичко.
Но към края на този период имах следните постижения, които макар и за някои да са малки, за мен беше страхотен напредък:
клек с 40кг, лежанка - 30кг, мъртва тяга - 30кг, милитари преса - 20кг (това са тежестите без лоста, който си нямам идея колко тежи).

Та сега след 2-годишно прекъсване отново се връщам бавничко към спорта и се надявам след време да имам даже по-добри резултати  :D
Успех на всички момичета, които са намерили правилния път към изграждането на хубаво тяло 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1