Зелено кафе - помага или не?

 
Milen0v
Фитнес ентусиаст
  • Тук е от 8 окт 2010
  • 43 мнения

Здравейте,бих искал да попитам ще смъкна ли по бързо килограми ако вклиоча в хранителния си режим зелено кафе ? Четох много отзиви за него и просто се зачудих дали ще има ефект ако похарча пари за него.Ето линкове които съм разглеждал:

http://ngc.weightlossc.com/

http://mountheal.com/blog/зелено-кафе-800/

17 май 2013 21:42
Желязото
Фитнес ентусиаст

Както може да прочетеш от състава, това си е зелен чай с някоя и друга билка и кафе. Останалото е маркетинг, превъзнасящ невероятните магически свойства на тази формула, за да може най-после и по-мързеливите да отслабнат, докато лежат пред телевизора.

18 май 2013 06:34
#1
borislav adov
Силов трибоец

Не знам дали е маркетинг, но има доста доволни хора.Все някоя от тези така рекламирани добавки трябва да работи.
Къде прочетохте съдържанието, какво съдържа?
И да попитам, някой пил ли е такова нещо?

8 юли 2013 21:06
#2
Solomon Kane
Верен BB-Team-ър
  • Тук е от 28 фев 2010
  • 943 мнения

Зеленото кафе е сурово, неопечено кафе. В ядката на зеленото кафе има голямо количество от съставката хлорогенна киселина, на която се приписват магическите качества, свързани с отслабването. Тези, които продават екстракт от ‘зеленото’ кафе, твърдят, че печенето унищожава хлорогенната киселина. Това твърдение обаче не е вярно - при печенето намалява концентрацията на киселината, но само дотам, т.е. и печеното кафе е източник на тази съставка, доста по-евтин от хранителните добавки.

Връзката с горенето на мазнини е само едно доста смотано изследване със непотвърдени резултати. А добавката стана известна благодарение на предаването на Д-р Оз - виден американски телевизионен водещ и ню ейдж шарлатанин. Във всяко предаване представят поне по една нова и невероятно ефективна добавка, най-вече за отслабване - африканско манго, шафран и т.н.

8 юли 2013 22:46
#3
borislav adov
Силов трибоец

Не знам.По принцип се доверявам на хора, които познавам, а тези от коментарите въобще не знам дали са достоверни.И все пак,ако някой я е пробвал, нека да сподели впечатления.Аз по принцип не вярвам и на голяма част от хранителните добавки, които се продават масово.В тях има не по-малко измама от тази добавка.

8 юли 2013 23:03
#4