30.05.05
20:39
[quote author=“Rozi”]Ако само в газировката е проблема, ако се разгазира не става ли? :?
Достатъчно разгазирана е минералната вода и натуралния сок :).Другото колкото и да го друсаш клатиш и въртиш ще си има въглероден диоксид.
[quote author=“Rozi”]Благодаря ти SSG :)
В момента се храня предимно с бяло пилешко месо, краставици, домати, зеле, яйца, извара. Само сутрин си позволявам много тънка филийка черен хляб. Позволявам си ягоди, ама не в големи количества.
Сутрин и вечер правя кардио по 20 - 30 мин.
Я да питам, може ли да пия кола лайт? Тя не съдържа нито мазнини, нито въглехидрати...
Съветче от мен:
1) Плодовете са супер да се консумират в неголеми количества. Силно препоръчително е да се ядът ОТДЕЛНО от останалата храна, за да не се получава “ДЖИБРА” в стомаха. Тоест 2 часа след ядене /примерно обяд/ може да си хапваш каквито плодове искаш.
2)Това не важи за зеленчуците, които могат да се ядът с белтъчините и вълехидратите с перфектна усояемост.
3) КРаставци и добати и чишки... е много добре да се ядът, но имай в предвид, че тези по магазините са ТОТАЛЕН БОКЛУК и са фрашкани с меко казано “неблагоприятни” екстри... Плюс това са слаби като хранителни продукти, въпреки, че и те си имат ценни съставки.
4) Не знак какво ти е пълното меню, но не се отказвай от малки порции ориз, картофи и хляб. Не трябва да се стига до тотален глад... Казвам го, въпреки, че не знам дали при теб е така...
Продължавай нататък. :D
п.п. Махни го това газирано, както толкова, няма да ти стане нищо ако го замениш с минерална вода, ГАРАНТИРАМ! :)
[quote author=“Rozi”]Ами какво да ти отговоря... Когато някой не разбира от майтап /визирам “преди и след”/ какво повече да казвам :shock:
Въпроса не беше към теб.. а към “разбралите/непрегрешилите”!
Не искам да влизам в безмислени спорове, кой какво чувство за хумор има и дали разбира от майтап! (дори не разбра какво питам)
Във форума има много дами, които много добре ще ти обяснят какво можеш да очакваш за 1 месец.. как трябва (и защо!!) да си промениш начина на живот (поне по отношение на диета и спорт). Дамите, които визирам съм убеден, че ме подкрепят... а другите да се правят на “кавалери” щом така се мислят за мъже...
Хайде, “заравяме” томахавката :lol:
Нали щом влизаме в този форум, малко или много мислим за здравето и външния си вид :D 8)
1) Плодовете са супер да се консумират в неголеми количества. Силно препоръчително е да се ядът ОТДЕЛНО от останалата храна
Горе долу, какво количество е разрешено? Например сега е сезона на ягодите и черешите...
КРаставци и добати и чишки... е много добре да се ядът, но имай в предвид, че тези по магазините са ТОТАЛЕН БОКЛУК и са фрашкани с меко казано “неблагоприятни” екстри... Плюс това са слаби като хранителни продукти, въпреки, че и те си имат ценни съставки.
Ами за голямо мое съжаление, единствения ми източник от където мога да си набавя тези зеленчуци са пазарите и магазините :cry:
А, не мога да се лиша от тях.
Не знак какво ти е пълното меню, но не се отказвай от малки порции ориз, картофи и хляб. Не трябва да се стига до тотален глад... Казвам го, въпреки, че не знам дали при теб е така...
Ами да ти кажа, напълно са изключени при мен /поне за момента/ картофите и ориза. Черен хляб ям само на закуска и то много тънка филийка. Млечни продукти също не консумирам, освен извара и сутрин “Нескафе - 2 в 1” - там има някакво мляко.
Да си кажа честно не чувствам глад. Утре ми е деня за въглехидратното зареждане.
:lol: :P
Имам да свалям доста мазнини :evil: :evil:
Благодаря на всички за съветите, много са ми ценни :P :)