|
Дата: 29.04.2004
|
Кажете ми как да си набавя нужния протеин след тренировка в случаите когато ми е свършил и нямам в момента. Понякога ми свършва точно когато нетрябва и се чудя с какво да го заместя. 15 мин. след трянировка зимам ядки със мед+креатин (доколкото съм разбрал за простите захари) и след още 15-20 взимам протеина.
What We Do In Life Echoes In Eternity
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.02.2004
От: Студентски град
|
Вариантите са много, но според мене е добре да вземеш извара и/или други млечни продукти; например: прясно, кисело мляко. Всичко е индивудално, зависи колко пари можеш да отделиш, каква поносимост имаш (към прясно мляко например) и т.н.
П.С. Забравих да добавя може би най-важния източник: яйца (и по-точно белтъците на яйцата).
Knowledge is the POWER!!! Keep educating yourself!
|
|
|
|
|
|
Дата: 29.04.2004
|
Нямам проблеми с млечните продукти.За яйцата и аз знам,само че ги взимам примерно 3 белтъка и 1 жълтък.
What We Do In Life Echoes In Eternity
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.02.2004
От: Студентски град
|
Ами да идеята е да вземаш повече белтъци. Даже 3:1 ми се струва много, по-скоро на 5-6 яйца земай 1 жълтък, но както казах това си е строго индивидуално и зависи и от парите, които можеш да вложиш. Аз не споменах месото..така, че ако не си вегетарианец можеш да наблегнеш на пилешко най-вече, а и телешкото е добър източник.
Knowledge is the POWER!!! Keep educating yourself!
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.04.2004
От: град Първомай
|
След тренировка вземаш примерно: 150гр. пилешка пържола; 3 белтъка и към 100 гр. извара. това са ти около 70грама протеин. Ако са ти достатъчни действай какво чакаш .
Keep It Real !!!
No PAIN, No GAIN !!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
От: София
|
Соя 
Аз напоследък много я харесвам, идеална е в период за чистене - взимам едно 2% кисело мляко с 100-тина гр. соя и ги омитам. Това си е към 30тина грама протеин, ако не и повече (мързи ме да смятам ).
|
|
|
|
|
|
|
Sax ако имаш предвид соеви кубчета, един път щях да повърна от тях. Сериозно отврат са. Даже ги ядох с кетчуп и извара, но ми стана лошо и един приятел и той така.
А ако става въпрос за соеви кълнове там не знам В петък щях да си купувам ама в метро бяха свършили и ще ги потърся пак този вторник. Ама така като ги гледам на каталога мисля, че ще са вкусни. Нищо общо нямат със соевите кубчета. Тея соеви кубчета са храна за кучета....
Keep It Real !!!
No PAIN, No GAIN !!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.05.2004
|
това със соята и млякото е мноого хитра идея. Ще го пробвам.
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.02.2004
|
Аз съм фен на печената соя (без сол) - за вечер е идеална, а едно кисело мляко след допълва картинката!
|
|
|
|
|
|
|
Извинявам се за поста който постнах тук за тези кубчета ама ги има наистина де :oops: . Днес разбрах какво сте имали в предвид като казахте соя Казаха ми, че соята е хубаво да я оставиш във вода и да я оставя да покълне и става на кълнове и така е по-добра.
Keep It Real !!!
No PAIN, No GAIN !!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.02.2004
|
Можете ли да ми дадете млко повече информация за соята. Бях чел че има всякакви продукти от соя, но тук са рядкост кажете ми как се приготвят печени соеви ядки и няма ли друг начин за консумация при който да се запазват повече хранителни вещества ?
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.03.2004
От: Монтана
|
Абе аз съм ял също соеви кубчета. Майка ми също мислеше като теб Bad^Boy, но на мен пък си ми харесваха. Единствения проблем е че с тях толкова много пърдях че направо не издържах. Номера е че не знаех от какво се получава и докато разбера...
А какво имате предвид под соя - кълнове ли са, ядки ли са ... В соята няма ли много мазнини че като погледна която и да е хранителна таблица.. пише че има по 20 гр мазнини на 100 гр продукт!
Не ми говори, че ядеш,
щом не растеш !!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.04.2004
|
Ima edno soevo bra6no, koeto upotrebqvah predi mnogo, to e edinstveno takova, minalo e prez nqkakva po-seriozna obrabotka, ta to sudurja na 100gr:
protein - 50 gr
vuglehidrati-38 gr
maznini - 1,20 gr
Mislq, 4e e dobur variant s tolkova malko maznini i 50% protein :D
Firmata, koqto go paketira e “Inkom”, ina4e dokolkoto znam se proizvejda v 6tatite, te si go vnasqt v golemi koli4estva i samo go paketirat tuk. Ima go v Metro, pone v Sofia, za drugade neznam.
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.03.2004
|
White, в диетичните и диабетичните магазини има. Аз си взех от Женския пазар в едно базарче.. 350гр. - 90ст. С бананов сок се е утепало За соево брашно става въпрос.
|
|
|