Какво мислите за този хранителен режим

05.01.14
13:23

Здравейте, нов съм тук и реших да започна една тема та да ви питам, какво мислите и какво трябва да добавя, махна.
А и малко за мен:

на 14 съм, почти 15
175 висок
59 кг

Целта ми е малко покачване на теглото, и леко да се оформя ( не правя някакви тежки упражнения), ходя на фитнес 5 пъти седмично, но е сравнително леко, продължава около 1 час и правя ръце, крака, гърди, гръб. Не се товаря с много килограми, гледам по-леко, с повече репетиций. Сега тук ще публикувам хранителния режим, който мисля да започна скоро.

Закуска
6:10 - 2-3 Бъркани яйца с бекон и чаша прясно мляко.

2ро хранене
10:30 - 2 банана (иначе винаги имам вода пия минимум по 2 литра на ден)

3то хранене
13:00 - Ориз с пиле и зеленчуци - китайско

15:00 - 16:00 - тренировка

4то хранене след тренировката
16:10 - Това има в магазина готово гледам, най-доброто което мога да приема след тренировка.
Боб с лютеница, варени картофи, пълнозърнесто хлебче.

Вечеря 5то хранене: ( различно е, но ще е някое от следните)
(1)  - 18: 00 Пиле с картофи и пълнозърнесто хлебче
(2) - Кюфтета с лютеница и п. хлебче
(3) - Риба (скумрия основно), с млечна салата и ядки (бадеми,кашу) 

Зависи, кой е в нас.

6то хранене:
20:00 1 Банан с малко ядки

Преди лягане:
21:30 1 кофичка кисело мляко.

Това е, сигурно има много грешки в храненето, но затова се допитвам до вас (някои на моята възраст ще ме разберат).

Благодаря ви, предварително! : )

Темата беше редактирана от Scorpi на 12.01.14 17:53.

05.01.14
21:44

казано от kassi hah на 05.01.14, 13:23:

15:00 - 16:00 - тренировка - Oпиши я

[/size]

Храненето бива.

Мнението беше редактирано от Calion на 05.01.14 21:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1