Кето диета?
|
|
20.05.2004, 00:27
Имаше такава тема но като чели я отминахте. Някой ако има информация за тази кето диета нека я даде тук. Да постне линкове към източници на информация за въпросната диета или от собствен опит да сподели как му е подействала. Смятам че въпроса ми е главно към Image, ако може да намери някакви статии по темата и да разясни в какво се състой тази диета, мерси предварително:) Best regards, |
|
20.05.2004, 00:49
Nqkoi da iztrie tazi tema!!! |
|
|
|
20.05.2004, 12:30
нали написах че имаше такава тема, просто я отминахте а според мен е интересна и трябва да и се обарне внимание. Best regards, |
|
20.05.2004, 13:43
|
|
|
|
20.05.2004, 18:39
How does the ketogenic diet work? Best regards, |
|
|
21.05.2004, 02:49
Абе луди ли сте да си подлагате организма на таз диета! Аз лично не бих - и пари да ми дават! |
|
21.05.2004, 03:51
Абе момчета не прочетохте ли, че диетата се използва от хора със епилепсия. Ако искате да я вкарате във вашата програма просто увеличете протеините и така ще получите НВД. |
|
|
|
21.05.2004, 05:30
eto tuk sam napisal vpe4etleniata si ot NVD , bil sam 6 meseca na neq! |
|
21.05.2004, 12:57
Mi kakvo da vi kaja pi4ove az sum v momenta na takava dieta i sum dovolen mnogo. Edna zabelejka samo tova ne e klasi4eska NVD zashtoto na se priemat nikakvi vuglehidrati i suotvetno nyama vurtene t.e. te sa vinagi minimalno koli4estvo to se polu4ava ot razni salati sus zalen4uci. Procesa na adaptaciya e kofti no prosduljava okolo dve sedmici specyalno pri mene. Purvona4alno silata pada no ne tolkova mnogo, posle vsi4ko si idva na myastoto. Kato se pravi i aerobika sutrin rezultatite sa pove4e ot zadovolitelni. Opa zabravih da kaja 4e tova e dieta za hora s pove4e masna tukan i sravnitelno edri po princip a ne za mom4eta koito imat da mahat 5-6 kila tova za tyah shte bude protivopokazno az imam da svalyam okolo 17-18 kila i zatova gi prava tiya raboti az sum dosta tejuk okolo 115 kg. |
|
|
|
21.05.2004, 19:51
Velko, ще ме извиняваш но това което каза за кето диетата въобще не е така! Тя е за ВСИЧКИ, защото с нея не само се сваля но и се качва! Само при нея може да се получи ефекта на сваляне на мазнини и качване на мускули едновременно. Не ми се обяснява надълго затова прочетете статиите в http://www.bodybuilding.com - има една за сваляне на кг и една за качване докато се сваля! П.П. аз също съм на такава диета и ефекта е убииствен - няма глад а свалям бая! Не ми говори, че ядеш, |
|
|
21.05.2004, 20:41
За НВД ли говорите или за кето диета? Best regards, |
|
22.05.2004, 00:16
Кето диетата е диета без въглехидрати и без протеини!!! |
|
|
|
22.05.2004, 00:55
едвали, нали видя че в кето диетата приема на протеин трябва да е малък.. предполагам maxx_muscular говори за НВД, не знам ако говори за кето диета няма да повярвам да е доволен Best regards, |
|
22.05.2004, 01:37
Oh abe ne mi se vliza sega v sporove i obyasneniya ama shte tryabva yavno. Da tova e NVD ama bez suznatelen priem na vuglehidrati t.e. priemat se no kato sustavki na yadki, salati, mlyako, smetana ,sirene i t.n. i koli4esvoto e vinagi pod 70 grama. Neshtata koito izbroih sudurjat prenebrejitelno malko vuglehidrati no vse pak gi ima. Dietata se nari4a ketonna zashtoto energiyata se izvli4a ot ketonni tela v sledstvie na razgrajdaneto na maznini. Maxx kazah 4e tova e uda4na dieta za hora s pove4e masna tukan zashtoto ima po uda4ni metodiki za ka4vane na muskuli i 4istene za hora koito trincipno sa slabi s dulgi krainici. V tya sport nyama nishto ednozna4no primerno priyatelya s koito trenirash da pravi sushtoto kato tebe i da ka4va ot vuzduha a ti da pregaryash vupreki suplementi po4ivka i t.n. Iskam da kaja 4e v uravnenieto trenirovka + hranene+ po4ivka= muskuli za vseki veli4inite sa razli4ni i rezultatite sushto. |
|
|
|
22.05.2004, 11:42
Диетана която практикувам в момента няма почти никакви въглехидрати, а само мазнини и протеини. Объркали сте се че при кето диетата не трябва да се приемат белъъци. Четете пак! В момента съм спаднал на 70 кг (от 77), но всеки ми казва че изглеждам така всякаш съм качил. Приемам по 100-150 гр мазнини (в зависимост дали съм на тренировка или не) и по 250-тина гр белтъчини. Не чувствам никакъв глад и ми е доста по-приятно да свалям, защото напр. си пържа яйцата, ям сирене, кашкавал, салам... абе въобще неща за които преди не съм си и помислял! Не ми говори, че ядеш, |
|
|
22.05.2004, 12:13
http://www.stanford.edu/group/ketodiet/FAQ.html - How does the ketogenic diet work? Как така диета която е “The diet is high in fat, and low in carbohydrate and protein” ще ви харесва и хем ще качвате мускули хем ще сваляте мазнини? и всичко това с малко протеин. Best regards, |
|
|
07.09.2004, 15:45
За първи път чета/чувам, че при кето диетата не трябава да се приемат протеини (сългасен съм с maxx_muscular, може да е на сайта на станфорд, но какво от това...). Това е лудост. Или, хайде, силно се изразих - това не е нормално. Наистина ако при кето дииета се приема твърде млако мазнина и твърде малко калории, рано или късно тялото ще започне да изгаря и мускулите ви. Но това не значи, че трябва да се яде само мазнина. Ако не се яде протеин - ефектът също ще е доста неприятен... може би при жените, които не се притесняват да губят мускили, ще е различно, но това е друга тема...
след такова изказване, човекът, който го е писал губи всякакво credibility в моите очи... ако не питете достатъчно вода при Kето може да си навлечете огромни здравословни проблеми (може би не веднага, а например след 7-8 месеца, дори повече - но ще ги има) най-вече под формата на проблеми с бъбреците - камъни и т.н. Наистина, когато се мериш на кантарчето, водата в тялото ти тежи, но тя никога не е основният ти проблем, нали... може да намалете водата, когато минете на нормална диета ако държите на това, не и при Кето... незнам, но тези 2 неща - за течностите и за 0-та протеини ми суп`иха главата... в интернет всеки може да напише всичко... Само за пояснение, за да не бъда разбран грешно - и аз съм фен на Кето диетите. Само внимавайте какъв съет приемате за правенето им - например това с течностите... или дори с кофеина - на бодибилдинг.ком пише, че комбиниран с кето ECA stack-a направо е върхът... (бих се радвал да е така, понеже ми е много мъчително да спирам кафето и зеления чай) но кофеинът също не е доба идея при Кето... “the only way to learn |