Овесени ядки !!!

Прескочи до:

08.02.06
20:46

[quote author=“Don_Korleone”]А как е по добре с кисело или прясно мляко имам предвид и на вкус както и на ефект като закуска???

ами ако трябва да избираш между кисело мляко и прясно мляко ..на вкус ти си преценяваш вероятно с прясно мляко е по добре но “на ефект” е по добре с кисело защтото съдържа бактерията как бе6е... :) и освен това няма лактоза ...абее по добре си е киселото :)

RE

18.02.06
11:26

и аз като Heavyweight ги ям като само ги накисна и после слагам мед .запазват се много повече полезни вещества отколкото като ги варите,а пак са си вкусни.

18.02.06
12:32

В почти пълна кофичка кисело мляко слагам овесените ядки...първо само 2-3 чаени лъжички(препълнени) и започвам да бъркам яко докато усетя че са “на дъното” на кофичката.След това повтарям операцията...пак слагам ядките и яко бъркане.Най накрая слагам и меда,слагам около една чаена лъжичка...и пак бъркам яко,че да не стане така само в началото да усещам меда :)
А иначе и с прясно мляко ги хапвам....слагам в една купа мляко и слагам ядките като разбърквам че да се навлажнят ядките хубаво и пъхам в микровълновата:)
поздрави mnh

26.02.06
17:40

Аз ги ям сутрин с прясно мляко, слагам ги в микровълновата за 2-3 мин. и са готови. След това разбърквам в тях към 20 г. сурватъчен протеин с вкус на шоколад и така ги ям...

01.03.06
21:17

Аз ги ям с 1 кофичка кисело мляко и ги оставям да поомекнат за 10-20 минути.
Само искам да ви попитам колко супени лъжици са 100грама и дали лъжиците да са с връх или до средата или и аз незнам.

Как, по колко време се варят?

10.04.06
21:08

Последно колко време и как е по-добре да стоят във вода или в кисело мляко?

10.04.06
22:09

[quote author=“spllldag”]Последно колко време и как е по-добре да стоят във вода или в кисело мляко?

ми нз ама аз си ги оставям цяла нощ във вода и да ти кажа сутрин са си супер(меки и вкусн) :wink:

11.04.06
01:34

Тия фини овесени ядки трябва ли да се варят или може да се яде направо?

DU

21.04.06
08:54

Гледай са те хората си ги варяат за да поумекнат пък друг е въпроса ако искаш ги яж твърди ако не ги вари а пък може и да ги оставиш да преседят  в кисело или прясно мляко.С  три думи:Ти си избираш

21.04.06
09:01

Не ги варете, много от полезните вещества  в тях си отиват, само ги киснете и така.

FZ

22.04.06
18:44

Кисна ги във вода и им слагам една чаена лъжичка сладко от боровинки за вкус . Става дума в основен  период . 8)

22.04.06
20:15

Аз апоследък/

Слага; ги в една купа птлня с вряла вода, покривам с капак изцеждам /на секундата да не се слепнат и да станат на ,,,,,,/ и после с повечко прясно мляко ги изяждам. /млякото го пия от чаша не го слагам в овеса/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1