Фотоепилация

Дата: 13.09.2005
От: sf
14.09.2005, 20:17

Искам да попитам дали някой си е правил фотоепилация и да ми каже каква е горе-долу цената…

само слабите се стремят към порядък..силните владеят хаоса..

Дата: 30.06.2005
От: Burgas
15.09.2005, 04:08

Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.

Persistence is the key to success!
Един Народ Българският, Една Държава България, Един Културист Христомир Христов.
И сме по-красиви и сме по-добри smile.

Дата: 11.01.2005
15.09.2005, 05:02

[quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.

Наистина е скъпа, но не може да е чак толкова...Сещам се, че един познат ми говореше за около 100-150 лева , но не мога да се сетя дали главата или краката струваше толкова.... rolleyes

Има много неща, който ги разбираш, чак когато ги опиташ!!!

Дата: 14.04.2005
15.09.2005, 16:43

[quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.

Пълни глупости!
Цените са от порядъка на 160 лева за целите гърди, 120 лева за корем - аз поне за това съм се интересувал и ще си направя през октомври.

МОЯТ ГРЪБ ВРЕЩИ “МИЛОСТ!”,
АЗ КРЕЩЯ “НАРАСТВАЙ”!!!

Дата: 11.07.2005
16.09.2005, 14:59

Аз съм правила - ама на горната устна, това тебе май не те интересува. Цените са различни навсякъде, а в провинцията е по-евтино. Знам бая Софиянци, които ходят за фотоепилация до Варна или до Стара Загора.

На мене ми струва 45 лв. за “мустаците” на процедура, засега съм направила едната, ще правя още поне 2.

Дата: 13.09.2005
От: sf
16.09.2005, 19:51

мерси за инфото, искаше ми се да зная дали е ефикасен методът, затото съм чувала, че резултатът се задържа около година и половина, 2-макс..

само слабите се стремят към порядък..силните владеят хаоса..

Дата: 16.09.2005
17.09.2005, 16:54

За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Най-неприятното обаче е, че за да се третират космите трябва да са пораснали (т.е. не се скубят, най-много да се поскъсят).

Успех!

Дата: 30.06.2005
От: Burgas
18.09.2005, 01:13

[quote author="organiZma"][quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.

Пълни глупости!
Цените са от порядъка на 160 лева за целите гърди, 120 лева за корем - аз поне за това съм се интересувал и ще си направя през октомври.

От една процедура нестава, по Хот ТВ казват 7 процедури се искало на 2-3 месеца.

Persistence is the key to success!
Един Народ Българският, Една Държава България, Един Културист Христомир Христов.
И сме по-красиви и сме по-добри smile.

Дата: 11.07.2005
21.09.2005, 19:37

[quote author="Juanita"]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Най-неприятното обаче е, че за да се третират космите трябва да са пораснали (т.е. не се скубят, най-много да се поскъсят).

Успех!

Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината… На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink:
Дата: 24.02.2006
От: sofia
26.02.2006, 22:45

[quote author="sladka hapka"][quote author="Juanita"]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.

Успех!

Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината… На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink:

Има един салон в, които тази процедура е на доста прилична цена и резултатите са дости добри.Горната устна е 10 лева . Посетете http://www.beautyface-bg.com ако ви интересува.

Дата: 29.06.2008
29.06.2008, 23:27

Дами, искам само да ви кажа че аз съм изключително доволна, като цяло от всичко, от фотоепилацията , която ми направиха в салон Нирвана. Беззззз косми ... чудо!!! Козметичката , която е и собственичка на салона е супер готина, много е навътре в нещата , обяснява всичко… там за клетки ..кожи… и тн. Ако някои наистина търси качество и супер цени ... съветвам ви да отидете! И в добавка мога да кажа че цените са много много прилични , фотоепилация на места съм питала струва 1500 горе долу за цяло тяло ... а тук е около 700 ! 3 пъти си направих вече цяло тяло и имам едва 10 % косми ! Много съм доволна.
Телофона им е 9 555 760 , кв. Павлово!
Успех !

Дата: 07.09.2007
От: BG
30.06.2008, 14:20

Лятото е възможно най-непдходящият сезон за фотоепилация - излагането на слънце след това е противопоказно.Получават се тъмни петна на мястото на унищожените косми.Освен това методът далеч не е подходящ за всеки.Идеалният вариант е тъмни косми и бяла кожа.При тъмната кожа енергията се абсорбира и от кожата и тя се уврежда.Ако космите са светли, не могат да поемат лъчението и остават слабо засегнати.

Я, сега да се изкажа
smile