Каква музика слушате , докато дигате
|
|
29.09.2005, 23:24
Стана ми интересно , каква музика предпочитате да слушате. Специално аз предпочитам рок, хард рок , металче и ретро парчета |
|
|
29.09.2005, 23:26
Аз слушам черно докато вдигам а и попринцип това ми е любимия стил. :D силните намират решение,слабите намират оправдание |
|
|
29.09.2005, 23:30
аз лично слушам преди да вдигам , докато вдигам не ме интересува какво върви когато ти не тренираш , някои друг тренира и напредва ( готина мисъл |
|
|
29.09.2005, 23:35
O’azis! хаха да бе!Ми мен ми пускат някво радио умряло даже не съм сигурен къв е стилът...В нас преди това може нещо тежко да си пусна(Ози...),но не става често. А ти взе ли своя нескуик :?: Вече не вярвам в супер-сериите... ЕлАте Повече!!!:evil: |
|
|
29.09.2005, 23:58
Имаше такава тема...но нищо :wink: на метъл се кефа... примерно като съм заспал и не ми се дига и тн. да се чуе Rammstein - Sonne :!: - доста повдига настроението :D To touch the Light You must pass beneath the Shadow! |
|
|
30.09.2005, 00:02
Радвам се че има кораво жица. Аз се кефя на Rainbow , purple , kiss , sabath , acdc , Floyd i ot toz rod . :twisted: |
|
|
30.09.2005, 00:18
Only Lil Jon братми,само черно рап! Каквото ядеш, такъв си !!! |
|
|
30.09.2005, 00:45
Rammstein до дупка :twisted: На всички хора им идват на ум глупави мисли, но умните хора не се издават. |
|
|
30.09.2005, 01:18
Аз не слушам пречи ми да се концентрирам на 100 % THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
30.09.2005, 01:25
във фитнса в който ходя аз пускат само яко ретро и хаус и много се кефя :wink: Всеки умира ,но не всеки живее истински! |
|
|
30.09.2005, 11:17
Яко метъл!!!Rammstein,Metallica,Black Sabbath,HammerFall и др. Всяко нещо,което не ни убива ни прави по-силни. |
|
30.09.2005, 12:50
Не знам как може да се надъхаш на хаус.. Да тренираш, без да се храниш правилно е все едно да посееш нещо и да не го поливаш-нищо няма да излезе! |
|
|
30.09.2005, 13:03
aз в фитнеса сам на радио (мога сам да си сменям станцията) преди фитнес обаче задължително Eye of the tiger (саунд трака от роки) или си пускам някое филмче за бб |
|
|
30.09.2005, 14:10
Пълна трагедя в залата кадето дигам - радо фреш ли алфа ли ни знам ама е мноо зле. Иначе метал или стари рап, РнБ и диско парчета! |
|
|
|
30.09.2005, 15:31
Metallica, Godsmack, Slipknot, Iron Maiden…. няма др музика за зала Когато всичко друго се провали... пробвай с инструкциите. |
|
|
30.09.2005, 21:09
Веселин Маринов,Радо Шоу,Недялко Лазаров,Илия Луков,Гошо от Почивка,Улични Терминатори,Ерика Баду Иван Абаджиев цитира Хипократ |
|
|
30.09.2005, 22:30
[quote author=“Svetozar”]Пълна трагедя в залата кадето дигам - радо фреш ли алфа ли ни знам ама е мноо зле. Иначе метал или стари рап, РнБ и диско парчета!E тва е гадно наистина Фреш едно е също сякаш сме някакви дабили съчуствам ти THE BIG MEN 130 Oki |
|
30.09.2005, 22:59
PRODY G You better back the fuck up |
|
|
|
30.09.2005, 23:16
Аз слушам каквато пуснат в залата (Универсал - Стара Загора) но съм очарован от музиката там... Пускат най вече яко ретро и ест. най добрия хаус на Faithless - Insomnia, God is a DJ , We Cоme one и т.н. И става яка надъхвация.... -== Шампионите не се раждат , те се създават ==- -== Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си! ==- |
|
|
30.09.2005, 23:23
Във фитнес,където ходят пускат някфо радио , където предимно въртят диско парчета :( ...като тренирам в нас (рядко) си пускам жици , по-яко е. |
|
01.10.2005, 02:01
Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката- шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2, орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста. Колкото повече, толкова повече!!! |
|
|
|
01.10.2005, 02:06
[quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката- шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2, орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста. [code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1] Не се и учудвам. П.П.И аз съм от там |
|
|
01.10.2005, 02:35
Mos Def And Massive Attack - i Against i,Mortal Kombat - Combat Theme това е преди тренировка.А в залата някво радио спорт? ..При тез думи силни дружините горди |
|
|
01.10.2005, 11:46
Ам жицарите сме повече май |
|
01.10.2005, 14:13
[quote author=“Miyu”][quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката- шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2, орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста. [code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1] Не се и учудвам. П.П.И аз съм от там И какво като е от Плевен?!Аз съм от София и също слушам поп-фолк докато тренирам,ама малко по-ритмични песни примерно на Анелия са чудесни и вдигам силата между 5 и 10 % в зависимост от парчето :D .Всички сте ми много странни уж само жица слушате ,а съм сигурен ,че ходите някаде да пийвате чака-раката е на макс Никога не съжалявай за нещата които си направил,а само за тези които не си! |
|
|
|
01.10.2005, 17:10
Хеви метъл братлета! 8) :wink: ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
01.10.2005, 21:24
главно метал :twisted: най обича кат е някав брутален бг хардкор :twisted: направо изперквам :twisted: !просто един звяр на каишка,който никога няма да опитоми това което таи в него! |
|
01.10.2005, 23:27
абе халооу. искам да те питам щото знам че ти си привърженик на ДЖУНИОР на НУТРИМ какви пари го взе щото и аз мисля да го взема,и как го пи? Да тренираш, без да се храниш правилно е все едно да посееш нещо и да не го поливаш-нищо няма да излезе! |
|
|
|
01.10.2005, 23:42
[quote author=“Sparkito”]абе халооу. искам да те питам щото знам че ти си привърженик на ДЖУНИОР на НУТРИМ какви пари го взе щото и аз мисля да го взема,и как го пи? последно си го зех за 13 лева 1 кило :D иначе го пиех по 120 грама на ден 60 сутрин и после си закусвам и 60 след трен и отделно си зимах още 1 път протеин по средата на следобяда и преди лягане и ефекта беше доста добър :D !просто един звяр на каишка,който никога няма да опитоми това което таи в него! |
|
|
02.10.2005, 14:25
слушам само ритъма на сърцето си skulioza creep: |
|
|
02.10.2005, 14:29
в залата един от шефовете си пада по R&B и яко си дъни докато тренира :cry: Ама ако уцеля когато е другия пуска метал до дупка и става яко надъхване. |