Каква музика слушате , докато дигате
|
02.10.2005, 17:39
такава тема ако не се лъжа имаше преди :wink: Иначе моите музикални препочитания са доста разнообразни, но докато дигам обикновенно си пускам некой зациклящ транс или техно и така изтрещявам :wink: |
|
|
|
02.10.2005, 17:56
обикновено някоя резачка,а ако не ми се занимава,пускам рандом и както дойде. Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
03.10.2005, 00:48
Дръм&Бейс миксове на Noisia, Tech Itch, BC UK, Resonant Evil (ОСОБЕНО) и цялата дискография на Outbreak Records предварително записани с +10% pitch |
|
|
|
03.10.2005, 21:26
Pop - Folk :wink: |
|
|
04.10.2005, 01:25
Диска не Resident Evil - яко ме надъхва репликата - “You`re all gonna die down here!` и накрая - `we are going up - all of us!`. Страшен албум. Също слушам Clawfinger - много ме надъхва за яка тренировка. Това е като помпам у нас - във фитнеса - квото пуснат. ”Ключове носех аз, най-ръждивите от всички ключове; и аз умеех с тях да отключвам най-скърцащите от всички врати.” - Ф. Ницше |
|
|
04.10.2005, 03:18
Каквото пуснат. |
|
|
04.10.2005, 10:40
Вчера на фона на Пантера в залата, щях да си изкарам рамото :shock: Но пък не стана и си доизслушах песента, с волно съчетание ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
05.10.2005, 03:37
Радио r0x :D HotFM и Fresh! :D Размисли и още нещо |
|
|
14.10.2005, 20:16
Чалга рулзз The Power Is Nothing Without Control! |
|
14.10.2005, 20:45
аз лично още не съм започнал да тренирам сериозно,но ще започна до около половин-1 месец,като си купя дъмбели.ще си тренирам у нас затова ще ми е доста по приятно.първо че няма да ми се карат батковците,второ че всичко си е мое,и трето музиката :D лично аз слушам метъл.пауър предимно и хеви.като тренирам ще си пускам hammerfall,iced earth,children of bodom,rammstein,judas priest,manowar и iron maiden |
|
|
|
14.10.2005, 22:15
като дигам .... рапец ..... просто като е нещо надъхващо ми дига силата мноократно .... ама и жица е удачно докато вдигам :wink: |
|
14.10.2005, 23:46
[quote author=“Miyu”][quote author=“Go6ko”]Оркестър кристал-добро утро пиянице, Радо шишарката -обичам бира,Радо шишарката- шкембе чорба, Амет - добро утро бате Колъо, Попа хале лей, Хисарския поп - дай си сърцето, Хисарския поп - една цигара, Ферус Михайлов -авелада де ораклу, Максим -супер, Насти и Ориент експрес -въртележка 2, орк. Зорница и Теди- ласмаги, джасмаги, орк. Кристал - Тази кака, Юлия Бикова- пи то пи, Супер Експрес-цигански очи, орк. Шуварите - Циганско сърце, Сашо Роман - пътна помощ, Орхан Мурад - на море и още хиляди знайни (за истинските маняци) и незнайни (за ментаците) песни от плейлиста. [code:1]Местожителство: П/eвен[/code:1] Не се и учудвам. П.П.И аз съм от там Айде сега още малко ще ни искараш, че сме заклети чалгаджии в Плевен, ма какво ти обяснявам нали и ти си нашо момиче :wink: Иначе пускам нещо на Paul Van Dyk, Dj Tiesto, Dj Balthazar, някой див транс или пък някое хубаво ретро парче, нещо на Rainbow, Scorpions, Nazareth, Roxette ииии т.н. :D |
|
|
18.10.2005, 23:48
Квато пускат по радиото в залата |
|
|
|
02.11.2005, 10:10
и аз като serialsuicide,но предпо4итам метал, хип-хоп или техно - Здраве, сила, дух, а в главата кух ! Помпай здраво, помпай здраво |
|
08.11.2005, 22:36
В залата се надува здраво Prody G :twisted: :twisted: :twisted: You better back the fuck up |
|
|
|
11.11.2005, 16:48
Със сугурност нещо тежко! (ама няма—в залите, дето ходя само радио Фреш или Планета ТВ :evil: ). А от всичко тежко най-добре MANOWAR или Bolt Thrower! Та аз точно заради тия първите почнах да вдигам... We believe in the power and the might! |
|
|
11.11.2005, 18:56
Manowar са културисти ли :D THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
11.11.2005, 18:59
Абе коравички са |
|
|
11.11.2005, 20:06
Еми докато вдигам слушам каквото ми пуснат в залата, обикновенно това е радио Витоша или Сити.Ако зависеше от мен бих слушал черно :D Без риск няма тръпка...One life, live it!!! |
|
11.11.2005, 23:54
най-често радио сити,витоша,фреш.което е пуснато и 3те зарибяват Не е важно колко вдигаш, а как изглеждаш |
|
|
|
20.11.2005, 21:40
[quote author=“Mayhem”]Абе коравички са не че нещо ама повече приличат на гейове С тРуД вСиЧкО сЕ пОсТиГа !!! |
|
|
21.11.2005, 02:16
Слушам каквото пуснат в залата. Иначе имам разноообразен вкус, но най-много се кефя на черното :D 8) 8) ”ЗДРАВ ДУХ, ЗДРАВО ТЯЛО” |
|
|
26.11.2005, 00:37
абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted: като ти дават вземай,като те гонят бягай(в повечето случаи аз гоня). |
|
|
26.11.2005, 01:32
[quote author=“SMD”]абе нз обаче сия тези ОСТ от новата NFS MW са мн яки песнички и супер надъхващи по време на тр.. намерете си ги да ги чуете.. здраво метал и 1 път като си прая у нас лицеви за загрявка(2 серии до отказ) да се пробвам първата серия прая 25 и падам. след 5 мин прая втората серия на 1 мн яка песен ос ОСТ и напраих 35… нз мн се надъхвам на тез песни. :twisted: Bullet For My Valentine - Hand Of Blood http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/hwbg.smilies/misc.php_files/headbang.gif Къртииииии |
|
|
26.11.2005, 14:25
УААААА :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: при нас слушам некви полу приспивни песнички.Кат почне сутрин радио Витоша и тая тройка на разсъмване.То говорат за анален секс то говорат за групов.... направо ми се оттренирва като ги слушам. :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: Животът е хубав,защото ти си част от него |
|
26.11.2005, 14:59
аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип също така нямам против ретро или черно Не е важно какво говорят зад гърба ти,важното е като се обърнеш да мълчат |
|
|
|
27.11.2005, 02:12
Мене па у фитнесо ми пускат МАДОННА и ПОПКОРН, а върха е га ми пускат Кризма, тая новата песен върви и с клип, та нема начин да не се затиснеш
|
|
|
27.11.2005, 02:21
Слушам каквото пуснат , обикновено е радио. |
|
|
27.11.2005, 02:30
[quote author=“marin_g_m”]
Това ми харесва, а и напълно го подкрепям. |
|
|
27.11.2005, 05:40
[quote author=“dimityr”]аз 100% предпочитам чалга и даже си нося от време на време ,че с тез металски работи започва да ме боли главата или пък техно някой кат ми пусне оооо ужас.По принцип също така нямам против ретро или черно е ти с тая музика ше заспиш на лежанката е.... :wink: като ти дават вземай,като те гонят бягай(в повечето случаи аз гоня). |