28.11.05
09:02
нека и аз да си кажа мнението...в залата която тренирам,ако дойде някой със собствен диск ,слушаме музиката от диска (в повечето случаи е метал или рап) , аз предпочитам тежката музика , но ... :lol:
Дразня се като ми пускат РадиоСити или РадиоФреш , просто такава боза пускат , че ми се гади....,а особено много се дразня когато ми пуснат някакви любовни такива...блусове...просто имам чувството че не сме в зала за “Животни” , ами е някойпримерно клуб на запасните офицери от Втората Световна Война :lol: :lol:
по-здрави
Най-добре е според мен здрава и тежка музика от рода на
Sepultura,Megadeath,Nailbomb,Metalica,Pro-Pain,Biohazard и всякакви от този род и жанр.
аз на такава тренирам.момчетат които държът залата си падат по такива диващини
:D
09.12.05
23:02
Лично аз предпочитам бързата музика в залата (техно, рап и т.н) по простата причина че има опасност да заспиш на тея балади дето ги пускат по повечето радия...
07.03.06
00:30
Нови хитови парчета тип MTV.
Никаква чалга! :twisted: Tова да не вие механа “Булгари”!!! Жицата най-предразполага към добра тренировка... надъхва те!
Sodom, Terminal Choice, BlutEngel, Kreator, Slayer, Pantera, Soulfly, Motorhead, Funker Vogt, Melotron, DM…
07.03.06
16:21
Не мисля че има кой знае кво значение ква музика слушаш или пък може и без музика.
Всеки слуша кой кво му е на душата примерно dimityr - чалга...че кво лошо; М16- Жица; red-никва, да не би като слушаш метъл ще вдигнеш +10кг, или пък чалга+20. Дигаш колкот моеш, слушаш квот искаш, е*еш квот намериш :D
07.03.06
17:39
Аз сигурно съм някакв странен биологичен вид но не понасям никаква музика докато тренирам,само музиката на железата :lol: !
Лежанката ми е в коридора, а компютъра в стаята => слушам музика в почивката (черно, жици). А когато съм сам в нас пускам нещо надъхващо на мах и дигам 200 :twisted: :) 8)
Madcap Внимавай братле да не се сецнеш :D
На мен лично ми пречи музиката , не мога да се концентрирам
08.03.06
19:19
Тук бях писал глупости по-нататък ще напиша хубавите парчета
[quote author=“Rock_acdc”]Стана ми интересно , каква музика предпочитате да слушате. Специално аз предпочитам рок, хард рок , металче и ретро парчета :)
Аз, това дето го предпочитам никаде не го пускат за жалост, а то е Psychedelic Trance, но нищо задоволявам се с жица сякаква (от Cradle of filth до Europe).Много се кефя на ретро ама не пр.Belinda Carlisle - La luna ами нещо по живо :). Като чуя K’ Da Cruz - Push или Techno Syndrome - MortalKombat и направо захапвам щангата :) :wink:
Поздрави на всички.
12.03.06
13:59
яко рап братлета(ама иначе квото пуснат щото то там си има ТВ в залата и си гледкам и чалага-мн яки каки-... това ме надъхва на максссссссс)
В залата която аз посещавам пускат главно техно и house. Но случи се онзи ден едно момче дойде и пусна свой диск на уредбата. За първи път чух нещо по различно от горе споменатите стилове. А именно някаква рап песен. Всички трениращи бяха супер изненадани. А на мен ми стана много смешно.Аз като съм в залата не обичам да слушам музика която ми харесва по простата причина че много се расейвам и започвам да си тананикам и тн. :lol: И си изтървам щангата на главата :lol:
Ако пускаха и при мен рамщайн щеше да е по-надъхващо 100% !
Обаче не издържам, предполагам, ще се съгласите с мен - 1 път ми се наложи да слушам не чалга(дето я ненавиждам), ами македонски песни типични за маса и старовремски - все едно вече си подпиинал и сега кротваш...ама то и хората, дето я бяха пуснали музиката бяха 1 към 1… :twisted:
В залата ми пускат Техно.По принцип мразя електроната музика ама няма как-понясам я само тогава!
Иначе на един два пъти си зех малко ХАРДКОР и ПЪНК и мноо яко стана щото залата е голяма уредбата мн дъни и се получава супер акустика.Иначе според мен няма значение на каква музика тренираш,а на каква обичаш да тренираш.
По принцип съм си пънкарче и само Ои! и Пънк ми е в главата,но честно казано хардкор за зала е най-добре :wink:
Радио Сити. Не се оплаквам, готини песнички, пък и не ходя много често и не ми омръзват.
Като предпочитание рок(не метал) ACDC и ZZ Top 8) черно един път някой пусна не ме мотира хич иначе хаусче или нещо бързичко електронно става - примерно Eryc Prydz - Call on me :lol: особенно накрая за пътечката върши чудеса!
ОБАЧЕ повечето пъти яко радио “Мая” :lol: по което за съжаление текат повече реклами отколкото музика (бургаските колеги знаят предполагам; еле като пуснат реклама за “Родевата Къща” само за пил.пържоли си мисля а не за щангите)
Rammstein - Keine Lust
rammstein - Du riecht so gut
Prodigy - Firestarter
Lil Jon feat West Side boyz - Move Bitch
Judas Priest - Breaking the Law
Puff daddy - Come with me
Disturbed- DOwn With siCKNESS
[quote author=“G/Y/M/”]...
По принцип съм си пънкарче и само Ои! и Пънк ми е в главата...
Off Topic
@G/Y/M/
http://www.zanorg.com/prodperso/punk.htm :twisted:
Рап е най-добре квото и да си говорим. И даже по-така комерса е най-добре. След тва идва жицата.
15.08.06
21:45
[quote author=“marry jane:P”]слушам само ритъма на сърцето си
и кръвта която бавно,но сигурно се помпа
такова свещенно деяние не трябва да се нарушава от излишни звуци!
Аз тва усещане го имам в шията :?
Рамщайн и Моторхед. Особно много се надъхвам, когато пусна “The Game” на Моторхед :)
Иначе на германската група - Mein Herz brennt; Ohne dich; Reise, Reise; Sonne; Amerika; Engel
Най вече на радио но пък аз слушам почти всичко и музиката по радиото ме кефи в повечето случеи.
Наташа Джорджевич - Очи очи.mp3
Наташа Джорджевич - Доктори.mp3
Wonderland Avenue - White Horse.mp3
Prodigy - Smack My Bitch Up.mp3
17.08.06
12:35
По принцип в залата върви радио Fresh. Понякога не забелязвам че е пуснато но понякога така се надухвам от нищото просто придобивам голямо желание да бласкам кат животно без значение какво върви но е от музиката :) :) :)
Наско Ментата- Тираджий.mp3
мен честно повече черно ме кефи - DMX :D ама то си върви някакво радио в залата
07.10.06
23:50
слушам всичко без метъл :D
07.10.06
23:56
Heavy rock
принципно слушам рок пънк и много техно транс клубна музика и последното най често звучи и в залата :wink:
Попринзип слушам чалга ... Но докато дигаме мноо се кефа на нещо от рода на Rammstein , Slipknot , Pantera и др металски песнички
радио 93.9 няма по голяма селяния ;)
по принцип ми се слуша хаус ама касетофончето няма сд
Във фитнеса пускат дискове с рап или пък радио - общо взето взе хубава и надъжваща музика :)
1. Rammstein - Feuer Frei ***
2. Disturbed - Down With Sickness ***
3. Disturbed - Decadence
4. Prodigy - Smack My Bitch Up
5. Prodigy - Firestarter
6. Prodigy - You’ll be Under My wheels
7. Judas Priest - Breaking the Law
8. Breaking Benjamin Lyrics - So Cold
9. Scorpions - Rock you like a Hurricane
10. Techno Syndrome 7 - Mortal Kombat
както и малко черно -
11. Ludacris - Act A Fool
12. Chamillionaire - Ridin dirty
13. Puff Daddy - COme with me
14. Rock - I am Rock ***
15. Lil Jon & East Side Boyz - Move Bitch
*** - това са най-надъхващите песни, спор няма
04.01.07
23:21
Със * са особено добрите парчета:
Аз например си тренирам във мой фитнес и пускам само това ,което си ми харесва на мен
Ето ви парчета ,на които може да вдигате с кеф:
1 Supermax - It Ain’t Easy *
2 Limp Bizkit - Break stuff
3 Lloyd Banks - On Fire *
4 Prodigy - Smack My Bitch Up
5 Rob Zombie - Dragula
6 Rocky[1].5._.04._.Go.For.It *
7 The Bodyrockers - I Like The Way You Move
8 Ahat - Chernata Ovca
9 Foreigner - Urgent
10 Spawn - 03 - Satan
11 Pantera - I’m broken
12 Steve Vai Sweet Lady Luck
13 Let The Hammer Fall *
14 06 - Lunatc Calm - Leave For Behind
15 Godsmack - keep away *
16 Godsmack Temptation
17 Godsmack sick of life
18 Godsmack straight out of line
19 Godsmack Time Bomb
20 DIRE STRAITS - Money for nothing *
21 darude - Feal The Beat
22 Static X - Anything but_this *
23 dmx- right wrong
24 Rob Zombie - Oragula *
НАЙ-ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН за вдигане -на нея са ми всички рекорди на лег ,клек ,тяга..абе добра песен е
25 Ashanti - Only you ***
Only you can make me feel…(си пея на щангата )
05.01.07
00:34
Ако има възможност, определено е радио НОВА (София, 101.7) и по-специално предаванията на Роджър Санчез и Пийт Тонг. Няма общо с хард рок и метъл стиловете, посочени в по-горните постове, но ритмичното “думкане”, преплетено с джазирани елементи мотивира доста, особено при кардио дейност (ставам безсмъртен на велоегрометъра). :)
House-a определено е доста добър избор за такава дейност :idea:
David guetta Essential Mix, Roger Sanchez, Ibiza Dance Radio, Faithless Megamix