Вероника Налбатска

Вероника Налбатска

Съвсем спокойно се обръщай към Вероника така, както я наричат приятелите ѝ - Рони. Тя може да бъде именно това - приятел по пътя към твоето по-добро "аз", защото е била там, където може би си ти сега.

Като тийнейджър е с наднормено тегло. Да си го кажем - дебела е.

Непрекъснатите подигравки от съучениците ѝ я мотивират да вземе нещата в свои ръце. Така започва пътя си, който в началото е, логично, с много грешки. Опитът и поуките, обаче, я правят по-способна да разбира трудностите на хората по-добре.

"Специалитетът" на Рони са силовите тренировки, откъдето идва и прякорът ѝ "Колман".

Другата ѝ страст е храненето, а личната ѝ философия е, че човек може и следва да постига целите си, без да превръща храненето в мъчение и без да вреди на здравето си, попадайки в порочния кръг на крайностите.

Рони е част от обществото на BB-Team повече от 10 години, а през последните осем отговаря за съдържанието, което създаваме на сайта и другите ни дигитални канали.

Обича да рисува и го прави адски добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1