Дневен план за навициСвали сега 

За превенцията на здравето и за посредниците по пътя към него

\"Ама каква е ползата от всичко това?\"

За превенцията на здравето и за посредниците по пътя към него

В интервютата, които правим периодично в изданието, неизменно присъства един и същи въпрос: "Успявате ли да мотивирате хората около вас и как?". Най-често отговорът е отрицателен, а пояснението е, че никой не може да бъде накаран да направи нещо, ако сам не го пожелае.

Вие обаче сте отвъд тази граница, защото вече сте тук. Пожелали сте промяна, иначе не бихте се зачели в изданието. Навярно сте намерили някои от отговорите на въпросите, които търсите, а може би въпреки това се случва да се запитате - защо правим това, което правим и какво всъщност е то?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Отговорът е изключително прост, но ми се иска да си го представите по-образно. За целта ще се наложи да ви помоля да извършите едно движение.

Не се стряскайте, не е нещо радикално или тежко, просто трябва да минете с курсора на мишката над картинката по-долу.

Всеки човешки живот прилича на пътуване, което има начало и край. Малкото човече се ражда, расте, прохожда, проговаря, развива се и пр.

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="309" src="http://www.molif.com/web/2013/bbteam/" style="box-shadow: 1px 3px 5px rgba(1,1,1,.5);" width="618"></iframe>

Винаги обаче, без изключение, в дадена точка по пътя от началната към крайната точка стигаме до момент, когато здравето се уврежда и влошава, заедно с качеството на живота ни. При хората, които не се грижат за себе си, "удрянето в стената" се случва по-рано и оттам нататък пътят преминава в опити за поправяне на счупеното.

Главната задача на BB-Team е да ви помогне с преместването на тази точка по-напред във времето.

И за да отговоря на въпроса от подзаглавието - ползата може да бъде огромна, ако си позволите "лукса" да повярвате, че вашето здраве е приоритет номер 1!

Ние не сме магьосници и не можем да ви обещаем, че ще живеете вечно или че ще добавим години към вашия живот. Но знаем как можете да подобрите качеството му и това е есенцията на нашите усилия. И да, именно това е нашата основна задача: да споделяме своето знание с вас, ден след ден, докато самите ние се учим как да бъдем по-отговорни към себе си!

Когато не обиждаме тялото си и се стараем да отговаряме на неговите всекидневни нужди, то ни се отплаща, като ни служи добре. И тъй като е единственото превозно средство, без което наистина не можем, има смисъл да влагаме в грижите за него повече усилия, време и енергия. Не забравяйте, че да изглежда и да се чувства добре човек не е даденост, а резултат от много работа. При хората, които искат да изглеждат "перфектно" вероятно дори е работа на пълен работен ден.

В първите дни на 2014-а повечето "нормални" хора се борят с махмурлука, недоспиването и с нежеланието си да се върнат към безбройните си служебни задачи. Времето за равносметки и нови идеи не е само сега, но обичайно по това време човек сериозно се замисля какво е свършил до момента и се опитва да планира поне някои от следващите си стъпки.

Ако още не сте го направили, помислете първо за себе си, защото няма кой друг да го направи вместо вас. И планирайте за себе си една по-силна, по-здрава, по-добра и енергична година - Годината на Коня!

Още съдържание по темата
Фазите-на-храненето-храносмилане-и-усвояване
Фазите на храненето - храносмилане и усвояване

Физиология и етапи на храносмилането

Да-се-храним-бавно
Да се храним бавно

За бавното хранене, забавното хранене и здравословните ползи от това

Хранене-навън-срещу-хранене-у-дома
Хранене навън срещу хранене у дома

Правят ли ни ресторантите дебели?

Ти-избираш
Ти избираш...

...как ще запълниш свободното си време!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow