Как да тренирам по време на отпуската? [инфографика]

А какво ще се случи, ако не тренирам една седмица?

Често за активните спортисти проблем се оказва невъзможността да тренират по време на почивката си така, както са свикнали - заради липса на специфично оборудване, климатични особености и други фактори. Този на пръв поглед голям проблем има лесно решение - ако подходите с малко изобретателност и адаптирате новата обстановка така, че да ви помогне да поддържате форма и добро настроение.

Научете как да го направите и да извлечете оптималното от почивката си, спрямо желанията ви.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вероника Налбатска

Вероника Налбатска

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1