Кои са добавките против безпокойство и нервност? [инфографика]

Могат ли добавките да са полезни при някои състояния?

Безпокойствието е емоционално състояние на вътрешно страдание, което често се съпътства от липса на концентрация, умора, нервност и други симптоми. Самото безпокойство има различни форми и различни причини, но в страни от генетиката и медицинските заболявания, все по-често се стреща безпокойство, което е причинено от социални и психологически фактори.

Някои от състоянията на безпокойство могат да се третират с храни и хранителни добавки. Ако емоционалното състояние е тежко или е в резултат на заболяване, препоръчваме задължителна консултация с лекар.

 

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вероника Налбатска

Вероника Налбатска

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1