Защо храненето навън може да е пречка за свалянето на тегло? [инфографика]

Правят ли ни ресторантите дебели?

Модерните времена, в които живеем носят своите удобства, но имат и негативи от различно естество.

Една от отрицателните страни на забързания начин на живот е фактът, че все повече хора се хранят навън, отколкото го правят вкъщи, което пък може да е голяма причина за консумирането на повече калории от необходимото / спрямо това, което биха изяли, ако се хранят в домашна обстановка.

И тук естествено идва въпросът: може ли храненето навън да е причина човек неусетно да натрупа излишни килограми / да прави лоши хранителни избори / да не успява да контролира енергийния си прием?

Научете повече!

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вероника Налбатска

Вероника Налбатска

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1