Ти избираш...

Ти избираш...

...как ще запълниш свободното си време!

Ако искаш да направиш нещо полезно за себе си, погледни с какво свободно време разполагаш и вземи решение по какъв начин да го запълниш.

Искаш да се движиш повече? Запълни го тренировки и с разходки с приятели/семейството.

Искаш да се храниш по-добре? Отдели от свободното си време, за да приготвиш вкусна и питателна храна. Не, изобщо не е необходимо да си опитен готвач. Само желание е нужно.

Искаш и да полежиш на дивана, гледайки любимия си сериал? Добре, в това няма нищо лошо, но не запълвай 90% от времето си с подобни дейности (и избягвай да се храниш, докато погледът ти е разсеян с друго).

Бъди по-активен, бъди по-добър! Ти избираш. :)
А ние сме тук, за да помогнем.

Научи още

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вероника Налбатска
Вероника Налбатска

Рони е много яка. Буквално. Занимава се с любителски бодибилдинг от няколко години. Освен това много я бива в готвенето и рисуването. Отговаря за ежедневния диалог с аудиторията ни, както във форума, така и в социалните ни канали (линкове в края на тази страница), както и стриктно следи, дали клиентите ни стават по-добри. Как става това тя научи и чрез образователната програма на Precision Nutrition.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1