тежести за тялото

14.10.05
15:18

някой знае ли откъде мога да си взема от онези тежести,който се носят на китките,на глезените и на тялото?ако може адрес на магазина и някакви ориентировъчни цени.

14.10.05
15:23

В  МЕТРО съм виждал такива.

14.10.05
18:04

а някъде другаде има ли?ако някой знае да даде адрес плс.

14.10.05
19:14

Има такъв магазин до площад Македония.
Мисля че улицата беше “Алабин”...но не съм сигурен.
Има 2 магазина 1 срещу друг от двете страни на улицата, нещата са евтини, има футболни и баскетболни екипи, боксови круши, дъмбели и т.н.

14.10.05
19:22

знам го да.алабин 12 е номера.мерси много :) все пак някаква приблизителна цена можеш ли да дадеш?5-10-15 лева?

14.10.05
21:23

ти пък всичко на готово искаш  :wink:
отиди разходи се малко поинтересувай се и накрая да вземеш да дадеш инфо кое колко е, че и аз имам нужда от някои неща  :wink:

largozol

14.10.05
22:18

А мога ли да попитам с каква цел се носят тея тежести?

14.10.05
22:34

[quote author=“largozol”]А мога ли да попитам с каква цел се носят тея тежести?

и аз това щях да питам, ама нали се правя на компетентен  :wink:

15.10.05
00:48

предполагам за упражнения със собствено тегло,от гледна точка на удобството(и ефективността)

15.10.05
00:55

ами аз ще скачам на въже докато ги нося и други работи.предимно се използват докато тичаш скачаш и тн.не съм много сигурен.но иначе аз за тичане и скачане на въже ще ги ползвам.принципно баща ми ми е казвал,че преди като е тренирал волейбол като малък и са ги натоварвали с такива тежести,ама доста тежки и ги карали да прескачат препятствия и да правят дълги кросове.после като свали тежестите направо лети :) пък и смятам че редовната употреба ще доведе до по-голяма бързина :) а за упражнения със собствено тегло :? може би за набирания.за друго нз.

15.10.05
10:48

Използват се за тичане, скачане, набиране...
А цена точна немога да ти кажа...последно като бях ги гледах само(преди 4-5 месеца), щото търсих тежести.
Иначе лостове са скъпи, поне според мен...но другите неща са ефтини.

15.10.05
11:06

www.bgmaps.com/ от тук насетне ако стане въпрос за някое магазинче къде се намира можете да ползвате този сайт, страшно удобен е !
А за темата, в на Ицо залата(Т-Рекс) има такива тежести и ги ползвах, ползвах ги за вдигане на крака от вис...но ся си правя вдигане на крака от лег щото ми е по удобно...
Виждал съм жени/момичета да правят упражнения с тея тежести, подпират се до някоя стена и си вдигат крака настрани. Или застават на 4 крака и си вдигат високо единия(това е за дупе женско упражнение :)
Надявам се да съм помогнал !

01.10.06
16:41

Видях днес  тежести за тяло в един магазин - 2х3кг  за 8лв  добра ли е тази цена за такива тежести ?

Sportex

01.10.06
16:55

[quote author=“Mushmurok”]Видях днес  тежести за тяло в един магазин - 2х3кг  за 8лв  добра ли е тази цена за такива тежести ?

Да, много е добра. Аз знам 2 Х2.5 за 18лв.

01.10.06
18:14

В метро има.Аз съм виждал 1-ин ентусиаст да тича с гума на кръста.Тва според мен е за борци,боксьори,трибоици....Струва ми се че само силата можеш да си увеличиш с тях,едвали ще направиш мускули :?

01.10.06
22:04

Незнам дали за това ще ги ползваш, но избягвай да правиш движения с голяма амплитуда /ротационни и махови примерно/ с такива тежести. Ако тръгнеш да правиш дълги серии с махове за ръце ще си луд късметлия ако не си изпокъртиш ставните връзки.

Изобщо допълнителна тежест, трябва да се внимава как се ползва.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1