20.10.05
19:31
Напълно начинаещ съм и си нямам абсолютно никаква предсава за протеините моля някой по компетентен да обясни колко пари са на коя фирма са по добри за колко време могат да стигнат с колко може да се напълнее и така 8)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.10.05
19:46
Еми братле протеините са основният градивен елемент на мусколите...а за фирми има много.Аз бих ти препоръчал Optimum, ABB,Nutrim, ако имаш повечко пари и Universal(най-добрите според мен)Иначе за колко време ще ти стигнат не мога да ти кажа(зависи от килограмите ти, а и от разфасовката :wink:, пък и всяка фирма си има различна дневна доза )Препоръчвам ти да прочетеш темите тук:http://bb-team.org/stuff/
ми от тея дет момчето горе каза за колко горе долу може да стигнат аз съм 1.83 65 кг 16 години некво ориентировъчно време 8)
21.10.05
00:58
Про голд 90 цена 1кг-17,60лв!Фирмен магазин!
21.10.05
10:05
Sponge:
ми от тея дет момчето горе каза за колко горе долу може да стигнат аз съм 1.83 65 кг 16 години некво ориентировъчно време
Ако търсиш протеин за преди лягане си вземи PRO 90 GOLD, ако ти трябва за преди и след тренитовка по-добре си вземи някой суроватъчен(Ултра Уеи протеин изолат на Nutrim).Иначе дозата ти и от двата протеина е 50-60гр./ден, така че ако си вземеш развасовка от 1 кг. ще ти стигне за около 2 седмици.
Ето ти и саита на Nutrim:http://www.nutrim-bg.com/, там си пише всичко за продуктите им, деиствие,дозировки и тн. :wink:
[quote author=“energymax”]Про голд 90 цена 1кг-17,60лв!Фирмен магазин!
Днес си взех цената е 19,60 лв
21.10.05
20:30
[quote author=“vankata”][quote author=“energymax”]Про голд 90 цена 1кг-17,60лв!Фирмен магазин!
Днес си взех цената е 19,60 лв
Днес си взех 5кг - 75 лв.
21.10.05
21:28
Абе много лоши неща ми разправяха за тоя PRO GOLD 90.
С кофти състав се оказал след анализ в една наша доста известна държавна служба. Информацията ми е от трета ръка, но на човека, който ми разправя му вярвам. Той ми каза доста подробно за написания на етикета и за ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ състав, но аз не запомних почти нищо. Единственото, което схванах е, че доста излишни неща има в него, а протеиновото съдържание се оказало 20-ина процента. Някой знае ли някакви факти за състава на PRO GOLD или впечатленията ви са чисто практически или форумски?
Аз за Про Голд съм чувал само две лоши мнения и куп добри ! Едното лошо е от теб другото беше пак на някои от форума преди 2-3месеца каза че били бъкани с въглехидрати и кви ли не още глупости !Пък за добрите немога да кажа колко са със сигурност но сигурно са над 20 !
22.10.05
12:26
[quote author=“Kang”]Аз за Про Голд съм чувал само две лоши мнения и куп добри ! Едното лошо е от теб другото беше пак на някои от форума преди 2-3месеца каза че били бъкани с въглехидрати и кви ли не още глупости !Пък за добрите немога да кажа колко са със сигурност но сигурно са над 20 !
точно за въглехидрати ставаше дума..
много сланина правел..
аз не съм толкова компетентен и не мога да взема страна обаче.. не приемай постинга ми като мнение относно Про Голд-а
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече