Анкета - ПуШене и пиене

Прескочи до:
tonio

25.10.05
17:41

Понеже видях по-долу една друга анкета в която някой спомена ¨по добре да тренирам отколкото да пу6а и пия в някоя кръ4ма¨ и ми стана интересно ....
Аз не пу6а , няма и да пропу6а - струва ми се без смисъл да се трови6 с не6то дето дори не е приятно ,но пък за сметка на това пия от време на време с приятели.
Ако не си позволявах никакъв алкохол 6тях да съм доста по напред с фитнеса, ама заслужава ли си па савсем да се ли6и6 от вси4ко заради 6тангите???
Ако някой го гложди темата да пи6е.... 

Aйде и по-здрави.

25.10.05
19:06

Ами мен пиенето не ме влече особено много.Верно аз съм на 16 години и има време.
Е са случва се да пийнем от време на време.
За пушенето - аз не пуша нема и да пропуша.

25.10.05
19:27

ne sym pil ot 5 meseca.
ne sym pu6il nikoga.

25.10.05
19:46

нито пиене нито пушене-това е истината :wink:  :!:  :!:  :!:

zweio

25.10.05
20:51

Просто вси4ко с граници. А3 не пия освен ако не е с приятели. И то с истински приятели  :D

25.10.05
20:54

Аз пуша като за световно но не съм пил от години естествено че е по добре и да не пушиш

25.10.05
20:57

не пуша не пия така е наи добре(само бира от време на време)

25.10.05
21:07

[quote author=“zwei0”]Просто вси4ко с граници. А3 не пия освен ако не е с приятели. И то с истински приятели  :D

много добре казано :wink: и важи и за мен

25.10.05
21:53

след купон доста ми спада силата .. хах ама няма начин  :wink:

25.10.05
22:23

Събота редовно вкарвам около 300 грама като излизам.
Иначе ако стоя вкъщи не.Не пуша.

Не пуша, няма и да пропуша.
Относно алкохола - преди си пиех умерено петъка за разтоварване и по разни други поводи. След това спрях напълно алкохола (вкл. бира) за 9-10 месеца. Честно казано не усетих разлика. Като ми се пие пия умерено, като не ми се пие ... винаги едно Капи Кайсия е добро решение  8)

SeLeCt

25.10.05
22:28

ми къркам всеки петък и събота а не пуша и не мисля да почвам да пуша

largozol

25.10.05
22:34

Ами аз преди пиех...доста даже...Обаче от 8 месеца не съм и помирисвал, даже и бира не пия!Просто исках да докажа на себе си,че и на другите,че мога да го направя...А и така се отличавам от другите.Поне за сега не мисля да развалям това положение!

А за пушенето...
По принцип не пуша.Обаче има нещо пироманско някъде дълбоко в мене,което чат-пат ме кара да паля.Обаче при мене е друго - не гълтам, просто ме кефи цигарата как гори...Глупости - кво искате: )

С.

25.10.05
23:02

Еми кфо да ви кажа и аз не пуша, ама пък си пия...

Знаете как е , на 17 години , купони , жени..... и най-вече приятелчета (знаете я днешната младеж я тревоманчета , или пияници )  Та благодарение на тези фактори съм спирал не веднъж и фитнеса.. Ето сега на ново го започвам , казах си няма да пия  поне до декември.... първия ден всички пият некфи PVCта а мене ми става лошо, кака ми се пиее... втори ден в пак се събираме, виждам се с приятели които не съм виждал от 3 седмици и да не се изложа , ми ае една бира, ма после стават 2-3 , а малко след това се намирам заспал на някоя пейка... до мен се въргаля шише водка.... точно това е кофтито , компанията , тя те води , а на мен пък и малко ми трябва аз си обичам да пийвам, ставам друг човек, но за жалост не мога да не си призная че доста често прекалявам (както в случая по-горе) Ограничавам се на бира през седмицата, Събота и Неделя или дори само Събота някакъв концентрат....

Знам че е зле , ама факта си е факт.....  абе в алкохола няма ли много въглехидрати  :?:  :?:  :?:  Не е ли поне малко полезен, кажете плс , :!:  :roll:

25.10.05
23:21

Е понякога може 1 цигарка и 50 гр, но всичко си има някаква норми когато имаш някаква цел

26.10.05
00:40

Моето мнение е по-добре да дам парите за “манджа” отколкото за алкохол или цигари (особено след това повишаване на цените на тези стоки)!!!

П.П. Разбира се позволявам си само алкохола, но си е в рамките на 2-3 питиета!

KA

26.10.05
17:10

от време на време си потпиинувам:Д а цигарите по 2, максимум 3 на ден...абе като се замисля не пия от време на време а доста често...(-_-)

26.10.05
18:02

Нито пия , нито пуша. Щот за ко да си давам парите за неща които даже не ми праят кефа ? Отговор: Няма смисал, освен за пиенето де ...  :P

27.10.05
01:19

хах имам чувството че сме се събрали алкохолици тука само :) то лошо нема де.. и аз не пуша но за сметка на това пак с компанята като се саберем си пивам но не прекалявам всеки път, а пак на дискотека никога не пия алкохол!

27.10.05
19:05

На 16 съм.От както почнах да тренирам спрях да пия.Преди това седнех  ли  на маса по-малко от 300-400 твърдо не ми стигаше.Стигало се е до литър.Не пуша.

Августинов_Sv

27.10.05
22:33

Преди една година пушех и пиех яко!От тогава си казах край! и до ден днешен не съм близвал алкохол и дърпал цигара Направете го и вие за ваше добро е :D

С.

27.10.05
23:46

[quote author=”Августинов_Sv”]Преди една година пушех и пиех яко!От тогава си казах край! и до ден днешен не съм близвал алкохол и дърпал цигара Направете го и вие за ваше добро е :D

Абе не съм съгласен, щом ми е кеф ще си поркам , животеца е един е и са съм на 3 бири , карам 4та вече пред компа , щот утре треа ставам рано.... Та исках да кажа , нито искам да ставам културист нито нещо подобно, тренирам щот искам да изглеждам добре, пия щот искам да съм с тези които ме интересува дали си мислят че изглеждам добре... А бе сложно е ама важното е ,че ми е през  ***а за тфа здраве, не може да се вживяваме толкова много, нали още утре мое да минът камикадзетата и да ни избият в некой атентат, или пък да си строшип ребрата с 200 от лежанка  :D :D :lol:  :twisted:  :evil:

MI

29.10.05
16:51

мраза пушенето и пушачите(не буквално де)мраза да  седне до мен некои/я и да почне ми пуфти с/у мен,мраза и като некои духне към мен просто му взимам цигарата и я хвърлям,то ние непушачите се тровим повече от пушачите мама му(нервирах се)8 годишните пропушиха вече представяте ли си мама му(май че чупа монитора):)
мраза цигарите,а за алкохол,просто да не почвам:)

30.10.05
11:43

не пуша.даже като влеза на задимено ми се насълзяват очите.пия, но напоследак все по-рядко :)

31.10.05
09:12

Мен пък пиенето не ме радва много ама съм на 15 се пак. Иначе до преди година пуших ама бяха много слаби ама се пак цигари са. Лятото започнах с фитнеса и от тогава даже гледам и дим да не дишам. Просто имаше някакво чувство докато пуша че издишам жизнените си сили и именно това чувство излезе по силно от вредния навик :wink:

^Vlastelina^

02.11.05
22:59

[quote author=“tonio”]Понеже видях по-долу една друга анкета в която някой спомена ¨по добре да тренирам отколкото да пу6а и пия в някоя кръ4ма¨ и ми стана интересно ....

Спомням си че аз някаде бях драснал това(не съм сигурен дали от мен си го прочел)  :wink:

Аз никога не съм слагал в устата си запалена цигара и никога няма да пропуша  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  Иначе пия понякога, но рядко.  :)

03.11.05
21:53

и аз не пуша
пия само по големи празници и то само вино... то не беше ли поне малко полезно  :lol:

B_Ball_P

03.11.05
22:10

Пушенето е простотия и изхвърлени пари
алкохола е ....... как да го кажа на събирания ... за настроение :wink:  :D

04.11.05
15:21

непуша.пия само кат сам на копон или рожденден с братовчед ми и то само бира или коктеил “бест”(кола+водка+редбул).братовчед ми живее в америка ама иначе всяка година си идва по веднъж за 2месеца.такаче пие мах. по 2-3л бира в годината.

Retch

02.12.05
16:51

[quote author=“mmds”]ne sym pil ot 5 meseca.
ne sym pu6il nikoga.

И аз така. Даже и бира напоследък не пия.

02.12.05
18:13

Темата за кой ли път се повтаря, ама айде:

:!: Никога не съм пушил няма и да го направя
:!: Никога не съм пил няма и да го направя

Не пуша!
Пиене си позволявам няколко пъти в годината.

02.12.05
23:10

Нито пуша, нито пия!

Sourcemag

03.12.05
01:20

Пуша,пия,боцкам се  :twisted:
АХАахахахахАхАХХАх

03.12.05
04:49

Не пуша
1 - адски гадно вонят тия цигари
2 - скапи са  :wink:
3 - както пише на кутиите ” тютюнопушенете преебаеа вашето здраве”

Не пия
1 - .....
2 - .....
3 - .....  абе нема грозна мацка - има трезвен мъж  8)

03.12.05
10:38

Не пия вече но за сметка на това си пуша яко

03.12.05
14:34

Нито едното , нито другото ме влече :arrow: не ги правя  :?

_M

03.12.05
15:11

пием,пеем,пушим - дамаждани сушим...  :D бъзика на страна
спрях цигарите ,когато започнах да вдигам преди близо 3 години ,а алкохол по-празници...

04.12.05
22:28

Не пуша и няма да пропуша.
Пия но не се напивам.

Animal

04.12.05
23:35

Не пуша цигари
Рядко пия - примерно веднъж на два месеца. По едно време бях спрял тотално да пия повече от 8 месеца, обаче честно казано според мен не си струва, защото си е яко чат-пат да пиеш (в граници).
Също и трева пуша понякога, ама още по-рядко от алкохола. И други наркотици съм пробвал по веднъж, но са мизерия и няма повече  :D

05.12.05
16:49

Въхх трябва да ги спра тези цигари....ианче за алкохола...купони, кръчми...дискотеки...всичко в умерени граници е полезно  :wink:

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1