05.11.05
13:45
Значиии четох доста ноо все пак искам да си пусна една моя тема за да ми кажете всички какво мислите че ще е най-добре за мен ... На 17 години съм висок 190 см тежа около 100 може и малко по малко :) тренирам вече 1 година . До сега не сам вземал абсолютно нищо ...Сега искам просто да се изчистя ... и да изгубя само мазнините. Искам да ми препорачате какво да взема Л-карнитин или некфи фат бърнерс кое ще е най - добре също и с какво да ги комбинирам защотоо до колкото разбрах не е хубаво да се взема само л-карнитнин добре е да се сачетае с креатин(например)..... и такиа работи.Искам мнение какво точно да вземам на кои фирми каква дозировка и как да тренирам ( по принцип сега тренирам 3 пати в седмицата)Нещо безвредно и в същото време ефективно :) мерси предватирелно !
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
За чистене - НВД+кардио+л-карнитин+екстрат от зелен чай и може би протейн... мисля, че 3-4 трен за седмица са добре...зависи как си ги разпределяш
За храненето 4-5 пъти на ден... предимно протейни - най-вече месо... малко преди лягане може да хапваш кисело мляко + извара за да имат мускулчетата какво да папкат през ноща :)
За приемането на л-карнитина - 20-30 мин преди кардио 1000-1500 млг. мисля, че ще са достатъчни и същата доза преди лягане... зеления чай - по 300-500 млг на ден разделени както ти е удобно...
Надявам се да съм помогнал :)
Абе хубаво е да се яде по начесто, минимум 6 пъти.
Не е задължително да комбинираш Л-Карнитина с нещо, ако го комбинираш ще има по-голям ефект.
Хубаво е да включиш кардио тренировки - 4 пъти в седмицата по 30мин.
Но трябва и силови тренировки да правиш - 3 пъти в седмицата стига.
Ако искаш да запазиш мускулната маса си вземи млечно-яйчен протеин.
Креатина не е подходящ за орелефяване тъй като задържа вода.
05.11.05
18:02
а какав Л- карнитин да вземам иии ако вземам още нещо какво да бъде.И има ли значение какво ще ми бъде кардиото ?
а какав Л- карнитин да вземам иии ако вземам още нещо какво да бъде.И има ли значение какво ще ми бъде кардиото ?
Стига да имаш добри пари,можеш да си вземеш и добър л-карнетин.За кардиото има значение какво да бъде.Трябва да е бягане или велоаргометър(колело).Желателно е да правиш кардиото сутрин рано НА ГЛАДНО и също така преди кардиото 20-30 мин. испии едни дълго кафе без захар и глътни 1 асперин и ако имаш л-карнетин.И това е.Сутрин на гладно като правиш кардиото ще ти се засиле метаболизма.
06.11.05
18:41
когато не ходя на тренировки да пия ли пак л-карнитин или да пия само в дните в които ходя в фитнес залата .... и в каква дозировка да вземам млечно яйчния протеин ? Дайте идеи и за по добар Л-карнитин от този на нутрим ?
за да изгоря мазнини нужно ли е да праа нещо(да тичам и др.) или може само да си пия Л-карнитина.
06.11.05
20:30
[quote author=“Triple H”]за да изгоря мазнини нужно ли е да праа нещо(да тичам и др.) или може само да си пия Л-карнитина.
Ти как мислиш?! Ако беше така карнитинът щеше да е най-продавания прах в света и нямаше да има дебели хора!
07.11.05
10:11
когато не ходя на тренировки да пия ли пак л-карнитин или да пия само в дните в които ходя в фитнес залата .... и в каква дозировка да вземам млечно яйчния протеин ? Дайте идеи и за по добар Л-карнитин от този на нутрим ?
Всеки ден се взима Л-Карнитин.
Млечно-яйчния протеин се взима 30 гр. 1 час след обяда и 2 часа преди следобедната закуска и втори път 30гр. преди лягане(преди вечер).
Естествено възможни са и други начини на прием, но този е добър.
Л-Карнитин на друга фирма момента не мога да се сетя конкретно, но на чуждите фирми сигурно е добър.
Примерно Ultimate Nutrition,Universal Nutrition и др.
07.11.05
22:16
[quote author=“BabaVanga”]Всеки ден се взима Л-Карнитин.
Млечно-яйчния протеин се взима 30 гр. 1 час след обяда и 2 часа преди следобедната закуска и втори път 30гр. преди лягане(преди вечер).
Л-Карнитин на друга фирма момента не мога да се сетя конкретно, но на чуждите фирми сигурно е добър.
1 час след обяда и 2 часа преди следобедната закуска тоо значи чеее тряя в рамките на 1 час и половина да изпия 60 грама ....... така ли е наистина
9:15 - половин лимонче + 2 яйца + 100гр Сирене
10:30 - 50 гр Бисквитки
12:00 - 150гр Пилешко + 2 яйца + 150гр Извара
15:00 – Ябълка
17:00 – 1 Активиа + мюсли
20:30 - 150гр Пилешко + 150гр Извара
ако това ми е режима не се ли получава мн скоро .....
08.11.05
08:32
Понеже темата е в отдел “Хранителни добавки за изгаряне на мазнини” няма да говоря за НВД-та и др неща въпреки, че те са не по-малко важни. Аз бих ти препоръчал Пируват, проблемът е че е много нестабилен като чист елемент и поради това винаги е комбиниран с нещо, а и цената му е прилична. Мисля че с една серия НВД и много отрицателен калориен балас (ОКБ), пируват комбиниран с Л-Карнитин (има го в по големите магазини но е скъп) в продължение на 10-15 дена ще се изчистиш много добре!!! Ще имаш енергия независимо от ОКБ, кардиото е задължително, силовата тренировка може да си я спестиш!!!
За л-карнитина, поне от българските мисля че няма по добър и по лош има по скъп и по евтин иначе мн разлика няма. Пие се най-малко 1 час преди тренировка (сутришно кардио) и може следобед някаде пак час преди разходка или някакво физическо натоварване!
А иначе мога да ти препоръчам и др. суплементи, ама те са за по драстични случай, а ти си на 17 и няма да е мн добре :)
[quote author=“ChankoPatrona”][quote author=“BabaVanga”]Всеки ден се взима Л-Карнитин.
1 час след обяда и 2 часа преди следобедната закуска тоо значи чеее тряя в рамките на 1 час и половина да изпия 60 грама ....... така ли е наистина
9:15 - половин лимонче + 2 яйца + 100гр Сирене
10:30 - 50 гр Бисквитки
12:00 - 150гр Пилешко + 2 яйца + 150гр Извара
15:00 – Ябълка
17:00 – 1 Активиа + мюсли
20:30 - 150гр Пилешко + 150гр Извара
ако това ми е режима не се ли получава мн скоро .....
Ако в 12:00 ти е обяда, а в 15:00 следобедната закуска тогава ще взимаш веднъж 30 гр. протеин в 13:00 часа.
Това е 1 час след обяда и 2 часа преди следобедната закуска
Надявам се, че ме разбра
09.11.05
11:13
какъв е този пируват и каква функция изпълнява точно ... ? и дали ще е по добре от млечно яйчния .Как да го вземам ако реша да вземам от тоя ппируват и с тая маса която имам колко пируват и колко млечно яйчен трябва да вземам ?
09.11.05
11:36
“идеи и за по добър Л-карнитин от този на нутрим ?”—-какво означава това???Л-карнитинът в природата е един!!!това,че дадена фирма го опакова и продава не значи нищо...гледаш грамажа отразен на опаковката и си вземаш нужната доза...(говорим за чист Л-карнитин)...ако има и други неща,тогава гледаш процента на основната съставка и пак си приемаш нужното количество...
[quote author=“ChankoPatrona”]какъв е този пируват и каква функция изпълнява точно ... ? и дали ще е по добре от млечно яйчния .Как да го вземам ако реша да вземам от тоя ппируват и с тая маса която имам колко пируват и колко млечно яйчен трябва да вземам ?
Значи пирувата е за горене на мазнини.
Протеина е за запазване на мускулната маса.
Те не могат да се заместват един друг, защото има различно действие.
Протеина съм ти писал по колко.
Пирувата не знам, но можеш да питаш как да го взимаш, когато си купиш.
Аз лично ти препоръчвам някой фет бърнър на Universal или Ultimate Nutrition.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече