упражнения за по широки раменца?

11.11.05
05:20

общо взето си тренирам редовно от около почти година,не се оплаквам от нищо,просто ако някой по-опитен може да ме посъветва какво да правя за по-широки рамена ? благодаря предварително.

11.11.05
10:05

Ами раменни преси.
http://www.bb-team.org/exercise/000074.php

Смятам, че е по-добре с дъмбели за маса.

11.11.05
19:20

[quote author=“stelker”]общо взето си тренирам редовно от около почти година,не се оплаквам от нищо,просто ако някой по-опитен може да ме посъветва какво да правя за по-широки рамена ? благодаря предварително.

прочети в новия брой на “мускули и фитнес” има една статия за слаби рамена - човека е направил програма по която ги тренира по интензивно.. ако това ти е проблема

11.11.05
20:33

прави растваряне в страни с дъмбел и рамени преси.

11.11.05
20:48

[quote author=“Player”]прави растваряне в страни с дъмбел и рамени преси.

разтваряне от седеж също :wink:

12.11.05
00:06

Добре развит раменен пояс + малка талия тогава изглежда поголям

MR

03.12.05
14:55

тренирай трапеца здраво и разтваряй в страни  :wink:

03.12.05
21:41

[quote author=“mr.olimpia`”]тренирай трапеца здраво и разтваряй в страни  :wink:

Обратното.Добре развития (в повече) трапец занижаава ефекта от широкия раменен пояс, препоръчително е даже когато ви е широка талията трапеца да не се ръзвива прекомерно защото ставаме прави като дъска

08.12.05
21:26

пак генче :lol:

08.12.05
21:29

[quote author=“moskvich”]пак генче :lol:

да бе да всеки може да има широки рамене стига да спазва правилата който сум ги писал 100 пъти няма все да се оправдваме с гена

08.12.05
22:18

разтваряне на дъмбели в страни и дърпане на скрипец зад врат или набирания поне при мене има ефект но за всеки човек е различно така че пробваи различни вариянти

22.12.05
02:27

Големият трапец ,както и големите гърди стесняват оптически раменете..знам го и от личен опит.

22.12.05
19:48

кво общо имат коремните преси с дъмбел с рамената !?
изказваите се точно за да не се получават двусмислици.
а аз искам да питам друго има ли връзка м/у широчината на гръдния кош и рамената ?

22.12.05
21:07

[quote author=”^MaD^”]кво общо имат коремните преси с дъмбел с рамената !?
изказваите се точно за да не се получават двусмислици.
а аз искам да питам друго има ли връзка м/у широчината на гръдния кош и рамената ?

АБЕ ПИч КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА КОРЕМНИ ПРЕСИ БЕ БАТКО А И ОщЕ ПОВЕчЕ С ДАМБЕЛ...ПРЕСИ ОЗНАчАВА ТОВА ДА ХВАНЕш С ЕДНАТА ТИ РЪчИчКА ЕДНО ДАМБЕЛчЕ И С ДРУГАТА ЕДНО ДА СЕДНЕш И ДА ГИ ВДИГАш НА ГОРЕ ВМЕСТО щАНГА...СХВАНА ЛИ СА

Пиши на кирилица !!! Използвай нормален шрифт !!!! Спазвай правилата !!! Следващите такива ще ги трия без предупреждение !!!
Поста ти бе преведен и умален !!!
DJGorgio-Astor

23.12.05
18:06

бъркаш се това са раменни преси

23.12.05
21:27

за мене наи добри за разширяване са набиране на лост с широк хват и рагуване на дъмбели встрани и дърпане не скрипец зад врат

23.12.05
23:57

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

За последен път те предупреждавам да пишеш на кирилица !!!! Другото ще го трия без предупреждение !!!! Ясно
DJGorgio-Astor

23.01.06
00:07

Аз не знам да има нещо конкретно за ширина.Опитвай всичко,сменяй упражненията,серийте,поторенията,докато не видиш промяна.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1