Арнолд срещу Рони

Темата е заключена.
Прескочи до:

[quote author=“YODA”][quote author=“Kulturistche”][quote author=“Go6ko”]Ми не е верно на Джей Кътлър бащата беше петролен магнат доколкото си спомням.

На Рони баща му е петролен магнат.Четох го в нета наскоро.

И затова той ще работи като пътен полицай, щото петролните магнати не изкарват пари  :lol:

Беше казал даже, че ако зареже Олимпията, може да се върне пак като полицай  :twisted:

B_Ball_P

19.11.05
16:48

manson .... да ти кажа че ронито в The Cost of Redemption беше казал, че за нищо на света не би се върнал на работа като полицай :wink:  8)

[quote author=“B_Ball_P”]manson .... да ти кажа че ронито в The Cost of Redemption беше казал, че за нищо на света не би се върнал на работа като полицай :wink:  8)

Еми .. явно паметта ме лъже  :roll:

21.11.05
04:25

за мен Джей е шампиона :twisted:

21.11.05
09:45

между арнолд и рони избирам бате арни.а иначе според мен Арнолд и Дориан THE BEST!

24.11.05
11:40

За мен най-добар е Флекс Уилър, но класика е Сержо Олива.

Pitt_Bull

25.11.05
11:45

а тука между другото става дума за Арнолд и Рони...но както и да е..  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

27.11.05
08:33

Рони е по завършен културист

27.11.05
11:03

[quote author=“Kulturistche”]Ей незнамрно според мен Арнолд си остава ненадминът.Пред 30 години медикаментите са били много зле в сравнение с днешните.А Арнолд е превазхождал по много показатели голяма част от днешните звезди на културизма.

От 13 годишен почва с химията.и е взимал такава силна химия ,че направо може да те отрепе  :P

27.11.05
13:32

[quote author=“Mom0”][quote author=“Kulturistche”]Ей незнамрно според мен Арнолд си остава ненадминът.Пред 30 години медикаментите са били много зле в сравнение с днешните.А Арнолд е превазхождал по много показатели голяма част от днешните звезди на културизма.

От 13 годишен почва с химията.и е взимал такава силна химия ,че направо може да те отрепе  :P

Ако може да не се изказваш неподготвен, не ти е за първи път! Всички са взимали една и съща химия, тренирали са заедно повечето, яли са заедно, пазили са диети заедно. Арнолд е малко по упорит от другите, пък и генетиката му е готина. Виж вече да превъзхожда днешните културисти, за това не бих се съгласил - говорим за различни времена. Все едно да сравняваш кой е по-добър пилот Михаел Шумахер или Хуан Мануел Фанджо - те не са се познавали, единия кара в Ф1 от 91г, другия то 50та мисля че. Същото е. По актуален би бил спорът Рони или Джей, но тази тема е вече обсъждана!

27.11.05
13:46

Темата е за Рони слещу Арнолд и веднага 100 мнения за мен тоя е по добър..... Пишете по темата като за Вас е по добър друг не пишете моля само спамите и разваляте нещата !!!
Рони Колман е ненадминат колкото и да не ни се иска, Арнолд е като Ветереан (доайен) в спорта

30.11.05
18:31

Пребройте аватарите на АРНИ във форума,и на рони и ще разберете кой е по уважаван от двамата 8)

30.11.05
18:51

[quote author=“VictuS”]Пребройте аватарите на АРНИ във форума,и на рони и ще разберете кой е по уважаван от двамата 8)

Не искам да си сменям аватара, за да докажа че харесвам като физика повече Рони! Не зависи от аватарите - половината, че и повече от потребителите дори нямат аватари!

drebosuche

30.11.05
19:03

[quote author=“Kulturistche”]Кой е краля на спорта според вас?

Арнолд,разбира се !

10.12.05
21:27

Арнолд

10.12.05
21:40

http://www.thebiguniverse.com/coleman/IMG_9671.jpg - ей ви го краля, в буквалния смисъл!!!!!

11.12.05
11:51

как може da сравнявата Арнолд със Рони
какво е Рони Колман ЗОБАН МУТАНТ СЪС ТАЛИЯ 200СМ
Арнолд е истински култорист тои е КРАЛЯ

11.12.05
14:34

[quote author=“iunga”]как може da сравнявата Арнолд със Рони
какво е Рони Колман ЗОБАН МУТАНТ СЪС ТАЛИЯ 200СМ
Арнолд е истински култорист тои е КРАЛЯ

Нали не мислиш че арни не се е зобал ?
Има култово изречение - гълтахме Дианабол като бонбони по кусно става известно че са адски жредни

14.12.05
21:36

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“iunga”]как може da сравнявата Арнолд със Рони
какво е Рони Колман ЗОБАН МУТАНТ СЪС ТАЛИЯ 200СМ
Арнолд е истински култорист тои е КРАЛЯ

Нали не мислиш че арни не се е зобал ?
Има култово изречение - гълтахме Дианабол като бонбони по кусно става известно че са адски жредни

Е зобал е и то много ,но днешните със този хормон на растежа направо
прекаляват просто красивиte симетрични тела вече са на изчезване
Сега борбата е кои ще изглежда по голям и изчистен
за първи път видях на снимка Ли Хеини и направо се шашнах    :shock: и
аз исках да съм като него ако тогава бях видял снимката на Рони :?
сигурно нямаше да съм толкова ентусиазиран защото мисля че
е отвратителен .е това си е мое мнение разбира се

ivaivalito

17.12.05
13:35

Като тяло интелект гласувам с двете ръце за Арнолд .Като шампион на шампионите за Рони .Ако някой е чел книгата за Мр.Олимпия мисля че Боянов е беше писал .Както каза YODA някой от титлите си той е бил с още двама в категорията  си или е печелил с лека измама.Докато в сегашната Олимпия е по трудно да стане това и Рони има истинска конкуренция а не  “някой си ентусиаст като Лу Феринйо на който баща му е тренйор.А всички знаем кой е трениора на Арнолд ,основателя на Олимпия ДЖО И БЕН УИДЪР.Та темата малко е ....  Да не омаложаваме и другите като Дориян който победи ЛИ на втората си опит Представете си накой не като Джей дето се опитва от 100 години да бие а като Густаво да бие 8 кратния РОНИ .Тва е невъзможно и  Рони ще Влвзе в историята ако е жив и здрав дай боже.А за купена Олимпия естествено че си за бисерите брато , незнам на Рони баща му къв е ама съм сигурен че на Джей баща му е Строителен магнат и той е като флекс Уилър .Богат но не дотатъчно нахъсан .Рони и Дориан го доказват .Дориан тръгнал от дом за престъпнеци и не позволил едно разглезено ,бебе като Флекс да го бие и Рони не се дава на Джей .И последно Уидър състиянето им се разпростира върху няколко милярда $$$$  така че тръгнали те да продават на някой си Рони Олимпията.И наистина последно Арнолд го мразят в Калифорния щото е много строг и е вдигнал много таксите.Да не съм лош пророк ама Арни ще види втори мандат през крив макарон.Жалко че си продаде част от бизнеса си и състезанието си .

21.12.05
11:14

[quote author=“ivaivalito”]Като тяло интелект гласувам с двете ръце за Арнолд .Като шампион на шампионите за Рони .Ако някой е чел книгата за Мр.Олимпия мисля че Боянов е беше писал .Както каза YODA някой от титлите си той е бил с още двама в категорията  си или е печелил с лека измама.Докато в сегашната Олимпия е по трудно да стане това и Рони има истинска конкуренция а не  “някой си ентусиаст като Лу Феринйо на който баща му е тренйор.А всички знаем кой е трениора на Арнолд ,основателя на Олимпия ДЖО И БЕН УИДЪР.Та темата малко е ....  Да не омаложаваме и другите като Дориян който победи ЛИ на втората си опит Представете си накой не като Джей дето се опитва от 100 години да бие а като Густаво да бие 8 кратния РОНИ .Тва е невъзможно и  Рони ще Влвзе в историята ако е жив и здрав дай боже.А за купена Олимпия естествено че си за бисерите брато , незнам на Рони баща му къв е ама съм сигурен че на Джей баща му е Строителен магнат и той е като флекс Уилър .Богат но не дотатъчно нахъсан .Рони и Дориан го доказват .Дориан тръгнал от дом за престъпнеци и не позволил едно разглезено ,бебе като Флекс да го бие и Рони не се дава на Джей .И последно Уидър състиянето им се разпростира върху няколко милярда $$$$  така че тръгнали те да продават на някой си Рони Олимпията.И наистина последно Арнолд го мразят в Калифорния щото е много строг и е вдигнал много таксите.Да не съм лош пророк ама Арни ще види втори мандат през крив макарон.Жалко че си продаде част от бизнеса си и състезанието си .

няма спор за това което каза.според мен двамата не могат да се ставняват по много изброени вече причина.но все пак мисля че да дойдеш от друга държава и да спечелиш Олимпия не е никак малко :wink: а за моя любимец Дориан какво да кажа-невероятен човек и културист

21.12.05
13:26

Къде ми сравнявате Колман със Шварценегер въобshе:) Това е все едно да сравняваш Стоичков с Гунди...хаха:) Шварценегер го знаят и малките деца:)И освен това 70 те години на какво ниво е било спортното възстановяване и какво е сега,когато знаем почти всичко за културизма и имаме богат избор от препарати..Гласувам за Шварценегер!

21.12.05
14:58

Арнолд си е най-добрия  :P

21.12.05
18:45

[quote author=“Rocky^”]Къде ми сравнявате Колман със Шварценегер въобshе:) Това е все едно да сравняваш Стоичков с Гунди...хаха:) Шварценегер го знаят и малките деца:)И освен това 70 те години на какво ниво е било спортното възстановяване и какво е сега,когато знаем почти всичко за културизма и имаме богат избор от препарати..Гласувам за Шварценегер!

Ако Арнолд не беше участвал във филмите, не беше станал Губернатор на най-известния амеркански щат, едва ли щеше да е по-известен от Франк Зейн, Франко Коломбо, Серджо Олива и т.н. Това не може да е сравнение. Пък и какво против Стоичков?

21.12.05
19:00

Той и Франко Коломбо е бил два пъти мистър Олимпия,участвал е и във филми...защо тогава е толкова “известен” сред широките среди?!Арнолд е личност ,каквато Колман не е и никога няма да бъде!Относно Стоичков и Гунди,това е все едно да сравняваш Гаринча и Пеле,т.е едно типично крило с един универсален футболист.Това ,което Shварценегер е постигнал за времето си при тези условия,оскъдната информация и тн..много известни културисти не могат да постигнат 30-40 години след него при далеч по благоприятни условия за кариера.Да не говорим ,че Арнолд е измислил сума ти техники и упражения ,които тia след него са ползвали наготово..само тоя факт е мисля достатъчен!

21.12.05
19:11

[quote author=“Rocky^”]Той и Франко Коломбо е бил два пъти мистър Олимпия,участвал е и във филми...защо тогава е толкова “известен” сред широките среди?!Арнолд е личност ,каквато Колман не е и никога няма да бъде!Относно Стоичков и Гунди,това е все едно да сравняваш Гаринча и Пеле,т.е едно типично крило с един универсален футболист.Това ,което Shварценегер е постигнал за времето си при тези условия,оскъдната информация и тн..много известни културисти не могат да постигнат 30-40 години след него при далеч по благоприятни условия за кариера.Да не говорим ,че Арнолд е измислил сума ти техники и упражения ,които тia след него са ползвали наготово..само тоя факт е мисля достатъчен!

Не отричам, че Бате ви Арни е гениален ум и затова го уважавам. Другото, е че културисти от различни епохи трудно се сравняват. Същото е с Шумахер и Сена, същото е с Гунди и Стоичков (виж Пеле е всепризнат). Упражненията не ги е измислил той, а много други хора. Че той ги е популяризирал е друг въпрос. Тук сравняваме според мен културизма, не останалите постижения и личности. Конкуренцията при Арни освен това не е била нещо невероятно. Серджо, Франко, Лу (ферино) и още няколко. Въпроса, че в момента възможностите са почти изравнени. Арнолд е и голям стратег -  заради което е спечелил поне 2 олимпии (за което не го уважавам, защото не е бил по-добър). Стратегия е и да се учи едновременно и в университет, като си развива и бизнеса. Другото е филмовата кариера - Франко също е участвал, но обаянието на Арни е друго - казвам ти го като човек, който се занимава с кино. На Рони според мен са безспорни - най-голям, най-релефен. Тук някой може да поспори, но разликите са мноооого малки. Не е като едно време.

21.12.05
19:28

[quote author=“Kulturistche”]Кой е краля на спорта според вас?

Тоест краля на бодибилдинга:) Тук не става въпрос кой е по-голям,с по -голяма физика,а кой е допринесъл повече за развитието на един спорт ,мисля..И от тая гледна точка ,както само виждаш Арнолд е беспорен..ако питаш кой как и защо се е запалил да тренира култиризъм или откъде е разбрал за бодибилдинга колко хората ще ти кажат..”запалих се като гледах Рони Колман “...Толкова много е направил Shварценегер за популярноста на тоя спорт ,че не виждам как ще му се отплатим някога:)

21.12.05
19:34

[quote author=“Rocky^”][quote author=“Kulturistche”]Кой е краля на спорта според вас?

Тоест краля на бодибилдинга:) Тук не става въпрос кой е по-голям,с по -голяма физика,а кой е допринесъл повече за развитието на един спорт ,мисля..И от тая гледна точка ,както само виждаш Арнолд е беспорен..ако питаш кой как и защо се е запалил да тренира култиризъм или откъде е разбрал за бодибилдинга колко хората ще ти кажат..”запалих се като гледах Рони Колман “...Толкова много е направил Shварценегер за популярноста на тоя спорт ,че не виждам как ще му се отплатим някога:)

Еми аз разбирам, че анкетата това кой е по-добър културист. Според мен е Големия Рони Колман. Ако темата беше за приноса в културизма, тук вече никой не може да оспори 1вото място. Всеки следващ Мр. О трябва да е по-добър. Това е.

21.12.05
23:35

Безмислена тема - безмислен спор

shadow_

25.12.05
22:27

Аз съм за Бате Арни

SH

06.01.06
18:24

light weight babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Roni rullz !  8)

morphey

25.02.06
12:37

Ако говорим за купчина мускули то тогава Колман е над Арнолд<НО по тази логика може да поставят и някаква горила от амазонските джунгли за Мр.Олимпиа
Това да си най-великия в един спорт е много спорно.Но ще питам само едно след 15 години Арнолд още ще го помнят ,а Рони ?Много е спорно -да се определи но лично аз имам пристрастия (започнех да тренирам главно заради 1 снимка на Арнолд )той е голяма личност и ще се запомни като такава а не да повтаря само YEA BABY AND GOOD CHICKEN Рони си остава един американски простак(признавам е и той е упорит -то без упоритост в този спорт няма напредък)  който има добра физика но няма обаянието и всички качества да е краля на бодибилдинга
Арнолд е краля :!:  :!:  :!:

RE

25.02.06
12:59

И единия и другия са имена в културизма,и двамата са положили много труд,обаче с тази разлика че днес е много полесно с добавките които ги има.Бате Арни за мене е човек с голяма воля и хъс и е успял не само в спорта ами и в киното и в живота изобщо.Твърдо за него.

13.03.06
22:40

И двамана са велики атлети и можем само да се прекланяме пред постигнатото от тях.

14.03.06
15:48

да и двамата са якии :)) ...но Джей Кътлър е най-якия !!! ( :

14.03.06
21:09

[quote author=“hippy”]да и двамата са якии :)) ...но Джей Кътлър е най-якия !!! ( :

1. Виж името на темата
2. Това само ти , и роднините на Кътър го мислите

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“hippy”]да и двамата са якии :)) ...но Джей Кътлър е най-якия !!! ( :

1. Виж името на темата
2. Това само ти , и роднините на Кътър го мислите

Аз не съм му роднина, а го мисля. Ако трябва да избирам от двете К-та бих избрал Кътлър за Мр. О а не Колман. Говорим като цяла визия, отделно мускул по мускул ако ги сравняваме може и Роналд да спечели  :roll:

15.03.06
15:06

точно така мансон !! :) ..... Ронни като цяло си е по масивен ....ама ако трябва да избирам да изглеждам като един от тях ........Ронни отива на кино  :lol:  ...

djgorgio-ASTOR - само си написах мнението .. ( : ( в темата има и Франк Зейн и Дориан като отговор въпреки заглавието на темата)

15.03.06
18:43

Ето ви няколко истини за чичо ви Рон :
1 Отвратителен трицепс (говорим за формата)
2 Отвратителна преса (говорим за формата)
3 Отвратителни крака (говорим за формата)

15.03.06
21:33

истини според теб ;)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1