Creatine???

25.11.05
21:41

Креатина задаржа вода след спирането му исхварляме вода ами силата която ние дал тя намалявали ??
Това с криатина всичко моментно ли е докато го взимаш какви са плусовете след периода на взимане?

26.11.05
09:54

Креатинът определено задържа вода, която те прави да изглеждаш по-заоблен и после се изхвърля като го спреш. Вярно е, че тогава и силата намаля, но целта на цялата работа е докато го вземаш да вкарва с водата и повече хранителни в-ва в клетката, което е стимул за растеж и делене, което е и целта.

Ами и от силата остава и от муск. тъкан остава. Т.е. като спреш креатина не изчезва всичко. Сега колко процента е това не мога да ти кажа :) Индивидуално си е.

MR

26.11.05
12:48

според мен целта е с тази сила която ти дава креатина да тренираш много по тежко което пък води до по голям разтеж :wink:

filatov

26.11.05
20:04

Креатинът е супер добавка с ДОКАЗАН ефект. Освен сила и размер, на мен ми дава и доста енергия. Аз играя всяка седмица по 1 мач, час, понякога час и половина и ако в момента вземам креатин, просто разликата е убийствена. Мога да бягам целия мач яко спринтове. Умора просто няма.

28.11.05
13:47

Кво делене на мускулни клетки? Те ако се деляха сички щехме да сме животни.Броя на мускулните влакна не се променя(за съжаление).

MR

28.11.05
17:37

вярно ли е че като се приема креатина с прости въглехидрати ако се предозират  въглехидратите има опасност от диабет :(

Пуснал си въпроса във 3 теми !!! Първо предупреждение спазвай правилата и не спами
DJGorgio-Astor

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1