Изоставане на бицепса

27.11.05
09:59

Я кажете кво праите за бицепс кои упр. колко повторения ? Аз на бицепс може би от месец ако не и повече не мога да кача килограми и бицепса ми изостава. Бицепс правя в сряда заедно с гръб, следните упр.

3х~10,8,6 - бицепсово сгъване с щанга
3х~10,8,6 - сгъване с дъмбели от седнало положение

27.11.05
10:37

вкарай още едно упражнение : да се получи 3 упр. по 3 серии
примерно прибави концентрично сгъване с дъмбел 3по8-10 или си избери от сайта http://www.bb-team.org/exercise/

27.11.05
10:55

ще пробвам дано помогне :)

27.11.05
12:21

Месец не е чак такъв период та да очакваш някакъв сериозен разтеж но не си дал никаква информация за да ти се помогнепи обстойно

sergo

27.11.05
12:26

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Месец не е чак такъв период та да очакваш някакъв сериозен разтеж

ти да не разтеж като гъба ...че да усетиш за 1 мес изоставяне.Според мен вкарай скотово като трето упражнение за бицепс.

27.11.05
14:02

не е ли нормално за 1 месец да кача тежестта която вдигам? Аз тва имам предвид

27.11.05
14:04

[quote author=“riddim”]не е ли нормално за 1 месец да кача тежестта която вдигам? Аз тва имам предвид

Това е друго ами трябва поне с 1 кило да е ама да има ,аз лично съм имал застой и по над месец но съм ги преодолявал.Да не правиш една и съща програма дълго време ?

27.11.05
14:15

ами да  :?

27.11.05
14:17

АМи промени я де на месец и половина -2 трябва да се сменят защото организма привиква към едно и също натоварване

27.11.05
14:29

Еми от тва може да е значи. Ей са ше си направа 1 нова програма и ше почна по нея мерси за съветите  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1