Бюст

Прескочи до:

31.03.06
05:29

ЕМ КО: Такива в интернет като теб се наричат “Тролове” -  с две думи, това са хора които имат за цел да влизат в излишни конфликти и да се заяждате с цел да гледат саира. Нормално Троловете са с психични отклонения и имат нужда от специализирана медицинска помощ.

Ани Илиева: Игнорирай го! Най-добрият начин да престане да дразни теб и околните е да не му обръщаш внимание  :idea:

03.04.06
19:45

[quote author=“buhtata”]

Ако искаш да чистиш първо там си заминава....

При повечето момичета така става! И аз спадам в тази група :cry:
Но на теб можеби не ти трябва голямо сваляне?

Вече ми трябват 5-6кг  :oops:  хаха! Но всъщност смяташ ли Бухта, че ако имаш да сваляш по-малко, то ще свалиш по-малко от бюста? Нали първо там си заминава така или иначе? :) Просто питам де, дано си мноооого права и непоклатима!

03.04.06
19:54

хах бахти иронията е това човешкото тяло ...първо се свалят гърди ...дето жените не искат да ги свалят а най накрая се изчиства корем ...дето всички изкат да го изчистят

04.04.06
12:40

Вече ми трябват 5-6кг  хаха! Но всъщност смяташ ли Бухта, че ако имаш да сваляш по-малко, то ще свалиш по-малко от бюста? Нали първо там си заминава така или иначе?  Просто питам де, дано си мноооого права и непоклатима!

Ами незнам! Всичко е толкова индивидуално и относително...Аз откакто се занимавам с фитнес ми отидоха доста сантиметри, а реално теглото ми си е все в едни и същи граници, но определено се подобри визията им (на аватара съм аз) :wink:
Така, че сваляй по бавничко и непропускай упражненията за гърди. По-добре малки, но добре сложени :wink: :D

15.04.06
01:20

Циците са мазнини в по-голямата си част. За туй, ако искаш по-големи - муай банички ;), ако искаш по-стегнати прави упражнения. Внимавай да не праиш много аеробни щото ще се стопят напълно.
По-живи.

PA

30.04.06
17:30

за какво са ви големи гърди над 90см не си е работа направо мойта е 112см уверявам ви че ви е добре така

09.05.06
08:38

Абе хора, защо като чуете 88см гръдна обиколка, и казвате аз ще се радвам и моите да са толкова.Ми тя може да е с идеалната обиколка 90 см, и гърдите и пак да изглеждат малки, особенно ако е с по широк гръден кош...

21.05.06
14:17

Има само един начин да имаш големи Ц*** и това е да си сложиш силикон . Поне аз по друг начин незнам как може да стане понеже тези неща са генетични .

LU

21.05.06
17:27

[quote author=”Ани Илиева”]Големината на гърдите зависи от количеството мазнини по тях.
Количеството мазнини по гърдите зависи от общия % мазнини в тялото ти, от генетиката и от нивата на естроген в тялото ти.
Нивата на естроген определят И количеството мазнини по бедрата.
Следователно :arrow:
или малки бедра+малък бюст
или голям бюст+големи бедра

Другите варианти са резултат или на хирургическа намеса, или на рядка наследственост.

Аз пак познаам жени с увиснали задници и гарди плоски като даски!Ама като са тапчат с паржени картофи и разни други дадости!За мене идеялните мерки са 1,67 на 50-55 кг; гърдите не ма интересуват толкоз,все пак от едни гърди приятелка не става!
Виж дупетата са друго нещо,друго е една жена със стегнато дупе или поне нормално,и гърди средна раота!Друго е жена с огромни гарди и задник като на женска горила!Аз честно казано ненавиждам дебели жени (всички над 60 кг които са под 1,70 за мене са дебели) та било то и с градна обиколка 100!

30.05.06
22:16

Ше кажа мисълта на един велик мислител та той казва - Мъж прави големи цицики с много ч*к*и а жена с много е*а*е. Не съм жена но за повечето мъже е вярно твърдението на тази отговорна личност :)

23.06.06
13:28

Аз не мога да разбера защо г-н ЕМ КО толкова много НЕ е съгласен с мнението на Ани Илиева??
Тя говори за най-често срещаният случай при жените: ако искат да са доста слаби ( с манекенски размери) гърдите им също обикновено няма да бъдат много големи (за това и процъфтява бизнеса със силиконовите гърди). Тук идва и въпроса - какво означава за всеки от нас големи и малки гърди?Съгласна съм - има много момичета с малки задници и голям бюст, но като процент са по-малко от останалите.

Ясно е че ако имаш естествено голям бюст като Памела Андерсън, най-вероятно си родилка или тежиш поне 80 кг - (90 процента от случаите) или си наследил това от майка (баба) си - (10 процента от случаите).

26.06.06
23:02

Аз пък искам да си ги намаля и да си ги повдигна до приятният размер на прасковки ....ех мечти  :oops:

31.07.06
14:35

хахаха хора гърдата си е гърда и колкото и да си сцепват задниците от блъскане нема на4ин да ко4ат два размера :)) вариантите за “дигане на самочуствието”са два-яко фитнес(по тоя начин да изглеждат по малки на др места) и чрез чичо доктор-сас скалпела и силикона или хормонални хапове  :roll:  :roll:  :roll: така че куче влачи реис цица нема:)

RE

31.07.06
16:11

За стягане знам, ама за уголемяване :roll:

31.07.06
17:07

[quote author=“StaRkY”]хахаха хора гърдата си е гърда и колкото и да си сцепват задниците от блъскане нема на4ин да ко4ат два размера :)) вариантите за “дигане на самочуствието”са два-яко фитнес(по тоя начин да изглеждат по малки на др места) и чрез чичо доктор-сас скалпела и силикона или хормонални хапове  :roll:  :roll:  :roll: така че куче влачи реис цица нема:)

...или както казва Недик : “Всичко е възможно,стига да не искаш да ти подаряват MACH 3 за рожденния ден” :shock: ( отговор на запитване на дама как да си увеличи бюста)

05.08.06
10:33

Насочвам запитването си към този ,който знае как да си стегна бюста.КАЖЕТЕ ВИ МОЛЯ КОИ СА УПРАЖНЕНИЯТА ,КОИТО ИМАТ ЕФЕКТ ВЪРХУ СТРУКТУРАТА НА ГОЛЕМИТЕ МИ ГЪРДИ,А НЕ ДАВАЙТЕ ИЗЛИШНА ТЕОРИЯ ,ЗА ТОВА ДАЛИ МОГА ИЛИ НЕ .В КРАЙНА СМЕТКА НЕ СА МИ ОТПУСНАТИ ,А СЕ СТРЕМЯ КЪМ ТЯХНОТО ПОДДЪРЖАНЕ.O.K. :roll:

29.08.06
18:01

Както някой каза, гъргите имат една биологична функция - да кърмят. За голямо съжаление след изпълнението на тази много важна роля, вече не стават за “Оскар”. Вярно е че бюстът се увеличава още по време на бремеността, но при кърменото доста се деформира. Малките гърди се деформират по-малко, докато при големите и загубите са по-големи. Лично аз съм кърмила и двете си деца, качих 25 кг и при двете бременности после ги свалих, вярно постепенно в продължение на 2 години, комбинилано диета и фитнес - по моя система (не знам дали ще работи и на друг). Сега тежа 54 кг., 93/67/90 , иначе и преди и сега височина 170 см :lol: , е нещата не са “като на 17” както се пее в една песен, но и в това си има чар.
А за гърдите мога да кажа, че мнго зависи на каква възраст сте решили да отслабвате и дали сте раждали вече или предстои. Ако сте до 23-25 г и още не сте раждали, едно плавно отслабване няма да навреди много на бюста ако се придружи с леки упражнения, подходящ стягащ крем (vishy или avon) , но ако сте над 30-те и вече сте раждали, знайте че всеки килограм загуба на теглото, ще се отрази и на бюста ви. Обяснението е просто: докато все още не са си изпълнили така наречената биологична функция, действието на млечните жлези е много по-активно, а след това дори и да са едри гърдите някак омекват и в тях основно има мастни отлагания. При отслабване след 30 годишна възраст най-много ще пострадат гърдите и то колкото са по-големи, толкова повече. Веднъж разтегната кожата не може да се свие и освен да я напълните със силикон или оперативно да отстроните излишната, не остава нищо друго. Всички фитоестрогени и други али-бали  помагат в много малка степен.

29.08.06
20:53

Мисля че отговора е точен и на място поднесен малко на шега! Преди да почне да се философства по въпроса трябва да се има в пред какво представлява гърдата и какво “обхваща тя”-гръдна мускулатура върху която се намира млечната жлеза .Добре възможно е да се увеличи мускулатурата но колко трябва да е това че гурдата видимо да се уголеми???Следователно трябва да се увеличи обема на млечната жлеза- а това става чрез хормон, ефекта от които поне извесно ми на мен не е дулготраен!!!Всички хапчета и др препарати няма как да дадът качествен-видим и дулготраен ефект.Големината на гърдите за всяка жена е строго индивидуална ,определяща се както от майчините така и от бащините гени,развитието и големината не само на гърдите но и на аблосютно всяка част от тялото на човек се определя от тях, те имат предел които неможе да буде надхвърлен. Това е лично мнение ако някои има информация упровъргаваща тази моля нека я сподели!

RE

30.08.06
00:42

[quote author=”джаста”]Насочвам запитването си към този ,който знае как да си стегна бюста.КАЖЕТЕ ВИ МОЛЯ КОИ СА УПРАЖНЕНИЯТА ,КОИТО ИМАТ ЕФЕКТ ВЪРХУ СТРУКТУРАТА НА ГОЛЕМИТЕ МИ ГЪРДИ,А НЕ ДАВАЙТЕ ИЗЛИШНА ТЕОРИЯ ,ЗА ТОВА ДАЛИ МОГА ИЛИ НЕ .В КРАЙНА СМЕТКА НЕ СА МИ ОТПУСНАТИ ,А СЕ СТРЕМЯ КЪМ ТЯХНОТО ПОДДЪРЖАНЕ.O.K. :roll:

Съществуват различни методи и техники, с които можете да придобиете хубав и стегнат бюст. Процедурите със студена вода са едни от най-добрите в това отношение и благодарение на тях можете да стегнете и поддържате бюста си в отлично състояние. За целта можете да направите кратък масаж с гъба накисната във студена вода или когато сте под душа да насочите за десетина секунди струята със студена вода към гърдите си. Когато използвате гъба правете масажни кръгове около гърдите.Стойката е много важна за да имате хубав и стегнат бюст.Раменете трябва да са изтеглени назад, а гръбначния стълб изправен.По този начин гърдите ви няма да изглеждат увиснали. 
  За да се превърне това във ваш навик е нужно да правите всеки ден едно много ефикасно за целта упражнение: Застанете изправена, гърба трябва да опира стената. Сложете едната ръка пред тила, а другата зад него. Протегнете тялото, колкото се може по-нагоре, след което задръжте за около две минути. Тонизиращото дишане също ще помогне бюста ви да изглежда по-добре. Сутрин преди да станете от леглото отделете няколко минути за дихателни упражнения. Легнете по гръб и разтворете ръцете встрани, след което ги затворете пред тялото.Вдигнете ги нагоре, вдишайте, след това спуснете надолу и издишайте. Продължителността на това упражнения трябва да бъде 5-10 минути. Някой от вас може би ще се изненадат, но храненето също има голямо значение за да бъде вашия бюст стегнат и красив. Наблегнете на зърнените храни, овесените ядки, пшеничния зародиш, соята, сусамените семена. Включете в менюто си марулите, спанака, както и всички видове риба.Те ще имат благотворен ефект върху бюста. Фитнеса и плуването са едни от спортовете, които ще ви помогнат най-много да подобрите състоянието на гърдите си.

27.11.06
09:22

За да се вземат правилни мерки трябва да се установи на какво се дължи увисването. Възможно е да липсва някой хормон, например естроген - случва се при много усилени тренировки, при силен стрес или при дисбаланс в хормоналната система, в този слечай е добре да се иде и на лекар, но има един продукт, който е хранителна добавка на растителна основа, казва се “соя витал” (както знаете соята съдържа фитоестроген). Трябва да се взима поне 3-4 месеца зада видите ефекта. После може да се направи пауза от  2-3 седмици.

27.12.06
23:02

Предлагам колежката да ни ги покаже пък ние ше и кажеме има ли нужда от още уголемяване  :lol:  :lol:  :lol:

12.01.07
02:59

Това твое желание “да се развиваш в посока напред” ми напомня на един младеж тука, който се жалваше, че бил “само” някъде към 1.90 висок и искал да порастне още, защото бил едва четвърти по височина в класа (мноо кофти е да ти се размине бронзовия медал на косъм :lol: )

Не е хубаво да имаш гигантски бюст, щото само след 20 години гравитацията ще ги направи като чорапи на простор...

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1