НДВ по време на сесия?!?

12.12.05
11:20

След колко дни почват да се проявя разсеяността и бавните реакции поради липса на въглехидрати? Сега съм в сесия и се чудя дали една НДВ няма да ми изграе лоша шега. А ако се пие Гинко Билоба дали няма да се компенсира?

12.12.05
21:00

При различните хора липсата на въглехидрати /и като цяло отрицателния калориен прием/ се усеща по-различен начин, като степен на понижение на енергийното ниво, време на проявление и т.н.
При мен например не се наблюдава съществено спадане на енергията, тренировъчната сила и т.н., но примерно ми се понижава съществено тестостерона /специалисти ми обясниха че това става по хормоналната ос инсулин-тестостерон-SHBG/. Други хора обаче описват различни симптоми на въглехидратен глад.
Опитай, въпреки че сесията не е най-удачното време за НВД, особено ако ти е първото, защото когато се прави за първи път обикновено най-силно се усеща липсата на въглехидрати и калории. В края на краищата ако не ти понесе, винаги можеш да се върнеш към регулярно хранене и да оставиш НВД-то за след сесията.
Гинко билобата може да ти помогне, това също е индвидуално, но лошото е че малко билкови продукти в БГ са качествени, много от тях са “китайско” качество /не че искам да обиждам китайците де :D / с мн.ниско ниво на активните вещества, съотв. нисък ефект.
Друга възможност за умствено стимулиране, която можеш да опиташ е примерно ALCAR /ацетил л-карнитин/+ R-ALA /двете заедно, защото имат синергичен ефект/, най-тежката артилерия, за която обаче е добре да имаш теортична подготовка е т.нар. smart drugs, примерно пиирацетам с холинов донор, да кажем лецитин, ако имаш интерес и знаеш английски, ми пусни ЛС да ти кажа къде да четеш по въпроса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1