програма-масаа??

KO

17.12.05
10:52

Тренирам 8 месеца на 16 г. и сам минал 4 програми вече и сега нещо не мога да си намеря подходяща програма за маса. Може ли някой да ми помогне и да ми напише някоя програма, но ако може да е без крака(защото ми станаха доста големи а аз не искам големи крака )Мерси

Единият вариант е да се разровиж из форума - има поне 10 програми и то хубави(коментирани и редактирани). Вторият вариант е да си върнеш да речем първата или втората програма.

17.12.05
13:07

Друг варянт е да разгледаш сайта. :wink: Там има много хубави програми :wink:  ето ти линк към програмите от сайта :wink:  : http://www.bb-team.org/training :wink:

VL

17.12.05
16:39

Не е задьлжително да правиш сьществени промени. Промяна на реда на упр. ,като оставиш тежките в началото, и смяна на 1-2 упр.  е достатьчно, според мене.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1