25.12.05
18:02
Здравейте.. :D
Така искам да ви помоля да ми помогнете с търсенето на 1 велик човек постигнал много в света на фитнеса бес медикаменти. :shock: Името му е Кленски Роз така та не мога да намеря нито 1 снимка нито инфо за него търсих 2 дена навсякаде не мога да му уцеля името или незнам. :roll: Имам го на снимка в дома но снимката е на около 20 год (черно бяла) та ако можете да ми помогнете с издирването на ифното му. :roll:
Само знам за него, че подсъзнателно си е мислил за стероиди, без да употребява! Така е достигнал съвършенна физика и релеф едновременно.
какво нещо е връзката “Мускул-мозък” :)
http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&safe=off&q=Clancy+Ross&btnG=Search
Ето тук можеш да видиш малко снимки, пише се Clancy Ross потърси в гугъла.
ПС: Как пък може човек да си контролира подсъзнанието ?! :)
Не посъзнанието, а съзнанието ;)
Еми много просто - просто се нарича ефективна тренировка, а не загуба на време. Затова много хора, съдя по себе си ми казват че зобя (засега не съм почнал), а именно те, които се зобят зверски, не изглеждат по-добре и от оня локундрак от рекламата на мистър Мускуло, гел водопроводчик.
Това е то!
25.12.05
23:23
Значи ако съм разбрал правилно,той се настройва психически че взема “кюспе”,а всъщност “се лъже” ? : )
Е едва ли това е единствената причина за успеха му,обаче позитивното мислене май има ефект...Не знам,аз съм песимист.Оправяйте се. :roll: :P
Четох за един човек който пък съзнателно си мислел че тренира и наистина разтял - сега до колко е вярно..
тва вече ми се струва малко фантасмагория :lol:
Съвсем сериозно го казвам няма да пиша такива глупости ако не е вярно (че съм го чел де) и то май в М и Ф беше
28.12.05
02:09
малко фантасмагорично :?: на мен пък мнгоо :P
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече