Кленси роз

25.12.05
18:02

Здравейте..  :D

Така искам да ви помоля да ми помогнете с търсенето на 1 велик човек постигнал много в света на фитнеса бес медикаменти.  :shock:  Името му е Кленски Роз така та не мога да намеря нито 1 снимка нито инфо за него търсих 2 дена навсякаде не мога да му уцеля името или незнам.  :roll: Имам го на снимка в дома но снимката е на около 20 год (черно бяла) та ако можете да ми помогнете с издирването на ифното му.  :roll:

25.12.05
18:24

Само знам за него, че подсъзнателно си е мислил за стероиди, без да употребява! Така е достигнал съвършенна физика и релеф едновременно.
какво нещо е връзката “Мускул-мозък” :)

25.12.05
18:35

http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&safe=off&q=Clancy+Ross&btnG=Search

Ето тук можеш да видиш малко снимки, пише се Clancy Ross потърси в гугъла.

ПС: Как пък може човек да си контролира подсъзнанието ?! :)

25.12.05
19:25

Не посъзнанието, а съзнанието ;)

Еми много просто - просто се нарича ефективна тренировка, а не загуба на време. Затова много хора, съдя по себе си ми казват че зобя (засега не съм почнал), а именно те, които се зобят зверски, не изглеждат по-добре и от оня локундрак от рекламата на мистър Мускуло, гел водопроводчик.


Това е то!

25.12.05
22:29

Много ви благодаря !  8)

largozol

25.12.05
23:23

Значи ако съм разбрал правилно,той се настройва психически че взема “кюспе”,а всъщност “се лъже” ? : )
Е едва ли това е единствената причина за успеха му,обаче позитивното мислене май има ефект...Не знам,аз съм песимист.Оправяйте се. :roll:  :P

26.12.05
00:44

Четох за един човек който пък съзнателно си мислел че тренира и наистина разтял - сега до колко е вярно..

26.12.05
22:00

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Четох за един човек който пък съзнателно си мислел че тренира и наистина разтял - сега до колко е вярно..

тва вече ми се струва малко фантасмагория :lol:

26.12.05
23:20

http://www.classicbodybuilders.com/classicbodybuilderclarenceross.html

26.12.05
23:27

[quote author=“ridddick”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Четох за един човек който пък съзнателно си мислел че тренира и наистина разтял - сега до колко е вярно..

тва вече ми се струва малко фантасмагория :lol:

Съвсем сериозно го казвам няма да пиша такива глупости ако не е вярно (че съм го чел де) и то май в М и Ф беше

28.12.05
02:09

[quote author=“ridddick”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Четох за един човек който пък съзнателно си мислел че тренира и наистина разтял - сега до колко е вярно..

тва вече ми се струва малко фантасмагория :lol:

малко фантасмагорично  :?:  на мен пък мнгоо  :P

29.12.05
13:15

имаше статия в Iron Man, където споменаваха за проведен експеримент със хора, които в продължение на известно време са тренирали мисловно, т.е. представяли са си как си згъват бицепсите и тем подобни. след този експеримент, те са били увеличили мускулната си маса.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1