27.12.05
20:36
Пичаги ако някой има опит в монирането на подбно съораъжение в домашни условия задължително да пише че съм страшно зарибен да си направя у нас : ))
Интересуват ме необходимите материали
Техника и изпълнение : ))
Благодаря ви !
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
виж ся, първо виж дали стените не са гипс-картон щото тогава е НЕпрепоръчително слагането на такова съоръжение! ако не са, немаш проблеми - не си купувай специален лост от магазин, защото те се разтягат за да паснат, а както сам разбираш това ги прави доста слаби(от личен опит), най-добре си измери мястото и отиди на железар да ти направи добър лост, след това взимаш две трупчета и изпилваш в следата по едно легло където да се намести лоста и с бормашината в стената. така можеш да го слагаш когато си искаш!
аре успех и дано съм помогнал :)
Значи можеш да си го направиш на вратата на стаята си, като използваш примерно дебела пръчка (дървена). Един приятел си беше направил така и идеално се получи
28.12.05
02:03
ХАхахаха бате прояви малко въображение .
Аз си направих супер лост , сложил сам си такав лост да ми е мах. удобен за захват на рецете ( нито много дебел , нито мнго тънък ), сложил сам му една изолация ( такива каде слагат за изолиране на трабите за топлата вода, каде се надява на трабата ) и отгоре съм го обвил с изолир бан. Така ми е кеф да си се набирам.
Ади гл & хф
toblerone >> живея в панелка тай че не виждам пречка поне в това отношение , колкото до железаря идеята rox : )
FTF >> да , навремето в стария ни апартамент беше точно по този начин , но както каза toblerone лоста беше от купешките и бързо му мина времето. Наред с това зех че и пораснах .. 1.85 :shock:
а тва малко обезсмисля идеята с касата на вратата ... :wink:
L_Clan_Frodo >> това с изолир бан-а задължително ще го опитам!!!
Мерси момчета.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече