30.12.05
16:44
МОже ли да ми кажете упражнения за стягане на задните части,и ако може да не е някакво наименование ,а и да поясните какво се прави в упражнението-а ако ми го покажете,чрез картина ще съм ви още по-благодарен.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.12.05
18:40
Клековете понякога издължават задника назад (зависи как ги правиш). Доколкото знам най-ефективните упражнения за това което искаш са следните:
[*] Кикбек назад на долен скрипец
http://www.impex-fitness.com/images/leg-kickback.jpg
За това става дума, кофти е че в доста фитнеси няма лента за краката. Ако още не ти е станало ясно само кажи, ще се опитам да намеря още снимки
[*] Повдигане на таза от лег
http://www.bodytrends.com/miscimages/balex4.jpg
представи си че тая топка я няма, а стъпалата ти са успуредни едно на друго на ширината на раменете, и колкото можеш по-назад към дупето
ако искаш да си натовариш дупето повече си сложи тежест на корема и я придържай с две ръце
Започни 2 или 3 пъти седмично с това, 2-3 серии по 10-15 повторения, след няколко седмици вече ще можеш да правиш 4-5 серии !!
ПОЗДРАВИ :) Надявам се,че съм ти бил полезен.
30.12.05
19:56
Мерси,за 2-рото разбрах,но на 1-вото малко не ми е ясно какво да направя.
30.12.05
20:01
http://www.fitnessgenerator.com/images/exercises/single%20leg%20kickback.gif
ето това го правиш, като си закачаш работещия крак с лента към кабела на долния скрипец, може да се подпреш на скрипеца изправен или на лежанка пред скрипеца да застанеш в позата на картинката
едит: нарисувах ти го какво имам предвид
http://store2.data.bg/hibryd/dani/ebati_obqsneniqta.JPG
ако още не ти е ясно пак кажи :)
Аре стига глупости е!
Човека според мене пита как да намали размерите на задните си части!Не толкоз как да ги тренира!Щото след тренирофка би следвало и да се развият!А особено задника не е много яко!
Та ако искаш по малко изпакнало дупе, земи да тичаш на патека и да въртиш колело!
30.12.05
22:11
[quote author=“DarkWolf”]Аре стига глупости е!
Човека според мене пита как да намали размерите на задните си части!Не толкоз как да ги тренира!Щото след тренирофка би следвало и да се развият!А особено задника не е много яко!
Та ако искаш по малко изпакнало дупе, земи да тичаш на патека и да въртиш колело!
Добре, не стига че си аматьор, ами на всичкото отгоре си и неграмотен! Не ме интересува ниското ти IQ, нито това че си гол и бос в теми като тази, постарай се да не подвеждаш другите (и особенно тези, които са тука да почерпят знаня, от някой, който ги има) по детския си акъл, благодаря.
А за да разсея съмненията ти - можеш да погледнеш тук
http://naturalolympia.com/html/images/gaspari_interview7.jpg
Това е Рич Гаспари, човекът, който през 80-те години налага релефното седалище като задължително изискване. С тези 2 упражнения, и с повторенията, които написах в по-горния си пост, дупето може само да се стегне и да се орелефи.
Благодаря за вниманието!
Ако исакаш да отслабваш в задника правиш ги тия упражнения ма не да се натоварваш яко. И отделно тичай :) Все ми се струва че най-доброто за отслабване си е бягането ;)
31.12.05
12:47
Мерси на всички,разбрах какво да правя и даже вече тренирах(вчера) сега обаче дупето ме боли-изглежда деиства.
01.01.06
20:28
На NIBIRU незнам до колко му се е изяснила картинката по отношение на тренировката за Глаутеуса, но и аз искам да му предложа едно упражнение. Става дума за нападите :arrow: http://www.bb-team.org/exercise/000038.php Незнам доколко хората са запознати с с него, но като го правя усещам голямо напрежение в Глаутеуса ( задника .... ), а на следващия ден мускулната треска неми мърда 8)
01.01.06
20:33
Това е може би най-дубеунищожителното ипражнение :) :)
02.01.06
13:59
ОК
аве хора упражненията за четирибуквието ясно само да питам защо се споменава пътечката за бягане и колелото само.Никой не казва и дума за кростренажора - на мен това ми е любимо и си откарвам там по 30мин на максимална степен на трудност със постоянна скорост 11км/ч (е пада отвреме на време като се наведа да си взема бутилката с вода)
11.01.06
19:55
хиперекстензии
04.10.09
18:27
Карам колело (ектстремен стил + обикновенно каране с цел транспорт) от +4 години . Проблема е че задника ми е голям , когато го стегна напипвам 4е голямата част е мускул но въпреки това има около полвин до ч сантиметър сланинка . Какво да направя за да махна излишните неща без да го доуголемявам .
Иначе тренирам на лостовете (кофи набиране ...) както и в къщи с гии за бицепси І лицеви опори . Какво да правя ?
31.08.15
08:07
Първо искам да кажа, че съм нов и ще се радвам някой да ми помогне, защото не знам как да се справя ..
Започвам с това, че миналата година след август месец започнах да тичам редовно с цел да отслабна като отделно ограничих и доста храни както и часовата зона на хранене (гледах след 19:00 да не ям повече и към 21:/22:00 да хдоя да тичам). Тичах с термо-колан, не вярвам да ми е помогнал кой знае колко, защото съм изхвърлял вода.
В резултат от отслабването задните ми части буквално увиснаха ( и не само те, но другото не е толкова фатално). Тъй като в момента няма как да тръгна на фитнес нещо като тренировки в домашни условия ще можете ли да ме посъветвате. Преди време правех клекове, бях се натъкнал на някакво 30-дневно предизвикателство, може да е помогнало малко, не мога да преценя.
Благодаря предварително :)
31.08.15
10:13
Липсват ти мускули, затова така се случва.
http://www.bb-team.org/trenirovki/workouts Тук има някои програми, които може да правиш и без тежести, но какъв ефект ще има вече е друг въпрос.
24.09.15
08:26
Еми най-хубаво е някой да ти мачка дупето всеки ден :)
05.02.16
11:30
И аз имам въпрос как да си стегна задните части от когато отслабнах с 4-5 кг надолу Д-то ми стана по-малко ,но и по-меко . Като цяло не е увиснало дори отстрани изглежда добре ,но проблема ,че на пипане е меко . Въпроса ми е как да си го стегна ?? Спрял съм фитнеса и ходя главно на лостове и в хубавото време карам колело в нас имам 2 разглобяеми 30 кг дъмбели .
06.02.16
23:37
Най-доброто и оптимално упражнение се нарича КЛЕК .Не се лъжи да правиш повече изолации ,за сметка на клека. Можеш да пробваш и Сумо тяга.
Моля за помощ, как мога да направя “щръкнало” дупе? На 29 години съм, 161см, 48кг.Като виждате от снимките положението е меко казано грозно. Преди 4 години родих и цялото ми дупе е в Стрии. От 46 станах 69кг и затова се нацепи. Дори и като бях 69кг, дупето пак беше сплескано. От 5 месеца правя напади, 4 пъти в седмицата по 40 - 50 на ден. Кои упражнения са най-добри за дупе? Благодаря за отделеното време
Мнението беше редактирано от Ка55 на 14.01.21 13:15.
Освен напади и отпади, може и :
- клек ( по-широк разкрач от раменете)
- качване на стол
- клек плие
- сумо тяга
- добро утро
- глутеус ритник и всички видове изолиращи за дупето
Но, при теб личното тегло е малко ! Затова само от упражненията,може да не се получи желаният ефект - “щръкнало дупе” :) , което НЕ означава да спреш да тренираш и опитваш ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече