04.01.06
19:53
Забелязах, че при тренировка за бицепс с прав лост при бавно сгъване и разгъване (6 сек за сгъване и 6 за разгъване) се получава много по-добро напомпване на мускулите, отколкото ако упражнението се прави със стандартна скорост. Забелязах също така и по-добро нарастване по време на възстановяването. При такъм начин на трениране тежестите може и да са по-леки и пак ефекта е доста добър. Сигурно това важи и за другите мускулни групи. Коментирайте, ако темата ви е интересна.
Емии аз така ги пражя и се напомпвам по-добре...но про секи е разли4но бате има некои си се напомпват от по барзи серии.Но про мен е като при теб нема да се корка6 :D
11.01.06
20:42
чак 6 сек няма нужда . важното пускането надолу да е плавно /както вдигането/
Обикновено е прието 2сек активна и 4 негативна част.Но всичко има интерпретации.По времето на бате Арни някои правеха и 4/9 сек.Пробвай
12.01.06
23:13
виждал съм на лег да правят само с форсирани повторения, за мен лично бавните повторения дори с по-малки тежасти са по ефективни
16.01.06
08:17
доколкото знам и прилагам правя бавна негативна да напрегна яко мускула и експлозивна позитивна .
16.01.06
21:41
спускането бавно според мен е много важно,не то4но сас малка тежест,но без никакав 4итинг
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече